Українська музика - На першу сторінку
English versionРусская версия
Розповісти другові Версія для друку Пишіть нам
 
Позицій в каталозі: 2131
Пошук 
Про нас
Як замовити
Безпека
Компакт диски
  Подарункові
  Народна
  Церковна
  Рок та альтернатива
  Хіп-хоп
  Поп (Легка)
  Естрада
  Забава
  Джаз та навколо
  Електроакустичні досліди
  Класична
  Для дітей
  Інше
  Аудіо книги
  MP3-CD
  Мультимедіа
  Відео
  НЕ диски
Гостьова книга
ТОВАР ДНЯ
Тарас Прохасько. Так, але...
Прохасько. Так, але...
В Україні: 157.30 грн (*)
До інших країн: $14.30USD
Київ Етно Тріо. Kyiv Ethno Trio. /digi-pack/.
Kyiv Ethno Trio
В Україні: 201.30 грн (*)
До інших країн: $18.30USD
РОЗСИЛКА НОВИН
Виконавці:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Альбоми:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

Відгуки

Сторінка:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96


Зимова казка на М1. Світові хіти у виконанні українських зірок.
  , Москва, Россия
06-03-2006 17:17

К сожалению, живя в Москве, не видела шоу на М1, но все песни очень понравились. Считаю, что их исполнили лучше и красивее, чем в оригинале, по крайней мере очень свежо звучат. C"est beau.


Українська гулянка з троїстими музиками. Золота колекція.
  Oksana , Toronto, Canada
06-03-2006 17:13

It's nice music, but... if I had to buy it again, I wouldn't...sorry


Руслана. Club'in.
  Oksana , Toronto, Canada
06-03-2006 16:58

There is no seconds thoughts that Ruslana is very good. And I love her as the performer, singer, wrighter of music. However, I was disapointed with the CD. I don't mean to be mean, I truly love Ruslana and all the work she did, and still doing. But after buying all her CD's, I can see that it's a little too much repetition. The fisrts CD "Wild Dance" (Ukrainina version) was amazing. Then, English version - fine it's still good. And again, clubin one??? where not to much changed ??? Did Ruslana ran out of creativity for new music??? Doesn't it seem that she just "milking it" money wise??? I guess, she is one of the best, and I am a little tired of listening to the same thing... :( Ruslana, we need something fresh...!!! Again, I hope noone is upset with me for such a review, don't get me wrong - the CD by itself is good, but if you listening to it after all other Ruslana's CDs, it's just anoying. And I don't mean to be disrespectful.


Асія Ахат. Homo Novus.
  Oksana , Toronto, Canada
06-03-2006 16:34

As well, as other reviewers - I was taken back by this CD. Well, to tell the truth - I bought it judging by cover and not really knowing what to expect.
Well, if you like violin and just music - you are in for the treat...


Олександр Пономарьов. Я люблю тільки тебе.
  , Lviv, Ukraina
06-03-2006 14:12

Усі пісні, що увійшли в цей альбом співак не просто заспівав ,- пережив і, мабуть, тому його можна назвати найбільш відвертим дітищем Олександра Пономарьова за всі 13 років кар'єри. Я особисто вважаю "Варто чи ні" та кліп до неї найсильнішою роботою Сашка. Наразі. Залишається побажати подальшого творчого росту і таких приємних подарунків для нас як альбом "Я люблю тільки тебе"!
P.S.: спасибі за диск з автографом ;)


Українські народні казки..
  Андрій , Тернопіль, Україня
06-03-2006 13:58

Ваша дитина просить розповісти казочку? Прочитати книжечку перед сном? Моя вам порада - розповідайте, читайте, і побільше, адже жоден мультфільм не замінить дитині казки розказаної татом і мамою.
А коли вже відчуваєте, що улюбленого дитиною "Колобка" у котрий раз читати нецікаво - от тоді в пригоді стане хороший диск, начитаний професійними акторами, з прекрасним музичним супроводом. Моя маленька доня в захваті від казочок на цьому диску. Один недолік - їх надто мало, тому відразу довелося придбати ще два "Казки дідуся Панаса" та "Українські народні казки та колисанки". І самі в родині послухали - і вам радимо:).


Фактично Самі. Lo-Fi TRавми.
  , Рівне, Україна
06-03-2006 10:53

Те , що відтворила Карпа не можна описати жодним українським словом, ба навіть ні в якій мові не знайдеться епітетів для висловлення почуттів при прослуховуванні альбому. Він відчувається, хвилює, здається, що і ти є частиною тої музики. Подібного не знайдеш. Це ніби читаєш захоплюючу книшку. Може трохи пафосно написано. Але то моя думка.


