Ukrainian music - Home page
Українською мовоюРусская версия
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 2119 items in our catalogue.
Search 
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Taras Prokhasko. Tak, ale... (Yes, But...)
Prokhasko. Yes, But...
Domestic: 174.90UAH
International: $15.90USD
NEWSLETTER
Artists:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Fleur. Eyforija. /digi-pack/. (Euphoria)
  , Харьков, Украина
20-07-2010 08:08

Не слушал предыдущие альбомы. Но этот - просто сказка! Есть несколько песен, которые мне не нравятся, но остальные крепко цепляют. Жене очень нравятся коты, а "Отречение" её просто в ступор вводят. И дизайн коробки хороший.


Ocheretyany Kit. Demydivsky Album.
  , Харків, Україна
20-07-2010 07:08

Слідкую за ними досить давно. Новий альбом хочеться переслуховувати ще і ще. Кожного разу звучить знайомо і незнаймо.


Valentyn Sylvestrov, State chamber ensemble "Kyiv Soloists". Live in Kyiv. /digi-pack/
  Станіслав , Ванкувер
07-07-2010 08:54

Гарний живий концерт. Класика в стилі українського барокко... ну не знаю як сказати точніше, але київський віддтінок відчувається - і це дуже добре.


Shopping Hour. The Worldest Music. /digi-pack/
  , Київ, Україна
05-07-2010 16:29

Це була приємна несподіванка! Диск одразу потрапив до категорії улюблених. Не сумнівайтеся, ця музика одразу відгукнеться чудовим настроєм та задоволенням. Нарешті я почула щось справжне, цікаве та якісне! З нетерпінням чекаю наступний диск...


Kvitka (Kasey) Cisyk. Two Colors.
  , Хуст, Україна
05-07-2010 15:28

Голос Квітки Цісик, це як струмочок, як грім, як блискавка. В єдиному пориві з вітром душа піднімається на "вільних крилах" над горами, ріками, над світом, де проросло твоє коріння. Любов і тугу за рідним краєм батьки передали через дочку, а Бог нагородив Квітку талантом, щоб донести все це до нас і до прийдешніх поколінь в такий короткий відрізок її життя. Всіма струнами душі відчуваєш любов до України, гордість за те, що ти українець.


Ol'ha Bohomolec'. For Lina Kostenko Con Amore. /Hyacinth Sun/. (2CD). /digi-pack/.
  Анатолій , Дніпропетровськ
02-07-2010 12:07

Прекрасну ідею озвучування неперевершеної лірики Ліни Костенко реалізовано! І не просто прочитання вголос віршів, а чудова гармонія музики О.Богомолець і творів видатної нашої сучасниці!


Batiar-band "Halychyna", Victor Morozov. Sertse batjara. (A Batiar's Heart)
  Ростислав , Харків, Україна
22-06-2010 14:59

Завдяки Віктору Морозову та його батяр-бенду дізнався, хто такі батяри. Важко виділити якусь з пісень альбому. Всі вони зачаровують. Ніби опиняєшся у старовинному Львові, ніби дивишся кіно. Тому враження від альбому цілком позитивне.
Дуже цікавий галицький діалект: значення слів деяких пісень можна зрозуміти, лише прочитавши текст. Дуже рекомендую поціновувачам екзотики та мовознавцям.


Kyiv Miniatures. TV Project by Ivanna Cherednychenko. Part 1. /PC DVD/DVD Video/. (2DVD).
  , kiev, ukraine
20-06-2010 21:40

Мне очень понравился выпуск "Киевских миниатюр". Действительно, вернул меня в детство,заставил вспомнить старый киевский дом на Пушкинской, в котором жила наша тога еще болшая семья. Бабушку, ее рассказы о прошлом города. Атмосфера виртуального пространства программы соткана из воспоминаний, ностальгии по ушедшему стилю. Спасибо атору и издательству.


