Українська музика - На першу сторінку
English versionРусская версия
Розповісти другові Версія для друку Пишіть нам
 
Позицій в каталозі: 1525
Пошук 
Про нас
Як замовити
Безпека
Компакт диски
  Подарункові
  Народна
  Церковна
  Рок та альтернатива
  Хіп-хоп
  Поп (Легка)
  Естрада
  Забава
  Джаз та навколо
  Електроакустичні досліди
  Класична
  Для дітей
  Інше
  Аудіо книги
  MP3-CD
  Мультимедіа
  Відео
  НЕ диски
Гостьова книга
ТОВАР ДНЯ
РОЗСИЛКА НОВИН
Виконавці:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Альбоми:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

Відгуки

Сторінка:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97


Залізна сотня. (2 VideoCD).
  , Харків, Україна
19-11-2005 14:24

Незважаючи на те, що цей фільм явно не претендує на "Оскар" за художню постановку, його варто подивитися лише тільки для того, щоби зрозуміти справжню сутність ідеології та принципів Української Повстанської Армії. Також інтерес викликає і те, що всі події, зазначені у фільмі, є справжніми, тобто такими, що насправді існували. Австор сценарію та режисер постановник фільму - Юрій Борець, ветеран УПА, який сам безпосередньо брав участь у висвітлених подіях. Отже, фільм з категорії "MUST BE".


Anno Domini. Sand & Stone.
  , Харків, Україна
18-11-2005 23:32

Гарний альбом. Мені він дістався від авторів безпосередньо після концерту. Я можу погодитися з усім сказаним у рецензії, окрім єдиного слова - "просто". Чому? Тому що віртуозно. Можливо, "просто" для сприйняття через мелодійність, через доступність циганських і орієнтальних мотивів, через ненав'язливість. І правильно сказано, що нічого зайвого, але простим альбом я б не назвав.


Mad Heads XL. Надія Є.
  , Хотелось бы Киев, но пока Екатеринбург
18-11-2005 11:26

Докатилась Надия даже до Урала (спасибо Винтам). Без вопросов, альбом качественный, профессиональный и очень солнечный. Но... это не те Мэд Хэдз, которые мне так нравились. Тут уж никуда не деться, будучи старым фанатом Мэд Хэдз, не могу не сравнивать их новые альбомы со старыми. Остается порадоваться за новообретенных фанатов группы. А у таких как я и Дмытро Шафранек всегда будут Сайколула, Мэд ин Юкрейн и Нейкед флейм :-) И мне и моему мужу (который очень классный рокабильный контрабасист, не выросший из налакированых чубов и косух ;-)) тоже больше всего понравились Gangsters days и Younger.
А идея насчет Евровидения мне нравится ;-))


Пропала грамота (Video CD).
  Sasa , Poltava
18-11-2005 10:24

По-моєму це просто хіт на всі часи і випадки. Його не можна просто подивитися і забути. Наприкад у мене це як настілька книга (у даному випадку CD), двивишся і смакуєшкожним епізодом, кожними дрібними деталіми. Та ще й українською мовою. А тут ще милуєшся природою рідної Полтавщини...


Марія Крушельницька. Віктор Косенко. 11 етюдів у формі старовинних танців.
  , Kyiv, Ukraine
17-11-2005 23:55

Слухаєш музику Віктора Косенка в її на превелику рідкість змістово ідентичній інтерпретації Марією Крушельницькою, і, стримуючи сльози, думаєш: які ж молодці українці, що можуть писати таку витончену, майстерну, ніжну й величну фортепіанну музику, що сприймається як досягнення дійсно європейського музичного мистецтва! Адже "в обществе" кажуть, що справжньої української фортепіанної музики не існує. Ну, то, дійсно, у тому "обществе" така музика і не повинна існувати. Залишається лише вельми великий біль з того, що такі глибокі музиканти, як Шопен, Скрябін, Косенко так рано пішли з життя... Отож, шануймо їх музику і музикантів-виконавців, що дають нам змогу любити і не забувати прекрасну музику.


Mad Heads XL. Надія Є.
  Yana , Kamyanets'-Podil's'kyi, Ukraine
15-11-2005 11:30

Просто вражаюче! Такий сонячний, життєрадісний альбом!
І музика, і слова - чудові, налаштовують на хвилю позитивності, несуть світло і тепло, заряджають енергією!
Я в захваті!
Ця зміна Mad Heads мені дуже сподобалася.
Дякую за автограф.
Дякую Mad Heads за те, що подарували такий несподіваний вибух хороших емоцій!


