Ukrainian music - Home page
Українською мовоюРусская версия
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 540 items in our catalogue.
Search 
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Oksana Zabuzhko. Virshi 1980-2013. /second edition/. (Poems)
Zabuzhko. Poems 1980-2013
Domestic: 218.90UAH
International: $19.90USD
NEWSLETTER
Artists:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Ukrainian music ensemble "Dnipro". Zhyva voda. (Spring Water)
  , Perkinsville, USA
09-09-2007 20:32

Of all the CDs I purchased this is one of my absolute favorites. It is so beautiful and restful. In fact, I often put it on my stereo system when I retire for the night and enjoy the music as it lulls me to sleep. It also uses traditional Ukrainian folk instruments played by highly professional and skilled musicians. A tribute to the Ukraine which I recommend highly for anyone who enjoys listening to music played on folk instruments which have been in use since ancient times. My hat is off to "Dnipro".


Skryabin, Smack Band. Skryabinos Muchachos.
  Almys , Івано-Франківськ, Україна
07-09-2007 23:15

Якщо порівняти дану збірку переспівів з "Альбомом" або "Триб'ютом", то "Мучачос" просто ховаються... обидва перших були присвячені роковинам творчості, а "Мучачос" - це щось на зразок 'в нас получилося по-іншому і ми то всьо записали'. Душі в цьому доробку фактично не відчувається, треки йдуть занадто одноманітно, відчувається недосконалість оволодіння "нашими" виконавцями "ненашого" стилю.
Хоча в кожного виконавця бувають такі моменти, коли є можливість випустити "мінорний" альбом, або не випустити нічого. 'Скрябін' вибрав перший варіант.


NIK_TO. ChronoMaster.
  , Одеса, Найкраща країна
07-09-2007 16:40

Для тих хто любить Pink Floyd з сумішшю Jean Michel Jarre, тих хто вміє
слухаючи- бачити. Мрійників котрі заплющив очі можуть побачити увесь
СВІТ, усі часи та всесвіти!
Сподіваюсь, що це не останній і ще не найкращий твір цього митця.
Наснаги тобі NIK_TO !!!


Mandry. Lehenda pro Ivanka ta Odarku.
  , 4ubYork, Ukraine
04-09-2007 14:02

я вже маю всі альбоми цієї групи і анітрохи не пожалкував, молодці кожна пісня просто палає позитивом! дійсно гурт вартий того щоб усі їх диски були в колекціях людей, що дійсно цінують якісну музику!


Lirnyk Sashko. Kazky lirnyka Sashka. (Lirnyk Sashko tales)
  , Надвірна
02-09-2007 20:44

Сашко-лірник - просто супер!!! Спілкувався з ним на святкуванні 750-річчя Львова. Дуже приємна людина, патріот яких мало. Причому РЕАЛЬНО працює на Українську ідею! А який типаж: в національному строї, з лірою, -немовби перенісся з давніх давен.
Мої дітлахи просто заслухали диск ледь не до дірок. Сам залюбки слухав декілька разів, причому кожного разу було цікаво і не набридливо. Якщо Ви бажаєте аби Ваша дитина росла чуйною і доброю людиною, вихованою в українських традиціях, - то це просто знахідка для Вас!


Nina Matvienko. Kolyskova zori. (Lullaby to a evening-glow)
  Галина , Москва, Россия
02-09-2007 16:22

Это просто счастье, что я нашла в интернете ваш сайт и смогла заказать диски с песнями Нины Матвиенко. Люблю очень этот голос, эту певицу.Слушаю и тогда, когда грустно и вспоминается детство, и когда радостно. Её хочется слушать и теперь я имею эту возможность!!! Спасибо!


Mudrist‘ karpats‘koho mol‘fara. (DVD). (Wisdom of Carpathian molfar (witch-doctor))
  , Херсон, Украина
01-09-2007 21:52

Посмотрел на одном дыхании!
Рекомендую!!!


Tin' Sontsia. Nad dykym polem.
  , Луцьк
01-09-2007 11:05

Дууже вдячна за УМЦІ за диск, а хлопцям з "Тінь Сонця" за пісні. Не чекала, що такі молоді люди оберуть собі настільки патріотичну тематику. Тексти - надзвичайні, музика оригінальна, от тільки замало вокалу, як на мене. Тобто було б дуже добре місцями додати дво- триголосся - аж проситься іноді. На низьких тонах, як у кобзарів. Почитала відгуки про другий диск і теж замовила. Успіху хлопцям, український рок розвивається саме завдяки таким молодим гуртам.