Lirnyk Sashko. Kazky lirnyka Sashka. Doroslym i ditjam. (Lirnyk Sashko tales. For Adults and Children.)
  , Чернігівська обл., Україна
09-06-2010 09:57

Диски Лірника колекціонуємо, вони надзвичайні!цей же мені найбільше подобається.Краще послухати самим ніж читати відгуки, не пожалкуєте!


Iryna Shynkaruk. Mira. (Measure)
  , TOKYO, JAPAN
28-05-2010 14:58

This is her reading aloud Ukrainian poems. The first time when I heard it was difficult to understand. Because there are no musiacal rhythms and accents. But after second time , I could understand beter than before. She sings always Ukrainian spirit. I have known her songs. For that reason, I have more listened carefully her readings. Please listen more than more to be able to understand. I recommend you this poems, and typical Ukrainian words. Your life gets better than before.


Ocheretyany Kit. Demydivsky Album.
  Юрій , Тернопіль
27-05-2010 12:54

Творчість "Очеретяного кота" скоріше нагадує джазову розмову між добрими приятелями, друзями. Приємно, без надриву і хамства. Гарні голоси та мелодика. Браво!


Kyiv children’s choir "Shchedryk". First National Disc.
  Dariya
26-05-2010 01:19

Хор просто замечательный!!! А таких руководителей еще поискать надо! Они вкладывают всю свою душу и любовь!!!
Спасибо***


Ivan Marchuk, Ol'ha Bohomolec', Lina Kostenko. Hiatsyntove sontse. (premium, +2CD/mini-pack). (Hyacinth Sun)
  Олена , Україна
24-05-2010 20:14

Це дивовижне видання!
В одній книзі - творчість двох живих класиків та оксамитовий голос України!


Telnyuk Sisters. Sonmo. /digi-pack/
  , Київ, Україна
19-05-2010 14:33

Трохи іронії, трохи смутку та розпачу, трохи ностальгії.
Загалом, тональність альбому мінорна, але все-одно десь у глибині бринить джерело нескінченної радості й життєствердності.
Мої улюблені пісні - "Облиш" і "Березень", "Весна".
Особливо подобається таке яскраве ("жирне") звучання бандури в "Березні".
Переплетіння цих двох жіночих голосів (сильного, мов грім і ніжно-вишуканого, як струмок) вражають.
Справжня поезія, яку можна прочитувати і перечитувати, і щоразу відкривати нові й нові смисли. Так само і музика - глибока, метафорична. Це не просто професійне виконання, це життя через музику і спів. І слухач сам стає живішим, переосмислює якість свого існування...


Telnyuk Sisters. Zhovta kul‘baba. (Yellow Dandelion)
  , Київ, Україна
19-05-2010 14:16

Дуже глибока, образна, символічна, густа (концентрована) єдність музики й текстів. Вражаючі за своєю силою й емоційністю голоси. Якість і професіоналізм в аранжуванні, записі й виконанні.
Це елітарна українська творчість, яка збагачує слухача. Це справжнє і нестаріюче. Це те, що залишиться актуальним і через 20 років.

Щиро бажаю творчих успіхів гуртові "Тельнюк: Сестри".


© 1999-2020 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
8 april 2020
DakhaBrakha: Alambari – CD as a present!
 
18 march 2020
Our work schedule during quarantine
 
NEW AND HOT
Solomia Chubay. POETY. /polygraphy in English, premium, CD+book/.
Chubay. POETY (CD+book in Eng)
Domestic: 284.90UAH
International: $25.90USD
Obiymy Doschu. Son. /booklet in English, re-edition, digi-pack/. (The Dream)
with a booklet in English
Domestic: 234.30UAH
International: $21.30USD
KAZKA. Karma. /digi-pack/.
KAZKA. Karma
Domestic: 163.90UAH
International: $14.90USD
Mykola Hohol. Vechornytsi na khutori bilya Dykanky. /art book, transl. by Yu.Vynnychuk/. (Gatherings on a Farm near Dykanka)
Hohol. /art book, transl. by Yu.Vynnychuk
Domestic: 273.90UAH
International: $24.90USD