Ukrainian music - Home page
Українською мовоюРусская версия
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 2111 items in our catalogue.
Search 
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Serhiy Zhadan. Khlibne peremyrja. (Bread Ceasefire)
Zhadan. Bread Ceasefire
Domestic: 141.90UAH
International: $12.90USD
Taras Prokhasko. Tak, ale... (Yes, But...)
Prokhasko. Yes, But...
Domestic: 174.90UAH
International: $15.90USD
NEWSLETTER
Artists:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Kateryna Yehorushkina, Stefan Nederytsa. Krajina Snihovia. /book+CD as a present/. "Music fairy-tale therapy for children" series. (The Country of Snowia)
  Мария
18-01-2014 11:23

Прекрасная книга, качественное издание. Диск внутри книги. Увлекательные зимние музыкальные истории. На диске класическая музыка адаптированая для детей, с разными интересными фонами, звуки тающего ледника, коньков, шагов по снегу, вьюги,детского смеха и другие. Очень понравилось издание, слушаем с удовольствием. Ребёнок угадывает на слух какие инструменты играют, и угадывает что за звуки помимо музыки. Наши наилучшие рекомендации,и магазину и книге.


How to Train Your Dragon. (DVD).
  , staten island, United States
11-01-2014 01:45

I purchased this for my daughter so it can help her learn the Ukrainian language. She loves this movie and I am planning g on purchasing more movies soon for her


Serhiy Olhovsky. Volodari stepu. The Military Art and Weapons of Scythians. (Lords of the Steppe)
  , Rochester, United States
11-01-2014 00:14

The Scythians are my favorite ancient people, kind of an obsession really. Which is why I bought a book written in a language I can neither speak nor read. For me the photographs and illustration were worth the price of the book. I was I could give a more complete review. Maybe one day I will learn the language and review it again. There is so little written about the scythians I am interested in getting every thing possible.


Ani Lorak. Zazhigay serdce. /digi-pack/. (Light the Heart)
  , Hebron, USA
31-12-2013 18:39

The Queen of Pop is back with a bright and breezy collection of new songs. Delightful to listen to and break out the moves to. It's much more consistent than "Sun". Love it.


Lullabies. Golden Collection.
  , Єна, Німеччина
28-12-2013 20:11

Купили цей диск на подарунок, у друзів народився хлопчик. Казали, що пісні сподобалися. Малий засинає. Я слухав лише окремі композиції з диску. Особливо мені сподобалося та, що на відміну від інших збірок немає перенасиченого аранжування(спец ефектів, інструментів), разом з тим супровід є (на відміну від автентичних колисанок, які важкувато сприймаються дітлахами). Дуже раджу!


Vopli Vidopliassova. Chudovy Svit. /digi-pack/. (The Wonderful World)
  , Харьков, Украина
27-12-2013 00:53

Великолепный (как по мне) альбом любимой группы. Хотя я, если честно, и не ожидал от них уже ничего. И тут внезапно (для меня) и приятно. Выверенные аранжировки. Очень нравится фагот :) Да, нет того безумия юности, но не кататься же на нём всю жизнь. Именно хорошая музыка.

p.s. Покупаю здесь не в первый раз. В этом плане всё отлично. Спасибо..


Maria Burmaka. Children's album: Second release. (+ karaoke). /digi-pack/.
  , Львів, Україна
04-12-2013 15:35

Чудовий і прекрасний цей дитячий альбом! :) Єдиний в своєму роді такий! Якісний звук, гарні мелодії на вірші улюбленої Наталі Забілої та інших. Маємо самі і купуємо на подарунки. Марічка Бурмака взагалі молодець!


Tina Karol. 9 zhyzney. (CD+DVD). /digi-pack/. (9 lives)
  Влад , Дюссельдорф, Германия
16-11-2013 02:55

Разные песни, разные эмоции, разные ассоциации... Диск с записью концерта приятно дополняет отсутствующие клипы к некоторым песням - и вообще визуализирует Тину именно в исполнении. Поднимет настроение при любой погоде и за рулем, и на домашней вечеринке :)


Ani Lorak. Zazhigay serdce. /digi-pack/. (Light the Heart)
  Влад , Дюссельдорф, Германия
16-11-2013 02:45

Сам диск приятно держать в руках - просто образец качества: название альбома и каждой песни (CD-text - "мелочь", которая постоянно мелькает перед глазами в автомобиле), красивый дизайн не только верхней, но и нижней части (тату по внешнему краю, как и в предыдущем альбоме "Солнце"), качественные фото во вкладыше (разумеется с текстом всех песен). Сделано с любовью (С)!!!

