Ukrainian music - Home page
Українською мовою
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 1376 items in our catalogue.
Search  
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Komu Vnyz. 4: Shevchenko. (EP). /digi-pack/.
Komu Vnyz. Shevchenko. (EP) (special offer)
Domestic: 404.60UAH
International: $28.90USD
NEWSLETTER
Artists :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Ukrajins'ki marshi. Performed by Wind Orchestras. Golden Collection. (Ukrainian Marches)
  Жека , Київ
15-12-2006 14:42

Суперово!
Сама підбірка, оформлення, якість звучання, все.
У мене чотирирічний син тільки їх ї слухає і більше ніяку музику не визнає.
Такого потрібно більше.


"Zorya" brass band. Ukrainian hymns and marches.
  , Калінінград, Росія
14-12-2006 21:29

Цей альбом мені вперше дали послухати члени нашої громади на касеті, та ще й пиратський запис, але пиратський тому, що такого в Росії нема де взяти. Я був такий вражений, що вирішив мати цей запис у своїй фонотеці в оригінальному варіянті, дякувати Богові, інтернет та кредитка є, тож замовити можна. От захтів зробити собі дарунок на день народження, то й придбав, і не шкодую, бо файно.


Myroslav Skoryk, Roman Repka. The Melody. Piano music.
  , Seaton, Devon, United Kingdom
14-12-2006 16:30

An enjoyable performance of music in wide-ranging idioms by a single composer. I knew nothing about Skoryk until I bought this CD, and the sheet music for some of the pieces on it, to try out on the piano myself.

"Melody" is beautiful. The partita includes beautiful melodies, jazz and blues influenced elements, and some moments of twentieth century style dissonance (reminiscent of Prokofiev or Messiaen). The whole fits together very well, under the capable fingers of Roman Repka, and the moments of dissonance are soon resolved.

The Children's pieces are tuneful and a child would enjoy playing them, though they are by no means elementary.

The Burlesque and Toccata are entirely in a twentieth-century style, and are quite demanding to listen to, but enjoyable for those who appreciate such music.

Overall a very good performance of little-known music that is well worth hearing. Those who dislike twentieth century music may prefer to listen to only a selection of tracks.


Okean Elzy. 1221.
  , Львів, Україна
14-12-2006 13:57

Це найкраще, за всю історію існування гурту Океан Ельзи. Вітаємо з тим, що було і сподіваємося на теґ. що буде не гірше!
О&Н
P.S.В мене не вистачає слів, одні емоції..Дуже душевно. Дякуємо!


Nina Matvienko. Najkrashche. Golden Collection. (The Best Of...)
  , Донецьк, Україна
13-12-2006 00:47

Народна пісня - океан бездонний. Коли слухаєш Ніну Матвіенко - ніби тепла хвиля омиває душу. Вона - безцінний скарб, дарований нашому народу. Хай її Бог береже!


Pikkardiyska Tertsia. Rock legends of Ukraine.
  , Донецк, Украина
13-12-2006 00:31

Довно хотела приобрести диск с песней "Шаляла", оказалось, что на диске масса замечательной музыки. Общие ощущения - свежесть, юность, пложительная энергия, и в то же время - философская глубина. Слушаешь многократно, и не приедается. Рекомендую всем.


Okean Elzy. Veseli, brate, chasy nastaly... (single). /mini-pack/. (Merry Times Have Come, Brother...)
  , Kyiv, Ukraina
12-12-2006 02:58

Боже Великий Єдиний, храни Автора.
Такий текст, така сила. З часів Тараса мало чого подібного було.
Знімаю капелюха, низький уклін. Коли є такі пісні і такі молоді люди -
ми маємо Надію!


Vopli Vidopliassova. Buly den'ky. (There were those days)
  John , Louisville, USA
11-12-2006 22:35

There three words to describe this album: Loud, fast and fun! A great CD which holds nothing back.


Vasyl Zhdankin. Revelations. /digi-pack/
  , Рівне, Україна
11-12-2006 09:19

Довгоочікувана зустріч через роки (від Першого фестивалю авторської пісні "Берегиня" - Луцьк, червень 1989 р.).
Василь Жданкін - спражній кобзар сучасності, Особистість.
Його вимушений переїзд із Рівного до Львова (через підступи недолугих чиновників) - суттєва втрата для Рівного, але ширші обрії для творчості самого Василя.
Мистецький же та фаховий рівень виконання коментарів слухача-аматора не потребує. Лише слухати і сприймати душею.


