Ukrainian music - Home page
Українською мовоюРусская версия
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 1929 items in our catalogue.
Search 
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Oksana Zabuzhko. Virshi 1980-2013. /second edition/. (Poems)
Zabuzhko. Poems 1980-2013
Domestic: 218.90UAH
International: $19.90USD
NEWSLETTER
Artists:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Dmytro Malakov. Horodecki. Vyklyk budivnychoho. /the album/. (The Architect's Challenge)
  , Київ, Україна
24-01-2014 09:46

дуже багатий матеріалами фотоальбом, який розкриває в деталях-перлинах архітектурні задуми видатного архітектора і яскравої особистості Києва В.Городецького. Справжнє придбання для закоханих у Київ і тих, хто цікавиться його історією.


Mykola Arkas. Istoria Ukrajiny-Rusi. /reprint edition/. (The History of Ukraine-Rus)
  , Київ, Україна
24-01-2014 09:35

Унікальне перевидання майже втраченої для читача книжки, яка розкриває погляд на об'єктивні чинники розвитку історії України. Книжка, яка піднімала дух шістдесятників і служила на той час основою формування патріотичних поглядів. Не втратила актуальності.


Hycz Orkestr. Tsilyi. /eco-pack, premium edition/. (Whole)
  , Київ, Україна
20-01-2014 23:34

Перший повноцінний альбом одного з найулюбленіших моїх гуртів. Раджу усім мати цей диск у колекції. Окрім чудової музики, сам диск виглядає просто шикарно.


Rosava. Radist. (+karaoke). /premium, digi-pack/. (Joy)
  , Київ, Україна
19-01-2014 00:07

Під "Рарадість" танцювали всією сім"єю. Взагалі дуже легка музика, наче тонесенький шовк, і тому дуже приємна. Дякую!


Rosava. Kolysanky. (Lullabies)
  , Київ, Україна
19-01-2014 00:05

Дуже зворушила присвята. Після цієї музики вирішив більше купувати українських дисків. Музика дуже ніжна і глибока, не зухвала, не приставуча, не втомлює. Просто заспокоює і налаштовує на добрий лад. Дякую!


Kateryna Yehorushkina, Stefan Nederytsa. Krajina Snihovia. /book+CD as a present/. "Music fairy-tale therapy for children" series. (The Country of Snowia)
  Мария
18-01-2014 11:23

Прекрасная книга, качественное издание. Диск внутри книги. Увлекательные зимние музыкальные истории. На диске класическая музыка адаптированая для детей, с разными интересными фонами, звуки тающего ледника, коньков, шагов по снегу, вьюги,детского смеха и другие. Очень понравилось издание, слушаем с удовольствием. Ребёнок угадывает на слух какие инструменты играют, и угадывает что за звуки помимо музыки. Наши наилучшие рекомендации,и магазину и книге.


How to Train Your Dragon. (DVD).
  , staten island, United States
11-01-2014 01:45

I purchased this for my daughter so it can help her learn the Ukrainian language. She loves this movie and I am planning g on purchasing more movies soon for her


Serhiy Olhovsky. Volodari stepu. The Military Art and Weapons of Scythians. (Lords of the Steppe)
  , Rochester, United States
11-01-2014 00:14

The Scythians are my favorite ancient people, kind of an obsession really. Which is why I bought a book written in a language I can neither speak nor read. For me the photographs and illustration were worth the price of the book. I was I could give a more complete review. Maybe one day I will learn the language and review it again. There is so little written about the scythians I am interested in getting every thing possible.


Ani Lorak. Zazhigay serdce. /digi-pack/. (Light the Heart)
  , Hebron, USA
31-12-2013 18:39

The Queen of Pop is back with a bright and breezy collection of new songs. Delightful to listen to and break out the moves to. It's much more consistent than "Sun". Love it.


Lullabies. Golden Collection.
  , Єна, Німеччина
28-12-2013 20:11

Купили цей диск на подарунок, у друзів народився хлопчик. Казали, що пісні сподобалися. Малий засинає. Я слухав лише окремі композиції з диску. Особливо мені сподобалося та, що на відміну від інших збірок немає перенасиченого аранжування(спец ефектів, інструментів), разом з тим супровід є (на відміну від автентичних колисанок, які важкувато сприймаються дітлахами). Дуже раджу!


Vopli Vidopliassova. Chudovy Svit. /digi-pack/. (The Wonderful World)
  , Харьков, Украина
27-12-2013 00:53

Великолепный (как по мне) альбом любимой группы. Хотя я, если честно, и не ожидал от них уже ничего. И тут внезапно (для меня) и приятно. Выверенные аранжировки. Очень нравится фагот :) Да, нет того безумия юности, но не кататься же на нём всю жизнь. Именно хорошая музыка.

p.s. Покупаю здесь не в первый раз. В этом плане всё отлично. Спасибо..


Maria Burmaka. Children's album: Second release. (+ karaoke). /digi-pack/.
  , Львів, Україна
04-12-2013 15:35

Чудовий і прекрасний цей дитячий альбом! :) Єдиний в своєму роді такий! Якісний звук, гарні мелодії на вірші улюбленої Наталі Забілої та інших. Маємо самі і купуємо на подарунки. Марічка Бурмака взагалі молодець!


Tina Karol. 9 zhyzney. (CD+DVD). /digi-pack/. (9 lives)
  Влад , Дюссельдорф, Германия
16-11-2013 02:55

Разные песни, разные эмоции, разные ассоциации... Диск с записью концерта приятно дополняет отсутствующие клипы к некоторым песням - и вообще визуализирует Тину именно в исполнении. Поднимет настроение при любой погоде и за рулем, и на домашней вечеринке :)


Ani Lorak. Zazhigay serdce. /digi-pack/. (Light the Heart)
  Влад , Дюссельдорф, Германия
16-11-2013 02:45

Сам диск приятно держать в руках - просто образец качества: название альбома и каждой песни (CD-text - "мелочь", которая постоянно мелькает перед глазами в автомобиле), красивый дизайн не только верхней, но и нижней части (тату по внешнему краю, как и в предыдущем альбоме "Солнце"), качественные фото во вкладыше (разумеется с текстом всех песен). Сделано с любовью (С)!!!

Ужасно не хватает "Зеркал" с Гришей (быть синглу!). И тем не менее, альбом "Зажигай сердце" - это вкуснющая конфета в соблазнительной обертке!!!


ILLaria. Vilna. (2nd edition). /digi-pack/. (Free)
  Krabat , Луганск
29-09-2013 11:06

Шикарна музика. Раджу всім. Отримав задоволення. Диск зроблено професійно та якісно, нарікань нема.


© 1999-2021 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
8 october 2021
Dakh Daughters: Make Up – CD as a present!
 
24 august 2021
Congratulations on the INDEPENDENCE DAY!
 
NEW AND HOT
Dorota Terakowska. Tam, de padajut Anhely. (Where Angels Fall)
Where Angels Fall
Domestic: 174.90UAH 139.92UAH
International: $15.90USD $12.72USD
Serhiy Zhadan. Psalom aviatsiji. (The Psalm of Aviation)
Zhadan. The Psalm of Aviation
Domestic: 223.30UAH
International: $20.30USD
Marko Vovchok. Emansypantka. Tales and Short Stories. (The Emancipator)
Marko Vovchok. Tales and Short Stories
Domestic: 185.90UAH
International: $16.90USD
Slavenka Drakulic. Niby mene nema(ye). (As If I Am Not There)
As If I Am Not There
Domestic: 163.90UAH
International: $14.90USD