Ukrainian music - Home page
Українською мовою
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 1387 items in our catalogue.
Search 
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Komu Vnyz. 4: Shevchenko. (EP). /digi-pack/.
Komu Vnyz. Shevchenko. (EP) (special offer)
Domestic: 404.60UAH
International: $28.90USD
NEWSLETTER
Artists:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Lirnyk Sashko. Kazky lirnyka Sashka. Doroslym i ditjam. (Lirnyk Sashko tales. For Adults and Children.)
  , Чернігівська обл., Україна
09-06-2010 09:57

Диски Лірника колекціонуємо, вони надзвичайні!цей же мені найбільше подобається.Краще послухати самим ніж читати відгуки, не пожалкуєте!


Iryna Shynkaruk. Mira. (Measure)
  , TOKYO, JAPAN
28-05-2010 14:58

This is her reading aloud Ukrainian poems. The first time when I heard it was difficult to understand. Because there are no musiacal rhythms and accents. But after second time , I could understand beter than before. She sings always Ukrainian spirit. I have known her songs. For that reason, I have more listened carefully her readings. Please listen more than more to be able to understand. I recommend you this poems, and typical Ukrainian words. Your life gets better than before.


Ocheretyany Kit. Demydivsky Album.
  Юрій , Тернопіль
27-05-2010 12:54

Творчість "Очеретяного кота" скоріше нагадує джазову розмову між добрими приятелями, друзями. Приємно, без надриву і хамства. Гарні голоси та мелодика. Браво!


Kyiv children’s choir "Shchedryk". First National Disc.
  Dariya
26-05-2010 01:19

Хор просто замечательный!!! А таких руководителей еще поискать надо! Они вкладывают всю свою душу и любовь!!!
Спасибо***


Ivan Marchuk, Olha Bohomolets, Lina Kostenko. Hiatsyntove sontse. (premium, +2CD/mini-pack). (Hyacinth Sun)
  Олена , Україна
24-05-2010 20:14

Це дивовижне видання!
В одній книзі - творчість двох живих класиків та оксамитовий голос України!


Telnyuk Sisters. Sonmo. /digi-pack/
  , Київ, Україна
19-05-2010 14:33

Трохи іронії, трохи смутку та розпачу, трохи ностальгії.
Загалом, тональність альбому мінорна, але все-одно десь у глибині бринить джерело нескінченної радості й життєствердності.
Мої улюблені пісні - "Облиш" і "Березень", "Весна".
Особливо подобається таке яскраве ("жирне") звучання бандури в "Березні".
Переплетіння цих двох жіночих голосів (сильного, мов грім і ніжно-вишуканого, як струмок) вражають.
Справжня поезія, яку можна прочитувати і перечитувати, і щоразу відкривати нові й нові смисли. Так само і музика - глибока, метафорична. Це не просто професійне виконання, це життя через музику і спів. І слухач сам стає живішим, переосмислює якість свого існування...


Telnyuk Sisters. Zhovta kul‘baba. (Yellow Dandelion)
  , Київ, Україна
19-05-2010 14:16

Дуже глибока, образна, символічна, густа (концентрована) єдність музики й текстів. Вражаючі за своєю силою й емоційністю голоси. Якість і професіоналізм в аранжуванні, записі й виконанні.
Це елітарна українська творчість, яка збагачує слухача. Це справжнє і нестаріюче. Це те, що залишиться актуальним і через 20 років.

Щиро бажаю творчих успіхів гуртові "Тельнюк: Сестри".


Herman Safonov. Tatyana Orlova. Violin / Organ.
  , Київ, Україна
14-05-2010 08:38

А пісня скрипки, як позолота,
Бо в ній любові найвища нота.
Це правда. Я… закохалася!!! 
Думала, що знаю скрипку, давно люблю, але… відкрила для себе її нове, фантастичне звучання. Впевнена, так співає… душа. Скрипка з Королем інструментів - органом… це спів душі спокійної й прозорої, бурхливої й нестримної, радісної та закоханої. Саме тепер, слухаючи цей альбом, я зрозуміла: кожна людина здатна завдяки силі музики пережити стан повернення до самої себе. Мудреці античності називали це катарсисом, тобто очищенням. Власне, катарсис і є вищим завданням мистецтва, покликаного робити людей кращими…. І зрозумілими стають слова Германа Сафонова:
"Слухаючи якісну музику, ваші клітини потроху починають розкачуватися, саме тому вона подобається. Музика, як мистецтво, покликана гармонізувати людину. Якщо хочете, це природній наркотик у легкій формі, що доведено науковцями. Саме тому й наступає ейфорія від тих чи інших звуків". Ейфорія – це стан добросердя і радісної, щасливої безтурботності, це те, що так необхідно кожному з нас в цей непростий час.


