Ukrainian music - Home page
Українською мовоюРусская версия
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 1928 items in our catalogue.
Search 
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Oksana Zabuzhko. Virshi 1980-2013. /second edition/. (Poems)
Zabuzhko. Poems 1980-2013
Domestic: 218.90UAH
International: $19.90USD
NEWSLETTER
Artists:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Ocheretyany Kit. Demydivsky Album.
  Юрій , Тернопіль
27-05-2010 12:54

Творчість "Очеретяного кота" скоріше нагадує джазову розмову між добрими приятелями, друзями. Приємно, без надриву і хамства. Гарні голоси та мелодика. Браво!


Kyiv children’s choir "Shchedryk". First National Disc.
  Dariya
26-05-2010 01:19

Хор просто замечательный!!! А таких руководителей еще поискать надо! Они вкладывают всю свою душу и любовь!!!
Спасибо***


Ivan Marchuk, Olha Bohomolets, Lina Kostenko. Hiatsyntove sontse. (premium, +2CD/mini-pack). (Hyacinth Sun)
  Олена , Україна
24-05-2010 20:14

Це дивовижне видання!
В одній книзі - творчість двох живих класиків та оксамитовий голос України!


Telnyuk Sisters. Sonmo. /digi-pack/
  , Київ, Україна
19-05-2010 14:33

Трохи іронії, трохи смутку та розпачу, трохи ностальгії.
Загалом, тональність альбому мінорна, але все-одно десь у глибині бринить джерело нескінченної радості й життєствердності.
Мої улюблені пісні - "Облиш" і "Березень", "Весна".
Особливо подобається таке яскраве ("жирне") звучання бандури в "Березні".
Переплетіння цих двох жіночих голосів (сильного, мов грім і ніжно-вишуканого, як струмок) вражають.
Справжня поезія, яку можна прочитувати і перечитувати, і щоразу відкривати нові й нові смисли. Так само і музика - глибока, метафорична. Це не просто професійне виконання, це життя через музику і спів. І слухач сам стає живішим, переосмислює якість свого існування...


Telnyuk Sisters. Zhovta kul‘baba. (Yellow Dandelion)
  , Київ, Україна
19-05-2010 14:16

Дуже глибока, образна, символічна, густа (концентрована) єдність музики й текстів. Вражаючі за своєю силою й емоційністю голоси. Якість і професіоналізм в аранжуванні, записі й виконанні.
Це елітарна українська творчість, яка збагачує слухача. Це справжнє і нестаріюче. Це те, що залишиться актуальним і через 20 років.

Щиро бажаю творчих успіхів гуртові "Тельнюк: Сестри".


Herman Safonov. Tatyana Orlova. Violin / Organ.
  , Київ, Україна
14-05-2010 08:38

А пісня скрипки, як позолота,
Бо в ній любові найвища нота.
Це правда. Я… закохалася!!! 
Думала, що знаю скрипку, давно люблю, але… відкрила для себе її нове, фантастичне звучання. Впевнена, так співає… душа. Скрипка з Королем інструментів - органом… це спів душі спокійної й прозорої, бурхливої й нестримної, радісної та закоханої. Саме тепер, слухаючи цей альбом, я зрозуміла: кожна людина здатна завдяки силі музики пережити стан повернення до самої себе. Мудреці античності називали це катарсисом, тобто очищенням. Власне, катарсис і є вищим завданням мистецтва, покликаного робити людей кращими…. І зрозумілими стають слова Германа Сафонова:
"Слухаючи якісну музику, ваші клітини потроху починають розкачуватися, саме тому вона подобається. Музика, як мистецтво, покликана гармонізувати людину. Якщо хочете, це природній наркотик у легкій формі, що доведено науковцями. Саме тому й наступає ейфорія від тих чи інших звуків". Ейфорія – це стан добросердя і радісної, щасливої безтурботності, це те, що так необхідно кожному з нас в цей непростий час.


NeDilya. Fortissimo.
  , Київ, Україна
14-05-2010 01:33

Нарешті дочекався! Надзвичайно класний, енергійний альбом, драйвовий, але водночас вся ця шалена енергетика ніжно переплітається з лірикою, від якої аж мурахи по шкірі цілими табунами біжуть! До речі, кліп "Если бы я был" - суперовий, дуже сподобалося. Чесно, відверто - по-нашому!
Альбом придбав і не пожалкував - чудовий матеріал, мрію потрапити на концерт та взяти автограф у Ділі!
З повагою, Сашко з Києва.