Studio theater "Ne Zhurys!". Povijav viter stepovyj. Strilec'ki pisni.
  , Рівне, Україна
11-12-2006 08:58

Зміст диска знайомий мені давно - маю аудіокасету.
Але диск - якісніше та надійніше.
Пісні ці - вже класика. Чудові виконавці. Добротний запис.
Це саме та музика і та поезія, котра підтримує в нинішній час і надихає на діяльність, як надихала у свій час Січових стрільців - цвіт нашої інтелігенції.


Marenych Trio. Vol.1.
  , Calgary, Canada
10-12-2006 23:57

I purchased the set of Trio Marynych. Both CD's have turned out to be among my very favourite ukrainian music. I especially like the first cut, Striletska. Cut 3, Kari Ochi, Chorni Brovi, always brings a bitterweet remembrance of my first and lost true love...Cut 13, if one listens hard, you can hear the Cranes flying by...a truly wonderful rendition.

It turns out that I had already purchased the first CD under the title, Tri Topoli...no matter, this will be a welcome gift to some lucky ukrainian friend...


Oj, letily dyki husy. The Best Ukrainian Folk Songs.
  Olga Nazarenko , NJ, USA
10-12-2006 22:33

I found this tape that wasn't on other sites. It is just what reminds me of my mother as she grew up in Ukraine. The language is the same and the songs are so pure and sweet, It's such a happy cd made of various artists, one of the best of everything I ever heard except for Nina Matvienko, which her style is different but impressive in a opera style. Thank you for you good service. Olga Nazarenko


Pan Pupec. Pan Pupets.
  Січкар , Київ
10-12-2006 04:05

Ну навести цитати з пісень неможна бо "нецензурні відгуки" тут мають право видалити, але назва треку "Курвамама" говорить сама за себе. А в "Tataparty" там текі на кроваті... Все це так "розумно"!
В принципі "достойна заміна "Братам Гадюкіним"", особливо, якщо пригадати їхню "дупу джалізовую" то "всьо чотко"!


Ocheretyany Kit. Mandrivka v Kosakivku.
  VoVka , Київ
10-12-2006 03:34

...Радіохед(11) я б викинув, і не із-за того щоб сумарно треків було щасливе число 12 (а не 13), а щоб не перескакувати цей трек. Та бачте "Очеретяні коти" мене спитати забулись - не моє це діло.
А так, якось незвичайно, дуже подобається увесь альбом! (Майже "ВеВе - в плані що, майже ніодного прохідного треку!)
Для мене це відкриття року - нічого подібного я й несподівався колинебуть почути. Ну ні на кого не схоже!
І, шановний (той хто пише тут так гарно про всі диски) як це: "свій диск коломийок хлопці так і не видали"? Що ж це у мене за ще один диск "Камышовий кот""Коломийки"?.. Правда яка різниця, бо я насилу його до кінця дослухав. Не сприймається. В меншій мірі, але не "догнав" я очеретяного і на етно-фестивалі "Країна мрій 2005". Може через те що вперше чув...
Але саме CD"Мандрівка в Косаківку" - це КАЗКА!!!
(От якби ще загальний рівень гучності був вищим, як у більшості нормально записаних CD, а то збірки робити не зручно - перепади великі. От такі ось технічні зауваження.)


Olha Bohomolets. Kairos.
  VoVka
10-12-2006 02:55

Взагалі то найбільше люблю український рок (ВВ, Ot Vinta, Моторроллу, Тартак...)як за драйв, так і за щирість! Kairos придбав дружині, і сам заслухався. "За вікнами" та "Ясмин" на слова О. Теліги навіть включив собі в збірки "саморобні" за гарні вірші, та щире виконання. Просто енергетика виконавця дуже передається через пісню - це своєрідне спілкування...
Підтримую думку Павла із Дніпропетровська!
Поділяю думку Корнієнко Оксани, що альбом "Осінній день" кращий!
(Правда він у мене на касеті - треба завести на диску.)


© 1999-2024 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
22 february 2022
The "Return Alive" Foundation
 
23 november 2020
Exclusive! "Unsubdued ProRock" series – as a present!
 
NEW AND HOT
The Hardkiss. The Best. /digi-pack/.
The Hardkiss. The Best
Domestic: 278.60UAH
International: $19.90USD
Uladzimer Arlov. Krajevyd z mentolovym aromatom. (The Landscape with Menthol Aroma)
Uladzimer Arlov. The Landscape..
Domestic: 250.60UAH 225.54UAH
International: $17.90USD $16.11USD
Sofi Oksanen. Sobachy maydanchyk. (The Dog Park)
Sofi Oksanen. The Dog Park
Domestic: 312.20UAH
International: $22.30USD
Taras Pastukh. Polumja vidihrije pamjat... Memories of Oleh Lysheha. (Flames Will Warm Up the Memory)
Memories of Oleh Lysheha
Domestic: 460.60UAH
International: $32.90USD