Ukrainian music - Home page
Українською мовоюРусская версия
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 1925 items in our catalogue.
Search 
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Oksana Zabuzhko. Virshi 1980-2013. /second edition/. (Poems)
Zabuzhko. Poems 1980-2013
Domestic: 218.90UAH
International: $19.90USD
NEWSLETTER
Artists:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Myroslav Skoryk, Roman Repka. The Melody. Piano music.
  , Seaton, Devon, United Kingdom
14-12-2006 16:30

An enjoyable performance of music in wide-ranging idioms by a single composer. I knew nothing about Skoryk until I bought this CD, and the sheet music for some of the pieces on it, to try out on the piano myself.

"Melody" is beautiful. The partita includes beautiful melodies, jazz and blues influenced elements, and some moments of twentieth century style dissonance (reminiscent of Prokofiev or Messiaen). The whole fits together very well, under the capable fingers of Roman Repka, and the moments of dissonance are soon resolved.

The Children's pieces are tuneful and a child would enjoy playing them, though they are by no means elementary.

The Burlesque and Toccata are entirely in a twentieth-century style, and are quite demanding to listen to, but enjoyable for those who appreciate such music.

Overall a very good performance of little-known music that is well worth hearing. Those who dislike twentieth century music may prefer to listen to only a selection of tracks.


Okean Elzy. 1221.
  , Львів, Україна
14-12-2006 13:57

Це найкраще, за всю історію існування гурту Океан Ельзи. Вітаємо з тим, що було і сподіваємося на теґ. що буде не гірше!
О&Н
P.S.В мене не вистачає слів, одні емоції..Дуже душевно. Дякуємо!


Nina Matvienko. Najkrashche. Golden Collection. (The Best Of...)
  , Донецьк, Україна
13-12-2006 00:47

Народна пісня - океан бездонний. Коли слухаєш Ніну Матвіенко - ніби тепла хвиля омиває душу. Вона - безцінний скарб, дарований нашому народу. Хай її Бог береже!


Pikkardiyska Tertsia. Rock legends of Ukraine.
  , Донецк, Украина
13-12-2006 00:31

Довно хотела приобрести диск с песней "Шаляла", оказалось, что на диске масса замечательной музыки. Общие ощущения - свежесть, юность, пложительная энергия, и в то же время - философская глубина. Слушаешь многократно, и не приедается. Рекомендую всем.


Okean Elzy. Veseli, brate, chasy nastaly... (single). /mini-pack/. (Merry Times Have Come, Brother...)
  , Kyiv, Ukraina
12-12-2006 02:58

Боже Великий Єдиний, храни Автора.
Такий текст, така сила. З часів Тараса мало чого подібного було.
Знімаю капелюха, низький уклін. Коли є такі пісні і такі молоді люди -
ми маємо Надію!


Vopli Vidopliassova. Buly den'ky. (There were those days)
  John , Louisville, USA
11-12-2006 22:35

There three words to describe this album: Loud, fast and fun! A great CD which holds nothing back.


Vasyl Zhdankin. Revelations. /digi-pack/
  , Рівне, Україна
11-12-2006 09:19

Довгоочікувана зустріч через роки (від Першого фестивалю авторської пісні "Берегиня" - Луцьк, червень 1989 р.).
Василь Жданкін - спражній кобзар сучасності, Особистість.
Його вимушений переїзд із Рівного до Львова (через підступи недолугих чиновників) - суттєва втрата для Рівного, але ширші обрії для творчості самого Василя.
Мистецький же та фаховий рівень виконання коментарів слухача-аматора не потребує. Лише слухати і сприймати душею.


Studio theater "Ne Zhurys!". Povijav viter stepovyj. Strilec'ki pisni.
  , Рівне, Україна
11-12-2006 08:58

Зміст диска знайомий мені давно - маю аудіокасету.
Але диск - якісніше та надійніше.
Пісні ці - вже класика. Чудові виконавці. Добротний запис.
Це саме та музика і та поезія, котра підтримує в нинішній час і надихає на діяльність, як надихала у свій час Січових стрільців - цвіт нашої інтелігенції.


Marenych Trio. Vol.1.
  , Calgary, Canada
10-12-2006 23:57

I purchased the set of Trio Marynych. Both CD's have turned out to be among my very favourite ukrainian music. I especially like the first cut, Striletska. Cut 3, Kari Ochi, Chorni Brovi, always brings a bitterweet remembrance of my first and lost true love...Cut 13, if one listens hard, you can hear the Cranes flying by...a truly wonderful rendition.

It turns out that I had already purchased the first CD under the title, Tri Topoli...no matter, this will be a welcome gift to some lucky ukrainian friend...