Vinky. Ruta-M'yata.
  , Київ, Україна
04-03-2006 01:07

Сила!!! Поважаю! Перший місяць відтоді як купив диск тільки його і слухав. Але погано, що до альбому не ввійшли "Щедрик", "Стій", "Ранок", "Човен"... І забагато реміксів. "Весільна" №5 - наздвичайно потужна річ!!! Така музика мені дуже до серця, вона зайвий раз доводить, що депресивна аура в мисецтві має право на існування :)


Ніна Матвієнко. Найкраще. Золота колекція.
  Cвітлана , Ірпінь
03-03-2006 12:08

Ніна Матвієнко - це "сонечко" нашої культури. З кожним прослуховуванням альбому все більше зачаровуюсь її казковим голосом. Який би настрій не був у людини, а послухавшии Матвієнко хочеться жити повним життям і з світлими почуттями, і знаходиш в собі ці сили. Щира вдячність і низький уклін Ніні Матвієнко! Слава Украіні і Богу що вона в нас є!


Дударик Назавжди. Коляда.
  , Scranton, PA, United States
03-03-2006 05:29

A phenomenal recording! It is a wonderful blend of classic and modern arrangements with stunning vocal performances. It is a must have if you love the Christmas music of the Old Country.


Мирослав Скорик, Роман Репка. Мелодія. Фортепіанна музика.
  , Chicago, USA
01-03-2006 17:30

"Melody" is best known opus of Skoryk, so if you buy CD just for that one you will have your money well spent. It is like ukrainian ''bolero" - you can listen it over and over again.
"Children's album " is very interesting as well.Very simple melodies very contemporary and something new to ear.
Totaly agree with Umka that Skoryk's style "characterized by vanguard search and national colouring"
And in addition Repka is true piano virtuoso.
I highly recommend this CD


Ані Лорак. Smile.
  Victoria , Lutsk, Ukraine
01-03-2006 17:14

Просто замечательный альбом. Всё её творчество заслуживает уважения-она просто умничка.Не только красивая,но ещё и чертовски талантливая.Так держать! Simply the best:)


ManSound. Joy to the World.
  , Вінниця, Україна
01-03-2006 16:49

Це неперевершений альбом! Хочеться слухати їхні голоси постійно. Виконання на найвищому рівні та й ще від чистого серця. Я дуже пишаюсь тим, що ми маємо на Україні такий фантастичний колектив. "Щедрик", "Нова радість стала", "People Need the Lord"--без коментарів, треба слухати і отримувати насолоду.


Тарас Чубай. Наш Івасюк.
  Тарас , Київ
01-03-2006 09:30

Пісні у виконанні Тараса слухає мій синочок і дружина. Малому тільки 2 місяці, тому він просто заспокоюється і засинає, а дружина днями наспівує мотиви:) Які ще можуть біти відгуки?


Гуляйгород, Тартак. Гуляйгород.
  Yarko , L'viv, USA
01-03-2006 00:51

Tsey CD- spravzhnia podiya roku v muzytsi. Narodni pisni v suchasnomu formati i bez zhodnykh spotvoriuvan' - takoho shche nikhto do teper ne zmih. Polozhyns'kyy i Tartak - geniyi i heroyi.


Сторінка:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96

© 1999-2020 UMKA. Авторські права. Політика конфіденційності. Партнерська програма.

e-mail address:

 

НОВИНИ
8 квітня 2020
ДахаБраха: Alambari – CD в подарунок!
 
18 березня 2020
Як працюватиме крамниця під час карантину
 
ГАРЯЧЕ
Галина Пагутяк. Світ Модрицьких, передміщан з Дрогобича.
Пагутяк. Світ Модрицьких, передміщан..
В Україні: 130.90 грн (*)
До інших країн: $11.90USD
Джордж Сондерс. Лінкольн у бардо.
Лінкольн у бардо
В Україні: 174.90 грн (*)
До інших країн: $15.90USD
Ярослав Поліщук. Пошуки Східної Європи: тіні минулого, міражі мабутнього.
Пошуки Східної Європи
В Україні: 207.90 грн (*)
До інших країн: $18.90USD
Перкалаба. #ґазззууу! /digi-pack/.
чиста і міцна
В Україні: 185.90 грн (*)
До інших країн: $16.90USD