Ukrainian music - Home page
Українською мовоюРусская версия
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 2087 items in our catalogue.
Search 
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Serhiy Zhadan. Khlibne peremyrja. (Bread Ceasefire)
Zhadan. Bread Ceasefire
Domestic: 141.90UAH
International: $12.90USD
Taras Prokhasko. Tak, ale... (Yes, But...)
Prokhasko. Yes, But...
Domestic: 174.90UAH
International: $15.90USD
NEWSLETTER
Artists:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Okean Elzy. Veseli, brate, chasy nastaly... (single). /mini-pack/. (Merry Times Have Come, Brother...)
  , Kyiv, Ukraina
12-12-2006 02:58

Боже Великий Єдиний, храни Автора.
Такий текст, така сила. З часів Тараса мало чого подібного було.
Знімаю капелюха, низький уклін. Коли є такі пісні і такі молоді люди -
ми маємо Надію!


Vopli Vidopliassova. Buly den'ky. (There were those days)
  John , Louisville, USA
11-12-2006 22:35

There three words to describe this album: Loud, fast and fun! A great CD which holds nothing back.


Vasyl Zhdankin. Revelations. /digi-pack/
  , Рівне, Україна
11-12-2006 09:19

Довгоочікувана зустріч через роки (від Першого фестивалю авторської пісні "Берегиня" - Луцьк, червень 1989 р.).
Василь Жданкін - спражній кобзар сучасності, Особистість.
Його вимушений переїзд із Рівного до Львова (через підступи недолугих чиновників) - суттєва втрата для Рівного, але ширші обрії для творчості самого Василя.
Мистецький же та фаховий рівень виконання коментарів слухача-аматора не потребує. Лише слухати і сприймати душею.


Studio theater "Ne Zhurys!". Povijav viter stepovyj. Strilec'ki pisni.
  , Рівне, Україна
11-12-2006 08:58

Зміст диска знайомий мені давно - маю аудіокасету.
Але диск - якісніше та надійніше.
Пісні ці - вже класика. Чудові виконавці. Добротний запис.
Це саме та музика і та поезія, котра підтримує в нинішній час і надихає на діяльність, як надихала у свій час Січових стрільців - цвіт нашої інтелігенції.


Marenych Trio. Vol.1.
  , Calgary, Canada
10-12-2006 23:57

I purchased the set of Trio Marynych. Both CD's have turned out to be among my very favourite ukrainian music. I especially like the first cut, Striletska. Cut 3, Kari Ochi, Chorni Brovi, always brings a bitterweet remembrance of my first and lost true love...Cut 13, if one listens hard, you can hear the Cranes flying by...a truly wonderful rendition.

It turns out that I had already purchased the first CD under the title, Tri Topoli...no matter, this will be a welcome gift to some lucky ukrainian friend...


Oj, letily dyki husy. The Best Ukrainian Folk Songs.
  Olga Nazarenko , NJ, USA
10-12-2006 22:33

I found this tape that wasn't on other sites. It is just what reminds me of my mother as she grew up in Ukraine. The language is the same and the songs are so pure and sweet, It's such a happy cd made of various artists, one of the best of everything I ever heard except for Nina Matvienko, which her style is different but impressive in a opera style. Thank you for you good service. Olga Nazarenko


Pan Pupec. Pan Pupets.
  Січкар , Київ
10-12-2006 04:05

Ну навести цитати з пісень неможна бо "нецензурні відгуки" тут мають право видалити, але назва треку "Курвамама" говорить сама за себе. А в "Tataparty" там текі на кроваті... Все це так "розумно"!
В принципі "достойна заміна "Братам Гадюкіним"", особливо, якщо пригадати їхню "дупу джалізовую" то "всьо чотко"!


Ocheretyany Kit. Mandrivka v Kosakivku.
  VoVka , Київ
10-12-2006 03:34

...Радіохед(11) я б викинув, і не із-за того щоб сумарно треків було щасливе число 12 (а не 13), а щоб не перескакувати цей трек. Та бачте "Очеретяні коти" мене спитати забулись - не моє це діло.
А так, якось незвичайно, дуже подобається увесь альбом! (Майже "ВеВе - в плані що, майже ніодного прохідного треку!)
Для мене це відкриття року - нічого подібного я й несподівався колинебуть почути. Ну ні на кого не схоже!
І, шановний (той хто пише тут так гарно про всі диски) як це: "свій диск коломийок хлопці так і не видали"? Що ж це у мене за ще один диск "Камышовий кот""Коломийки"?.. Правда яка різниця, бо я насилу його до кінця дослухав. Не сприймається. В меншій мірі, але не "догнав" я очеретяного і на етно-фестивалі "Країна мрій 2005". Може через те що вперше чув...
Але саме CD"Мандрівка в Косаківку" - це КАЗКА!!!
(От якби ще загальний рівень гучності був вищим, як у більшості нормально записаних CD, а то збірки робити не зручно - перепади великі. От такі ось технічні зауваження.)