The Yurcash. Menuets. Tjulpany V TselaFani. (Menuets. Tulips In CellaPhane)
  Elyse , USA
14-05-2010 00:07

I don't think it's possible to dislike Yurcash! The music can be so much fun, but can also be very meaningful and touching. This is really a fantastic album!


Luk. Mamyna junost‘. /digi-pack/. (Mother's Youth)
  влад , київ
13-05-2010 15:11

хто їх знає - рекомендувати особливо не треба. хто не знає/не чув - а ще пару днів назад до таких належав і я - рекомендую однозначно! це щось особливе! говорити про них можна довго - але краще слухати. і насолоджуватись. це справді якісна музика. дякую, люк! на попередні диски звісно теж зверніть увагу


NeDilya. Fortissimo.
  , Киев, Украина
08-05-2010 23:43

Согласна с рецензией полностью. Диск действительно очень сильный. Хорошо, что у нас в стране есть такие музыканты. Диля вырос, как музыкант, или просто раскрылся, так, наверное, будет сказать точнее. Очень сильный альбом!


Platina. Pro tebe... (About You...)
  , Ростовская обл. п. Тарасовский, Россия
02-05-2010 09:24

Классная группа, отличные профессионалы, и невероятно кайфовые в общении. Желаю им успехов, чтоб "жахнули" так, чтоб их услышали за пределами Украины. Далеко за пределами! Кондратюку жму лапу, Викулю в щечку чмоки. Молодцы! Спасибо что диски теперь можно купить.


Alla Kudlay. Druzjam. (To Friends)
  , TOKYO, JAPAN
30-04-2010 21:36

My most favourite singer. Not only in Ukraine, but also in Tokyo I lsten to her songs thank's to the www.umka.com.ua. I didn't know her name. But I looked for the many database, at last I found her name. And I have bought her last album and mp3. Often I hear her songs during the night. And I learned many Ukrainian words through her songs. I had private lesson with her. My literal knowledge has grown up. If you have not listened her songs, please listen to her last album. It is very interesting.


. Golden Collection mp3. Part 1.
  , TOKYO, JAPAN
29-04-2010 21:28

Ukrainian Mother. If you have not listened her music. I recommend that you must see her video clips and listen her folk song or pop one quickly. if not, you lost Ukrainian proper image which has a lot of Ukrainians, in the life usually. I have bought many of her disks, and I thought that's why she is very popular in Ukraine and Russia. Her songs include Ukrainian heart, and her reputation is forever. All Ukrainian people support her performance. I think so, too. My opinion is that she is Ukrainian Mother.


Collection "Sofia Rotaru: albums 1972-2007 in mp3 format". 3 CDs.
  , TOKYO, JAPAN
24-04-2010 20:56

She is Ukrainian queen. Nobody famous than her. She is popular in Russia also. Many Japanese people know her name. But I am regrettable that her CD is not sold in Japan. Please use this site and listen as much as you like. Shipping cost is very little, and this site is very clear addition. You pay by US dollar and also courrency in your region. Very safety shipping service by registered mail. You can look for the Sofia Rotaru in your country.


Okean Elzy. Dolce Vita.
  , Москва, Россия
20-04-2010 11:00

Я ТАК хотела его услышать, что не дождалась выхода в России. Первое впечатление - это лучший альбом из мною услышанных (а у меня полная колекция). Понравился больше Суперсимметрии, я думала он будет непревзойденным. Абсолютно неожиданная песня Ще один день - в творчестве группы еще не было ничего похожего - потрясающая, пронзительная до слез Небо над Дніпром, моя любимая Королева - видно, что Петя очень постарался над музыкой. Но описывать свои впечатления от всех песен не буду - это надо слышать самому. Отдельное внимание заслуживает бонус - Ой, чий там кінь стоїть - в сопровождении электрогитары Чернявского - это нечто.


© 1999-2021 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
8 october 2021
Dakh Daughters: Make Up – CD as a present!
 
24 august 2021
Congratulations on the INDEPENDENCE DAY!
 
NEW AND HOT
Laurie Verchomin. Kokhannya. (The Big Love. Life & Death with Bill Evans)
The Big Love. Life & Death with Bill Evans
Domestic: 179.30UAH
International: $16.30USD
Dorota Terakowska. Tam, de padajut Anhely. (Where Angels Fall)
Where Angels Fall
Domestic: 174.90UAH 139.92UAH
International: $15.90USD $12.72USD
Braty Hadyukiny. Made in Ukraine. /digi-pack/.
songs in the time change
Domestic: 163.90UAH
International: $14.90USD
Kazuo Ishiguro. Noktyurny. (Nocturnes. Five Stories of Music and Nightfall)
Ishiguro. Nocturnes
Domestic: 212.30UAH
International: $19.30USD