Українська музика - На першу сторінку
English versionРусская версия
Розповісти другові Версія для друку Пишіть нам
 
Позицій в каталозі: 1552
Пошук 
Про нас
Як замовити
Безпека
Компакт диски
  Подарункові
  Народна
  Церковна
  Рок та альтернатива
  Хіп-хоп
  Поп (Легка)
  Естрада
  Забава
  Джаз та навколо
  Електроакустичні досліди
  Класична
  Для дітей
  Інше
  Аудіо книги
  MP3-CD
  Мультимедіа
  Відео
  НЕ диски
Гостьова книга
ТОВАР ДНЯ
РОЗСИЛКА НОВИН
Виконавці:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Альбоми:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

Відгуки

Сторінка:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97


ДахаБраха, Port Mone. Хмелева project. (ексклюзивне видання). /eco-pack/.
  melnikau maxim , Nahalal, Israel
25-02-2014 00:41

Блеск! Просто грандиозная вещь двух прекрасных коллективов!


Vezi. Voice of the Vepsland. /digi-pack/. (Голос країни Вепс).
  , киев, украина
24-02-2014 18:25

Классный альбом.С удовольствием слушаю.С удивлением узнала,что это киевские музыканты.Спасибо!!


Дмитро Малаков. Городецький. Виклик будівничого. /альбом/.
  , Київ, Україна
24-01-2014 09:46

дуже багатий матеріалами фотоальбом, який розкриває в деталях-перлинах архітектурні задуми видатного архітектора і яскравої особистості Києва В.Городецького. Справжнє придбання для закоханих у Київ і тих, хто цікавиться його історією.


Микола Аркас. Історія України-Русі. /репринтне видання/.
  , Київ, Україна
24-01-2014 09:35

Унікальне перевидання майже втраченої для читача книжки, яка розкриває погляд на об'єктивні чинники розвитку історії України. Книжка, яка піднімала дух шістдесятників і служила на той час основою формування патріотичних поглядів. Не втратила актуальності.


ГИЧ оркестр. Цілий. (eco-pack, подарункове видання).
  , Київ, Україна
20-01-2014 23:34

Перший повноцінний альбом одного з найулюбленіших моїх гуртів. Раджу усім мати цей диск у колекції. Окрім чудової музики, сам диск виглядає просто шикарно.


Росава. Радість. (+караоке). /подарункове, digi-pack/.
  , Київ, Україна
19-01-2014 00:07

Під "Рарадість" танцювали всією сім"єю. Взагалі дуже легка музика, наче тонесенький шовк, і тому дуже приємна. Дякую!


Росава. Колисанки.
  , Київ, Україна
19-01-2014 00:05

Дуже зворушила присвята. Після цієї музики вирішив більше купувати українських дисків. Музика дуже ніжна і глибока, не зухвала, не приставуча, не втомлює. Просто заспокоює і налаштовує на добрий лад. Дякую!


Катерина Єгорушкіна, Стефан Недериця. Країна Сніговія. (книга+CD у подарунок). Серія "Музична казкотерапія для малят".
  Мария
18-01-2014 11:23

Прекрасная книга, качественное издание. Диск внутри книги. Увлекательные зимние музыкальные истории. На диске класическая музыка адаптированая для детей, с разными интересными фонами, звуки тающего ледника, коньков, шагов по снегу, вьюги,детского смеха и другие. Очень понравилось издание, слушаем с удовольствием. Ребёнок угадывает на слух какие инструменты играют, и угадывает что за звуки помимо музыки. Наши наилучшие рекомендации,и магазину и книге.


Як приручити дракона. (DVD).
  , staten island, United States
11-01-2014 01:45

I purchased this for my daughter so it can help her learn the Ukrainian language. She loves this movie and I am planning g on purchasing more movies soon for her


Сергій Ольговський. Володарі степу. Військова справа й озброєння скіфів.
  , Rochester, United States
11-01-2014 00:14

The Scythians are my favorite ancient people, kind of an obsession really. Which is why I bought a book written in a language I can neither speak nor read. For me the photographs and illustration were worth the price of the book. I was I could give a more complete review. Maybe one day I will learn the language and review it again. There is so little written about the scythians I am interested in getting every thing possible.


Ані Лорак. Зажигай сердце. /digi-pack/. (Запалюй серце)
  , Hebron, USA
31-12-2013 18:39

The Queen of Pop is back with a bright and breezy collection of new songs. Delightful to listen to and break out the moves to. It's much more consistent than "Sun". Love it.


Колисанки. Золота колекція.
  , Єна, Німеччина
28-12-2013 20:11

Купили цей диск на подарунок, у друзів народився хлопчик. Казали, що пісні сподобалися. Малий засинає. Я слухав лише окремі композиції з диску. Особливо мені сподобалося та, що на відміну від інших збірок немає перенасиченого аранжування(спец ефектів, інструментів), разом з тим супровід є (на відміну від автентичних колисанок, які важкувато сприймаються дітлахами). Дуже раджу!


Воплі Відоплясова. Чудовий Світ. /digi-pack/.
  , Харьков, Украина
27-12-2013 00:53

Великолепный (как по мне) альбом любимой группы. Хотя я, если честно, и не ожидал от них уже ничего. И тут внезапно (для меня) и приятно. Выверенные аранжировки. Очень нравится фагот :) Да, нет того безумия юности, но не кататься же на нём всю жизнь. Именно хорошая музыка.

p.s. Покупаю здесь не в первый раз. В этом плане всё отлично. Спасибо..


Марія Бурмака. Дитячий альбом: Перевидання. (+ караоке). /digi-pack/.
  , Львів, Україна
04-12-2013 15:35

Чудовий і прекрасний цей дитячий альбом! :) Єдиний в своєму роді такий! Якісний звук, гарні мелодії на вірші улюбленої Наталі Забілої та інших. Маємо самі і купуємо на подарунки. Марічка Бурмака взагалі молодець!


Тіна Кароль. 9 жизней. (CD+DVD). /digi-pack/
  Влад , Дюссельдорф, Германия
16-11-2013 02:55

Разные песни, разные эмоции, разные ассоциации... Диск с записью концерта приятно дополняет отсутствующие клипы к некоторым песням - и вообще визуализирует Тину именно в исполнении. Поднимет настроение при любой погоде и за рулем, и на домашней вечеринке :)


Сторінка:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97

© 1999-2022 UMKA. Авторські права. Політика конфіденційності. Партнерська програма.

e-mail address:

 

НОВИНИ
22 лютого 2022
Благодійний фонд "Повернись живим"
 
13 листопада 2020
Ексклюзив! "Нескорений ПроRock. Олена Теліга" – альбом у дарунок!
 
ГАРЯЧЕ
Оксана Забужко, Блаженніший Святослав Шевчук. АПОКРИФ. Чотири розмови про Лесю Українку.
АПОКРИФ. Чотири розмови про Лесю Українку
В Україні: 698.60 грн (*)
До інших країн: $49.90USD
Уладзімєр Арлов. Краєвид з ментоловим ароматом.
Уладзімєр Арлов. Краєвид..
В Україні: 222.60 грн 189.28 грн (*)
До інших країн: $15.90USD $13.52USD
Оксана Забужко. Планета Полин.
Забужко. Планета Полин
В Україні: 306.60 грн (*)
До інших країн: $21.90USD
Карел Чапек. Р.У.Р. (Россумові універсальні роботи)
Карел Чапек. Р.У.Р.
В Україні: 166.60 грн (*)
До інших країн: $11.90USD