Ukrainian music - Home page
Українською мовоюРусская версия
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 2159 items in our catalogue.
Search 
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Roman Kolyada, Anastasia Kolodiuk. KoKo Melange. /mini-pack/.
ethno melange
Domestic: 190.30UAH
International: $17.30USD
Kyiv Ethno Trio. Kyiv Ethno Trio. /digi-pack/.
Kyiv Ethno Trio
Domestic: 201.30UAH
International: $18.30USD
NEWSLETTER
Artists:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Tin' Sontsia. Nad dykym polem.
  , Луцьк
01-09-2007 11:05

Дууже вдячна за УМЦІ за диск, а хлопцям з "Тінь Сонця" за пісні. Не чекала, що такі молоді люди оберуть собі настільки патріотичну тематику. Тексти - надзвичайні, музика оригінальна, от тільки замало вокалу, як на мене. Тобто було б дуже добре місцями додати дво- триголосся - аж проситься іноді. На низьких тонах, як у кобзарів. Почитала відгуки про другий диск і теж замовила. Успіху хлопцям, український рок розвивається саме завдяки таким молодим гуртам.


"Rushnychok" Ensemble. Susidka. (Neighbor)
  , buffalo, usa
31-08-2007 21:09

A worthwhile CD, with some classic folksongs. The most impressive quality is the vocal clarity of the duo singers and the very sharp and tight harmonization of their voices.


Paris To Kyiv. Fragmenti.
  влад , київ
31-08-2007 17:01

фантастично! заворожує.. несе.. наповнює собою.. голоси - супер, музика - просто надзвичайна! побільше б такого потрапляло в Україну..


Nazarij Jaremchuk (sml.), Dmytro Yaremchuk. All albums in mp3 format.
  Олена , Кривий Ріг, Україна
31-08-2007 10:48

Щиро вдячна Вам за чудову можливість поринути у море гарної музики, спогадів і сподівань. Мені дуже сподобався диск Дмитра та Назарія Яремчуків, тому що в кожній пісні відчувається щира й добра душа авторів, і я вважаю, що тільки добрі світлі люди можуть створювати та співати такі пісні. Ще подобається, що Назарій та Дмитро не тільки продовжують співати пісні свого батька, а й доносять до нас нові твори, які дарують нам гарний настрій.
Спасибі!
Бажаю Вам всього самого найкращого!


Хочеться, щоб на дисках з такою музикою була реклама дисків груп тільки з красивими назвами.

З повагою, Олена


Sobor na krovi. Documentary serial (10 series). 3 DVDs. (A Council on the Blood)
  Diko , Коломия, Україна
28-08-2007 15:51

Всім хто рахує себе українцями буде ДУЖЕ інтересно
по 10 бальній шкалі 10+


The Ukrainians. Respublika.
  , Peterborough, http://www.wesolek.org/pluk.htm
26-08-2007 16:05

Ukrainian folk songs in punk-rock version. Well known punk songs of Sex Pistols in Ukrainian language...sounds strange? But these guys really know how to do it!!! It is really cool!!!


Collection "Maria Burmaka in mp3 format". Set of 2 CDs.
  Mark , Brighton, MI, USA
21-08-2007 21:00

This set is a great way to obtain all of Maria Burmaka's recordings to date (especially for those of us in the USA). It is also a simple way to get her music in a format (MP3) that is easily uploadable to your iPod.

In this set, you can truly hear how Maria's writing skills have evolved throughout the years. She has a great voice and the music is great and catchy. You can see why Maria is a very popular musician in Ukraine. As long as you do not mind the Ukrainian lyrics, this set is definitely worth the time and price.


"Kozatski Zabavy" Ensemble. Kozac'ki zabavy (Cossack Larks)
  Дмитрий , Иркутск, Россия
15-08-2007 16:28

Понравилось. Очень-очень. Замечательная музыка, прекрасный вокал и великолепные тексты. Классическая манера исполнения, мастерски сплетенная с собственным творчеством. Даже не смогу назвать наиболее понравившуюся песню в альбоме, они все самобытны и... Индивидуальны, что-ли... Не подберу другого слова.
Покупал "вслепую", но, отнюдь, не пожалел о потраченных деньгах, полученное мною удовольствие стоило гораздо больше.
ИМХО: Одна из лучших групп данного сайта. Любителям народной музыки Украины очень рекомендую.
ЗЫ. Очень жду новых альбомов.


Okean Elzy. Mira. (Measure)
  , WALLINGFORD, USA
11-08-2007 14:57

Okean iznovu vydav duje garnyji al'bom. De scho podibne do poperednix robit ale vzagali vony guchat' svije. Meni duje spodobalosja scho vony vykorystaly simfonichnu muzyku. Vid pochatku i do kin'cja vidchuvaet'sja drajiv rytmu i muziki i syla tekstiv, jaki z odnogo boku neskladani, a z inshogo talanovyti. Same golovne scho gurt stvorjue svoju vlasnu muzyku - ni na kogo ne dyvycja i nikogo ne kopirue. Tak dali ji trymaty xlopci!!!