Бумбокс. Меломанія.
  , Харків, Ненька Україна
13-11-2005 02:56

Такого драйву я давно не чув! Це супер-пупер, дійсно прорив у вітчізняній естраді. Веселіша за все звичайно загадка, хто ж наклав у бобік, ще дуже подобаються емайл та рожеві сиропи. Отже, я вже бачу і наші сусіди як і ми "Захворіли ми на бум бокс –
Остання фаза"
Музикантам бажаю не звабляти обертів та бути найкращими


Вагіф Мустафа-заде. Один день у Києві.
  , Харків, Україна
13-11-2005 00:13

Це абсолютно чудовий диск! Я давно захоплююсь творчістю Вагіфа Мустафа-заде, маю кілька його альбомів. Але цей диск особливий - дійсно цінний, рідкісний запис (live), зроблений у студії Українського радіо. Всі твори дуже цікаві - і власні композиції Вагіфа, і виконання "The man I love" Гершвіна. Мені дуже подобається трек 2 - "У пошуках". Але, напевно, понад усе я люблю фантазію на тему азербайджанської народної пісні "Gara gashyn vasmasi". Я слухаю ії постійно - виразна мелодія, яскрава гармонія, цікаві імпровізації, теплий, глибокий голос Ельзи ханум. Надзвичайно! Окрім того, ця композиція демонструє творчу спадкоємність доньки Вагіфа і Ельзи - Азізи. З її творчістю я познайомилася ще раніше :). Дуже дякую вам за диск!


Fleur. Трилогія (3CD). /digi-pack/
  , Radziejow, Poland
10-11-2005 11:48

Hello from Poland, Beautiful, etheral "world" music from Ukraine. I like this very Much! All the Fleur cd's highly recommended! Thank You Very Much UMKA! Best Regards. Jacek


Fleur. Прикосновение. /digi-pack/
  Назар , Чортків, Україна
08-11-2005 10:11

Загалом диск сподобався. Просто я люблю музику з використанням різних смичкових інструментів: скрипочки, віолончелі і т.д. До цієї пори для мене еталоном є альбом Lake of Tears "Вічна осінь". Я навіть просидів цілий день за цим диском. Але чи то може настрій був не відповідний до такої музики чи ше шось... більше я його потім не слухав. Можу порадити цей диск всім меланхолікам і тим хто страждає депресією. Вам стане ще гірше:) А може краще хто зна? Єдине незаперечно - для України це унікальна музика, так як ніхто такого більше в нас не грає.
Найбільше сподобалося: Карусель, Как всё уходит, На мягких лапах, Колыбельная для солнца.
Моя оцінка 8.


Соколи. Усі ми прагнемо любові.
  , Київ, Ukraine
07-11-2005 13:01

Назва альбому відповідає нашим сподіванням знайти любов і ніжність, відображену в музиці. Чудові голоси виконавців, підбірка пісень, аранжування - все співзвучне назві і знаходить відлуння в душі.


Ані Лорак. Smile.
  Oleh , Detroit / Munich, USA / Germany
06-11-2005 21:47

Rechi trohy nezvychni yak dlya Ani Lorak. Meni brakuye trohy lirychnosti, nizhnosti, yaki holos Ani Lorak tak dobre vmiye peredavaty (zhadaymo lyshen' "Ya vernus' "). Zahalom, za zahidnymy standartamy, albom - serednyachok, za ukr. mirkamy - tse, zvisno, proryv. Odnak, shchob dosyahnuty chohos' bilshoho treba robyty "bilshe"...

Pidozrili na hitovist', na moyu dumku, "Car Song" ta "Don't Talk About Love".

"Untie Me" duzhe nahaduye rosiys'ku Alsu i pisni brakuye hlybyny holosu "spravzhnoyi" Ani Lorak...

Odnak prydbaty albom obov'yazkovo varto!


Ані Лорак. Smile.
  Fr@nkie , Berlin, Germany
06-11-2005 12:52

So here it finally is, the newest album of my favorite singer Ani Lorak. I knew for long that it would be an album mostly sung in English. Quite frankly, since Ruslana's Wild Dances remake of her gorgeous 2003 album Дикi Танцi I'd prefer Ukrainians not to sing in English, but the truth here is that Ani's English is pretty good. I never got ill feelings to hear her sing in that language, but why do Ukrainian artists do it at all? At first I suspected that it was targeting at the international market. Well sure, nobody would object to selling thousands of records in England or the US, but now I believe the reason is something else: It appears that an Ukrainian singer singing in English is more respected domestically than those who perform in Ukrainian or Russian language. Well, that's only speculation but appears to make sense to me.