Oj, letily dyki husy. The Best Ukrainian Folk Songs.
  Olga Nazarenko , NJ, USA
10-12-2006 22:33

I found this tape that wasn't on other sites. It is just what reminds me of my mother as she grew up in Ukraine. The language is the same and the songs are so pure and sweet, It's such a happy cd made of various artists, one of the best of everything I ever heard except for Nina Matvienko, which her style is different but impressive in a opera style. Thank you for you good service. Olga Nazarenko


Pan Pupec. Pan Pupets.
  Січкар , Київ
10-12-2006 04:05

Ну навести цитати з пісень неможна бо "нецензурні відгуки" тут мають право видалити, але назва треку "Курвамама" говорить сама за себе. А в "Tataparty" там текі на кроваті... Все це так "розумно"!
В принципі "достойна заміна "Братам Гадюкіним"", особливо, якщо пригадати їхню "дупу джалізовую" то "всьо чотко"!


Ocheretyany Kit. Mandrivka v Kosakivku.
  VoVka , Київ
10-12-2006 03:34

...Радіохед(11) я б викинув, і не із-за того щоб сумарно треків було щасливе число 12 (а не 13), а щоб не перескакувати цей трек. Та бачте "Очеретяні коти" мене спитати забулись - не моє це діло.
А так, якось незвичайно, дуже подобається увесь альбом! (Майже "ВеВе - в плані що, майже ніодного прохідного треку!)
Для мене це відкриття року - нічого подібного я й несподівався колинебуть почути. Ну ні на кого не схоже!
І, шановний (той хто пише тут так гарно про всі диски) як це: "свій диск коломийок хлопці так і не видали"? Що ж це у мене за ще один диск "Камышовий кот""Коломийки"?.. Правда яка різниця, бо я насилу його до кінця дослухав. Не сприймається. В меншій мірі, але не "догнав" я очеретяного і на етно-фестивалі "Країна мрій 2005". Може через те що вперше чув...
Але саме CD"Мандрівка в Косаківку" - це КАЗКА!!!
(От якби ще загальний рівень гучності був вищим, як у більшості нормально записаних CD, а то збірки робити не зручно - перепади великі. От такі ось технічні зауваження.)


Olha Bohomolets. Kairos.
  VoVka
10-12-2006 02:55

Взагалі то найбільше люблю український рок (ВВ, Ot Vinta, Моторроллу, Тартак...)як за драйв, так і за щирість! Kairos придбав дружині, і сам заслухався. "За вікнами" та "Ясмин" на слова О. Теліги навіть включив собі в збірки "саморобні" за гарні вірші, та щире виконання. Просто енергетика виконавця дуже передається через пісню - це своєрідне спілкування...
Підтримую думку Павла із Дніпропетровська!
Поділяю думку Корнієнко Оксани, що альбом "Осінній день" кращий!
(Правда він у мене на касеті - треба завести на диску.)


Fozzey. MetaMoreFozzey: Mono.
  Січкар
10-12-2006 01:31

У першому, тільки Жириновський свинячив "ненормативною лексикою", бо москаль.
Другий слухати цікаво булоб і без матів, а з відповідниками (Українська мова не бідна, і всі все б зрозуміли).
І так не весело, а тут ще й такий "депресив"...
Перший мені більше подобається!


Borshch. Parazita Kusok.
  Ne i щі , Київ, Україна
09-12-2006 21:47

П'ятниця-п'яниця, удома не сидиться,
Усюди лунає веселе "наливай!"(05)
Вже на вечір від мене
Заховали все спиртне(04)
Третя чарка самогону мене не бере(10)
Дехто ночує де п'є(08)
А потім в закладах нічних закладує,
Багато п'є,
Фужери б'є,
У казіно майно пробухує моє.(01)
А я серед ночі слухаю Генделя і бухаю,
А я серед ночі слухаю Брамса і випиваю(03)
Я опускался все более низко(13)
Made in BORSHCH"Parazita kusok"


© 1999-2021 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
8 october 2021
Dakh Daughters: Make Up – CD as a present!
 
24 august 2021
Congratulations on the INDEPENDENCE DAY!
 
NEW AND HOT
MuzBat. Neskoreny ProRock. Taras Shevchenko. /songbook+CD/. (Unsubdued ProRock. Taras Shevchenko)
Unsubdued ProRock. Taras Shevchenko. /songbook+CD
Domestic: 0.00UAH
International: $0.00USD
Yuri Andrukhovych. Radio Nich. (Radio Night)
Andrukhovych. Radio Night
Domestic: 245.30UAH
International: $22.30USD
Marko Vovchok. Emansypantka. Tales and Short Stories. (The Emancipator)
Marko Vovchok. Tales and Short Stories
Domestic: 185.90UAH
International: $16.90USD
Oksana Zabuzhko. Planeta Polyn. (Planet Wormwood)
Zabuzhko. Planet Wormwood
Domestic: 218.90UAH
International: $19.90USD