Ol'ha Bohomolec'. Kairos.
  VoVka
10-12-2006 02:55

Взагалі то найбільше люблю український рок (ВВ, Ot Vinta, Моторроллу, Тартак...)як за драйв, так і за щирість! Kairos придбав дружині, і сам заслухався. "За вікнами" та "Ясмин" на слова О. Теліги навіть включив собі в збірки "саморобні" за гарні вірші, та щире виконання. Просто енергетика виконавця дуже передається через пісню - це своєрідне спілкування...
Підтримую думку Павла із Дніпропетровська!
Поділяю думку Корнієнко Оксани, що альбом "Осінній день" кращий!
(Правда він у мене на касеті - треба завести на диску.)


Fozzey. MetaMoreFozzey: Mono.
  Січкар
10-12-2006 01:31

У першому, тільки Жириновський свинячив "ненормативною лексикою", бо москаль.
Другий слухати цікаво булоб і без матів, а з відповідниками (Українська мова не бідна, і всі все б зрозуміли).
І так не весело, а тут ще й такий "депресив"...
Перший мені більше подобається!


Borshch. Parazita Kusok.
  Ne i щі , Київ, Україна
09-12-2006 21:47

П'ятниця-п'яниця, удома не сидиться,
Усюди лунає веселе "наливай!"(05)
Вже на вечір від мене
Заховали все спиртне(04)
Третя чарка самогону мене не бере(10)
Дехто ночує де п'є(08)
А потім в закладах нічних закладує,
Багато п'є,
Фужери б'є,
У казіно майно пробухує моє.(01)
А я серед ночі слухаю Генделя і бухаю,
А я серед ночі слухаю Брамса і випиваю(03)
Я опускался все более низко(13)
Made in BORSHCH"Parazita kusok"


Modest Mencyns'kyj, Solomiya Krushelnytska, Myhajlo Holyns'kyj, Oleksandr Myshuha. Golden voices of Ukraine.
  , Севастополь, Україна
08-12-2006 12:34

Трохи дивно слухати записи сторiчної давнини... Ще попереду свiтовi вiйни та божевiльне ХХ столiття. Та коли чуєш цi голоси розумiєш, що ланцюжок часу знову цiлий - за XIX йде ХХI вiк.


ManSound. Joy to the World.
  , Київ, Україна
07-12-2006 18:13

Просто надзвичайний альбом, дійсно професійний спів, що лине просто і від серця. прослухавши сто тисяч разів - готова слухати його знов і знов. музика, що робить мене щасливою, не дивлячись ні на що!


Pikkardiyska Tertsia. Z Neba do Zemli.
  Іванка , Київ, Україна
04-12-2006 22:01

Супер-супер-супер!!!
Пікардійська терція - THE BEST!!!
Мені подобається багато різних українських груп(Океан Ельзи, Друга ріка, Неділя та ін.), але Пікардійці - поза всякою конкуренцією.
Їхні пісні - це такий потужний заряд енергії. хорошого настрою і оптимізму, якого вистачає надовго.
Їхні пісні просто не можуть набриднути.
Наполегливо раджу всім, хто ще з ними не знайомий прослухати їхні альбоми. У позитивних відгука я просто впевнена!!!
Щира прихильниця Пікардійської терції
Іванка К.


Igor Mamoushev. While The Night Is Leaving.
  Koss_T , Київ
01-12-2006 01:15

Цей доробок справді надзвичайний. Ніяких стандартів, лише авторське бачення того, як повинна звучати музика настрою )


© 1999-2020 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
20 september 2020
Exclusive! "Dad's Lullaby" – for FREE!
 
21 august 2020
Independence Day Special Offer for ALL: 20% DISCOUNT!
 
NEW AND HOT
Artem Chapay. Dyvni lyudy. (Strange People)
Chapay. Strange People
Domestic: 174.90UAH
International: $15.90USD
Hromovytsya Berdnyk. Znaky karpatskoi mahii. (Signs of the Carpathian magic)
Signs of the Carpathian magic
Domestic: 196.90UAH
International: $17.90USD
Nina Bichuya. Velyki korolivski lovy. /supplemented edition/. (The Great Royal Hunt)
Bichuya. The Great Royal Hunt. /supplemented edition
Domestic: 185.90UAH
International: $16.90USD
DakhaBrakha. Alambari. /digi-pack/.
quintessence
Domestic: 157.30UAH
International: $14.30USD