Nina Matvienko. Najkrashche. Golden Collection. (The Best Of...)
  , Маріуполь, Україна
10-08-2007 19:01

Спасибі, земний уклін Вам І дяка Богові за Ваш голос, за Вашу пісню, вельмишановна пані Ніно! Живемо серед буденного клопоту, і здається, що не буде вже нічого іншого. Аж звучить Ваш голос - і оживає надія на те, що після зими прийде весна, а після втрат - щастя й любов.
Коли чуєш Ваш голос, то хочеться плакати через зворушення і через те, що раз на віки дає Господь такий голос між люди. І радість через те, що недарма, мабуть, ми живемо - адже судилось нам почути ВАШ голос.
Бережи Вас Господь на многії літа!
Катерина.


Наш Львів. Lwow. Lemberg. Leopolis. (DVD). (Our Lviv)
  Олег , Львів, Україна
06-08-2007 13:28

Як на мене, то це дуже цікавий і інформативний фільм. Я сам львів`янин і можу оцінити достовірність сказаного і показаного. Все дуже гарно знято і я думаю, що навіть найкращий знавець історії Львова знайде щось нове для себе.


Ot Vinta. Drugtyndymba.
  , Франківськ, Україна
04-08-2007 11:54

Диск виключно позитивного формату, як взагалі і вся творчість От Вінтів, при прослуховуванні вже абсолютно увага не звертається на те, що рокабілі - то дещо не наш формат - пісні просякнуті простим, можливо дещо схибленим ("Лохи") гумором, приємною лірикою ("Пісня конвалій"), рекомендується до прослуховування усім, хто шанує рідне і любить підтримувати чудовий настрій нескладними мотивчиками :)

з.і. не меншої уваги варті і їхні альбоми "Попереду" та "Дарма я наївся цибулі". І якщо останній по тематиці ще досить схожий на "Дригтиндимбу", то "Попереду" вже є переважно обробкою народних козацьких пісень, що дає можливість використовувати треки як неофіційні маршові (наприклад, для масової пробіжки :) )


Perkalaba. Hovoryt' Ivano-Frankivs'k. (Ivano-Frankivsk Speaking)
  , Украина
28-07-2007 20:52

Так же, как и Роман из Харькова, приобрела под впечатлением прочитанного в журнале Корреспондент отзыва об этом диске. Не могу сказать, что не понравился, просто это не моя музыка. Наверное на концерте это было бы веселее, а просто слушать диск - мне было скучновато. Оформление диска отличное.


Olena Hrebenjuk. "Le Forze Del Destino" project. /digi-pack/
  , пгт.Кореиз АРК, Украина
28-07-2007 20:46

Повторюсь. Я тоже очень люблю оперу. Больше в классическом исполнении, т.к., мне, практически, не попадалась бережная современная интепретация. И я была очень приятно удивлена, прослушав этот диск. Изумительный голос, оригинальная подача музыки. Всем, кого интересует классика, рекомендую приобрести этот диск. Его хочется слушать и слушать. У него один недостаток - короткое время звучания.


Folk band "Burdon". Re: Karpatia.
  , Київ, Україна
23-07-2007 23:01

Відколи вперше почув Бурдон (а то вже є більше року) і донині вважаю гурт одним з найнайкращих! Насправді ніхто з тих, кого можна зараз чути на сцені не має такого насправді живого виконання карпатської музики. В їхній музиці присутня та пломениста душа, котра змушує радісно битися серце і сповнює його щирим натхненням!!!


© 1999-2020 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
18 march 2020
Our work schedule during quarantine
 
12 march 2020
Rare CDs (part 3)
 
NEW AND HOT
Leksykon lvivsky: povazhno i na zhart. /4th edition, supplemented and revised/. (Lviv Lexicon: seriously and in jest)
Lviv Lexicon: seriously and in jest
Domestic: 284.90UAH
International: $25.90USD
Svitlana Macenka, ImR Platform. Literary and Jazz Improvisations: intermedial studies
Literary and Jazz Improvisations
Domestic: 350.90UAH
International: $31.90USD
Victor Morozov, Batiar-band "Halychyna". Chudovyi son. Bohdan Vesolovsky songs. /digi-pack/. (Beautiful Dream)
Lviv retro
Domestic: 141.90UAH
International: $12.90USD
Guram Petriashvili. Kazky didusya Gurama dlya malenkykh i velykykh mriynykiv. (Tales of Grandpa Guram for Little and Big Dreamers)
Tales of Grandpa Guram
Domestic: 174.90UAH
International: $15.90USD