When I finally received this disc I already knew three of the tracks, namely the preview single clips of "A Little Shot of Love", "Smile" and "Car Song". No doubt, Ani is going through a transition, and this album's style sees her singing harder than ever. Already "Smile" was clearly a true rocker, while the newer "Car Song" is more of a pop tune. Since 2002 Ani is affiliated with American songwriter Pam Reswick. She, together with American singer Taryn Murphy, signs responsible for four of the eleven songs on this CD. Reswick has composed for acts such as Aussie singers Tina Arena and Emmanuel Carella (whose vocal coach was Susie Ahern, another one of my great but unsung heroes!). The Reswick/Taryn team penned "A Little Shot" and "Smile" and thus took care of two of Ani's biggest successes (at least in Ukraine) in the most recent past.

But what about the whole album? After listening to it a few times I have to say that this CD is full of great tracks which are all very entertaining and qualified to become radio busters. I first heard the opening track "Right Away" and tracks #5 ("To Be on Top") and #6 ("Don't Talk About Love") at a concert I've seen of Ani in late May 2005 in Киев. The latter is a great ballad, one of those tunes that gives me goose bumps. During the show Ani related that it has a personal background. Ani herself composed the music for no less but five songs herself, something which became evident only with her last release Анi Лорак. Interesting is track #8, a song called "Why". It's actually a cover version of the K-otic track "I Really Don't Think So", and it fits into Ani's repertoire pretty well. Track #11 is a live classic of Ani, which we all will know from Tina Turner: The Mike Chapman/Holy Knight composition "Simply The Best" is usually the closing of any concert I've seen of her in the last two years. I personally can't hear it anymore, but I have to give credit to a well-produced version offered here.

It may be also interesting to many that this CD contains the three single clips I mentioned at the beginning of my review, viewable on a computer. Very much to my delight the CD ends with two songs sung in Ukrainian, but those are only alternating versions and expand the track number to thirteen: "Розкажи (Rozkazhy)" is the remake of "Tell Me Lie", while "Чекаю ("Chekaju")" is the alternate version to "Untie Me". Both are great tracks per se, and I have to say that I prefer the Ukrainian versions in any case. And that is what leads me to this conclusion: No doubt, Ani is Ukraine's most professional singer and artists. However, I feel that with her singing in English, something gets lost with the music, at least for my ears. This is a very solid, good album!


Руслана. Wild Dances (single).
  Vassyl
06-11-2005 11:51

the son of her 'dyki tantsi' album is somehow a remix of
some tracks of the ukrainian CD (shigirigidayday from Kolomyyka, hey ya hey
and trembity from znayu ya, etc.) and this track took the best of the spirit
of all these previous wild dances. The result is obvious, this is simply the
best track of that hutsulkyy project !!! Some people would certainely be
more precise to comment on it, but english is not my native language so I
can't hardly explain all the feelings and thoughts I had concerning that
song. Deeply influenced by ukrainian folkore, modernised in an outstanding
way, I shall hope Ruslana shew the way and made people to get interested in
using our folklore as a basic to our modern songs - as turkish, spanish or
greeks composer are already doing now, and they do very well ! Only for this
song, Ruslana deserves respect, as a composer, singer and performer ! The
whole CD is enjoyable, but to be honest I'm not such a fan of remixes
generally, but I must admit the ones on the CD are quite good, if not very
good. I loved to discover the full ukrainian version of wild dances, which
is according to me better than the english one (some differences in the
backing vocal wich make that track more ethnic). The insrumental version
shew me how GREAT the arrangement was ! it is nearly self-sufficient ! On a
word : Congratulations, Ruslano !


Руслана. Dance With the Wolves (single).
  Vassyl
06-11-2005 11:50

first time i listened to that song, I hated it. it was for me a cheap way to
maximise the 'wild spirit', but then I got used to it, and now I love it ! i
have my doubts about the remixes, but as I said I'm not much a fan of
remixes generally speaking. so I won't comment further.


Сторінка:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97

© 1999-2023 UMKA. Авторські права. Політика конфіденційності. Партнерська програма.

e-mail address:

 

НОВИНИ
22 лютого 2022
Благодійний фонд "Повернись живим"
 
23 листопада 2020
Ексклюзив! альбоми серії "Нескорений ПроRock" – у дарунок!
 
ГАРЯЧЕ
Оксана Забужко. Планета Полин.
Забужко. Планета Полин
В Україні: 306.60 грн (*)
До інших країн: $21.90USD
Ілля Алабужев. Зцілення / Recovery. /digi-pack/.
зцілення..
В Україні: 158.20 грн (*)
До інших країн: $11.30USD
Таня Ша, МузБат. Колискова від Тата. /співаник+CD/.
Колискова від Тата. /співаник+CD
В Україні: 0.00 грн (*)
До інших країн: $0.00USD
Наталка Сняданко. Перше слідство імператриці.
Перше слідство імператриці
В Україні: 222.60 грн 189.28 грн (*)
До інших країн: $15.90USD $13.52USD