NeDilya. Fortissimo.
  , Київ, Україна
14-05-2010 01:33

Нарешті дочекався! Надзвичайно класний, енергійний альбом, драйвовий, але водночас вся ця шалена енергетика ніжно переплітається з лірикою, від якої аж мурахи по шкірі цілими табунами біжуть! До речі, кліп "Если бы я был" - суперовий, дуже сподобалося. Чесно, відверто - по-нашому!
Альбом придбав і не пожалкував - чудовий матеріал, мрію потрапити на концерт та взяти автограф у Ділі!
З повагою, Сашко з Києва.


The Yurcash. Menuets. Tjulpany V TselaFani. (Menuets. Tulips In CellaPhane)
  Elyse , USA
14-05-2010 00:07

I don't think it's possible to dislike Yurcash! The music can be so much fun, but can also be very meaningful and touching. This is really a fantastic album!


Luk. Mamyna junost‘. /digi-pack/. (Mother's Youth)
  влад , київ
13-05-2010 15:11

хто їх знає - рекомендувати особливо не треба. хто не знає/не чув - а ще пару днів назад до таких належав і я - рекомендую однозначно! це щось особливе! говорити про них можна довго - але краще слухати. і насолоджуватись. це справді якісна музика. дякую, люк! на попередні диски звісно теж зверніть увагу


NeDilya. Fortissimo.
  , Киев, Украина
08-05-2010 23:43

Согласна с рецензией полностью. Диск действительно очень сильный. Хорошо, что у нас в стране есть такие музыканты. Диля вырос, как музыкант, или просто раскрылся, так, наверное, будет сказать точнее. Очень сильный альбом!


Platina. Pro tebe... (About You...)
  , Ростовская обл. п. Тарасовский, Россия
02-05-2010 09:24

Классная группа, отличные профессионалы, и невероятно кайфовые в общении. Желаю им успехов, чтоб "жахнули" так, чтоб их услышали за пределами Украины. Далеко за пределами! Кондратюку жму лапу, Викулю в щечку чмоки. Молодцы! Спасибо что диски теперь можно купить.


Alla Kudlay. Druzjam. (To Friends)
  , TOKYO, JAPAN
30-04-2010 21:36

My most favourite singer. Not only in Ukraine, but also in Tokyo I lsten to her songs thank's to the www.umka.com.ua. I didn't know her name. But I looked for the many database, at last I found her name. And I have bought her last album and mp3. Often I hear her songs during the night. And I learned many Ukrainian words through her songs. I had private lesson with her. My literal knowledge has grown up. If you have not listened her songs, please listen to her last album. It is very interesting.


. Golden Collection mp3. Part 1.
  , TOKYO, JAPAN
29-04-2010 21:28

Ukrainian Mother. If you have not listened her music. I recommend that you must see her video clips and listen her folk song or pop one quickly. if not, you lost Ukrainian proper image which has a lot of Ukrainians, in the life usually. I have bought many of her disks, and I thought that's why she is very popular in Ukraine and Russia. Her songs include Ukrainian heart, and her reputation is forever. All Ukrainian people support her performance. I think so, too. My opinion is that she is Ukrainian Mother.


© 1999-2024 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
22 february 2022
The "Return Alive" Foundation
 
23 november 2020
Exclusive! "Unsubdued ProRock" series – as a present!
 
NEW AND HOT
Oksana Zabuzhko. Planeta Polyn. (Planet Wormwood)
Zabuzhko. Planet Wormwood
Domestic: 306.60UAH
International: $21.90USD
Tanya Sha, MuzBat. Neskoreny ProRock. Olena Teliha. /songbook+CD/. (Unsubdued ProRock. Olena Teliha)
Unsubdued ProRock. Olena Teliha. /songbook+CD/
Domestic: 0.00UAH
International: $0.00USD
Serhiy Zhadan. Psalom aviatsiji. (The Psalm of Aviation)
Zhadan. The Psalm of Aviation
Domestic: 320.60UAH
International: $22.90USD
Dorota Terakowska. Tam, de padajut Anhely. (Where Angels Fall)
Where Angels Fall
Domestic: 250.60UAH
International: $17.90USD