Ужасно не хватает "Зеркал" с Гришей (быть синглу!). И тем не менее, альбом "Зажигай сердце" - это вкуснющая конфета в соблазнительной обертке!!!


ILLaria. Vilna. (2nd edition). /digi-pack/. (Free)
  Krabat , Луганск
29-09-2013 11:06

Шикарна музика. Раджу всім. Отримав задоволення. Диск зроблено професійно та якісно, нарікань нема.


Batiar-band "Halychyna", Victor Morozov. Batiar Blues. /digi-pack/.
  Ростислав , Харків
20-09-2013 20:45

Сподобався навіть більше за попередній. Хоча здавалося, що краще вже не вигадати. Але як відомо, межі досконалості немає. Тож дуже приємно, що пан Віктор та його музиканти-батяри нагадують про це своїми музичними творами.
Тож вдосконалюємося - будемо вільними!


Tatiana Tairova-Yakovleva. Ivan Mazepa i Rosiyska imperia: istoria "zrady". (Ivan Mazepa and the Russian Empire: the history of "treason")
  , Львів, Україна
01-09-2013 21:27

Прочитання книжки Таїрової-Яковлевої вимагає часу і уваги - було для мене дуже доречним влітку.
Це гарна книжка: вона є серйозним науковим дослідженням, але написана цікаво і в процесі читання щораз більше захоплює. Я довідалася багато нового з історії як української, так і російської. Книжка підштовхнула мене заглядати в інтернет, щоб заповнити прогалини знань.
З цією книжкою я цікаво провела частину літа.


Dmytro Stepovyk. Ukrajinska hravyura baroko. (Ukrainian Baroque Engraving)
  , Луганськ, Україна
25-07-2013 15:05

Автора цієї академічної монографії я знаю по іншим його роботам, тому без вагання замовила й цю книгу. Хочу зазначити, що з наукової точки зору ця книга заслуговує на найвищу оцінку. Кількість праці, яку вклав Дмитро Степовик при написанні, на мою думку, грандіозна. Крім того, коректний академічний стиль, точність, величезна кількість фактів. Якщо ви науковець або захоплені українським бароко - це саме для Вас.


Dmitriy Goychenko. Krasny apokalipsis: Skvoz raskulachivanie i Golodomor. Memoirs of an eye-witness. (Red Apocalypse: Through Dispossession and Great Famine)
  , Свалява, Україна
22-07-2013 21:33

Цю книгу треба прочитати кожному українцю, щоб остаточно зрозуміти, що комуністичний режим в Україні скоїв страшні злочини проти українського народу. Прочитавши цю книгу, ви зрозумієте, що радянська влада в Україні була окупаційною, бо лише окупанти можуть так нещадно і жорстоко винищувати корінний народ країни. яку захопили! Цю книгу варто прочитати Януковичу, бо він з трибуни європейського парламенту заявив, що голодомор 1932-1933 рр. не був геноцидом, плюнувши на мільйони українців, замордованих голодом! Цю книгу варто прочитати комуністам, щоб перестали нарешті прославляти Сталіна, бо це палач укранського народу! Книга це яскраво засвідчує!


Mykhaylo ILLenko. Liky vid fantomnoho bolyu. /book + DVD/. (Cure of Phantom Pain)
  Александр , Киев, Украина
08-07-2013 15:05

1. Интереснейшие фотографии и описание плавания парусной яхты "Купава" вокруг Света!
2. Художественный фильм М.Ильенко считаю признаком возрождения классического украинского кинематографа.

Успехов автору!!!
Спасибо за полученное удовольствие!


© 1999-2020 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
31 july 2020
"Sounds of Chernobyl" project
 
8 april 2020
DakhaBrakha: Alambari – CD as a present!
 
NEW AND HOT
Taras Pastukh. Polumja vidihrije pamjat... Memories of Oleh Lysheha. (Flames Will Warm Up the Memory)
Memories of Oleh Lysheha
Domestic: 339.90UAH
International: $30.90USD
Petro Yatsenko. Mahnetyzm. (Magnetism)
Yatsenko. Magnetism
Domestic: 152.90UAH
International: $13.90USD
Solomia Chubay. POETY, symphonic poetic album. /premium, CD+book/.
Chubay. POETY (CD+book in Ukr)
Domestic: 284.90UAH
International: $25.90USD
Victor Morozov, Batiar-band "Halychyna". Chudovyi son. Bohdan Vesolovsky songs. /digi-pack/. (Beautiful Dream)
Lviv retro
Domestic: 141.90UAH
International: $12.90USD