"Rushnychok" Ensemble. Susidka. (Neighbor)
  , buffalo, usa
31-08-2007 21:09

A worthwhile CD, with some classic folksongs. The most impressive quality is the vocal clarity of the duo singers and the very sharp and tight harmonization of their voices.


Paris To Kyiv. Fragmenti.
  влад , київ
31-08-2007 17:01

фантастично! заворожує.. несе.. наповнює собою.. голоси - супер, музика - просто надзвичайна! побільше б такого потрапляло в Україну..


Nazarij Jaremchuk (sml.), Dmytro Yaremchuk. All albums in mp3 format.
  Олена , Кривий Ріг, Україна
31-08-2007 10:48

Щиро вдячна Вам за чудову можливість поринути у море гарної музики, спогадів і сподівань. Мені дуже сподобався диск Дмитра та Назарія Яремчуків, тому що в кожній пісні відчувається щира й добра душа авторів, і я вважаю, що тільки добрі світлі люди можуть створювати та співати такі пісні. Ще подобається, що Назарій та Дмитро не тільки продовжують співати пісні свого батька, а й доносять до нас нові твори, які дарують нам гарний настрій.
Спасибі!
Бажаю Вам всього самого найкращого!


Хочеться, щоб на дисках з такою музикою була реклама дисків груп тільки з красивими назвами.

З повагою, Олена


Sobor na krovi. Documentary serial (10 series). 3 DVDs. (A Council on the Blood)
  Diko , Коломия, Україна
28-08-2007 15:51

Всім хто рахує себе українцями буде ДУЖЕ інтересно
по 10 бальній шкалі 10+


The Ukrainians. Respublika.
  , Peterborough, http://www.wesolek.org/pluk.htm
26-08-2007 16:05

Ukrainian folk songs in punk-rock version. Well known punk songs of Sex Pistols in Ukrainian language...sounds strange? But these guys really know how to do it!!! It is really cool!!!


Collection "Maria Burmaka in mp3 format". Set of 2 CDs.
  Mark , Brighton, MI, USA
21-08-2007 21:00

This set is a great way to obtain all of Maria Burmaka's recordings to date (especially for those of us in the USA). It is also a simple way to get her music in a format (MP3) that is easily uploadable to your iPod.

In this set, you can truly hear how Maria's writing skills have evolved throughout the years. She has a great voice and the music is great and catchy. You can see why Maria is a very popular musician in Ukraine. As long as you do not mind the Ukrainian lyrics, this set is definitely worth the time and price.


"Kozatski Zabavy" Ensemble. Kozac'ki zabavy (Cossack Larks)
  Дмитрий , Иркутск, Россия
15-08-2007 16:28

Понравилось. Очень-очень. Замечательная музыка, прекрасный вокал и великолепные тексты. Классическая манера исполнения, мастерски сплетенная с собственным творчеством. Даже не смогу назвать наиболее понравившуюся песню в альбоме, они все самобытны и... Индивидуальны, что-ли... Не подберу другого слова.
Покупал "вслепую", но, отнюдь, не пожалел о потраченных деньгах, полученное мною удовольствие стоило гораздо больше.
ИМХО: Одна из лучших групп данного сайта. Любителям народной музыки Украины очень рекомендую.
ЗЫ. Очень жду новых альбомов.


© 1999-2021 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
8 october 2021
Dakh Daughters: Make Up – CD as a present!
 
24 august 2021
Congratulations on the INDEPENDENCE DAY!
 
NEW AND HOT
Kiev Acoustic Trio. Moment.
balancing
Domestic: 124.30UAH
International: $11.30USD
Propala Hramota. Chudernatska syla. /eco-pack/. (Freakish Power)
Podillya amber
Domestic: 141.90UAH
International: $12.90USD
Tonya Matvienko. Smiyutsia, plachut solovyi. (studio live). /digi-pack/. (Nightingales Laugh and Cry)
Tonya Matvienko. Studio LIVE
Domestic: 174.90UAH
International: $15.90USD
Fiolet. Vigvam. /digi-pack/. (Wigwam)
intent listening to the lyrics
Domestic: 141.90UAH
International: $12.90USD