Ukrainian music - Home page
Українською мовоюРусская версия
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 2123 items in our catalogue.
Search 
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Taras Prokhasko. Tak, ale... (Yes, But...)
Prokhasko. Yes, But...
Domestic: 174.90UAH
International: $15.90USD
Kyiv Ethno Trio. Kyiv Ethno Trio. /digi-pack/.
Kyiv Ethno Trio
Domestic: 201.30UAH
International: $18.30USD
NEWSLETTER
Artists:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Olexandr Ihnatusha. White Wolve. /digi-pack/
  , Камянець-Подільський
21-03-2007 13:34

Олександр Ігнатуша просто прекрасний. Прекрасний і дуже самобутній.
Дуже жаль, що лише єдиний альбом. Це взірець того, як потрібно робити
справжню, якісну музику. Дай Боже сил і наснаги на наступні звершення!


Favourite verses. A-BA-BA-HA-LA-MA-HA.
  , Bratislava
20-03-2007 15:12

Prosto super,holosy pryjemni, virszi duze potiszni. CZUDOVO!!!


Lirnyk Sashko. Kazky lirnyka Sashka. Hymerni opovidi. (Lirnyk Sashko Tales. Chimerical Tales)
  Сергій , Вінниця
19-03-2007 23:00

Після прослуховування диску стає очевидним вислів магія голосу. Під час розповіді ти наче поринаеш у вир тих подій про які оповідається.
А ще вражає велика правдивість історії, кожен кому я давав слухати казки, пригадував, що десь щось таке чув.
Раджу прослухати, варто.
А слава козацька не вмре не поляже віднині і довіку, єднаймося в єдності наша сила.


Studio theater "Ne Zhurys!". Povijav viter stepovyj. Strilec'ki pisni.
  Тетяна , Київ, Україна
19-03-2007 15:43

Чудове виконання, гарно підібрані пісні. Коли слухаєш, то ніби поринаєш у далекий світ справжнього, такого близького серцю. Це думки та життя людей, їх почуття, радість та поневіряння... Доля України ніби переплилася на цьому диску. Особливо сподобалось виконання пісень "Чорна рілля ізорана" та "Зелений дубочку ".


Folk group "Vesnyanka". Ziron'ka jasna na nebi sjaje. Koliadky ta schedrivky.
  Іра , Ровно, Україна
17-03-2007 17:58

За допомогою народних пісень,ми зазираємо у минуле.Дякую за можливість прослухати і насолодитись народними піснями.Та дякую за те,що не забуваєте народних звичаїв(весілля,колядки,веснянки,жнива,ягідні,щедрівки тощо)


Vasya Club, Vasyl Hontarsky. Hipan.
  Тетянка , Гнівань
15-03-2007 21:45

Після прослуховування диску виникає одне єдине закономірне запитання: "Як можна були жить, не знаючи, що є такі чудові пісні?"
Раджу прослухати.


Skryabin. Videos (DVD).
  , Chicago, USA
12-03-2007 03:56

It is a very amazing team. I was listening this music for all my years of life in US. Jogging every day, driving night through Michigan in Chevy Suburban. This music is unique and energizing. It sounds great when I lived in Lviv 11 years ago. It is with me now. Good Luck Skryabin ! I have actually have friends from Novojavorivs'k ...


Fleur. Trilogy (3CD). /digi-pack/
  , Rostov-on-Don, Russia
10-03-2007 23:29

Отличное издание! Ни на минуту не пожалел о его приобретении! Порой при прослушивании и глубоком осмыслении музыки этой замечательной группы даже слёзы на глаза наворачиваются... Но в этом есть свой особенный кайф!..


Hurt "Expres". Ukrainian Feast Songs. Feast Two.
  Роман , Енергодар, Україна
07-03-2007 20:30

Слухаю диски "Експресу". Спочатку було незвично. Тепер не можу не ставити хоч раз на тиждень. Фантастична робота. Шана цим музикантам та співцям.


CoMaha (Maria Hmeleva). Nizhnist'. (Tenderness)
  kalipso*24 , Ів-Франківськ, Україна
07-03-2007 18:10

Чудово пасує для вдалих прогулянок (байдуже в яку погоду)... навіть для прогулянок за межі себе


Fleur. Volshebstvo. /digi-pack/. (An enchantment)
  , Екатеринбург, Россия
06-03-2007 20:16

Блин, оказывается иногда в у нас приличную музыку не достать в магазине, осталось только на Интернет надеяться... Fleur услышала впервые на О2 и все, влюбилась! Здесь есть все, что нам, печальным девушкам, нужно! Красота невероятная, как я раньше без этой музыки жила?...


Tryzubyj Stas. Ja povertajusja vol 1. (I am coming back)
  , Вінниця, Україна
06-03-2007 18:34

Етнічний росіянин з українською ментальністю - Тризубий Стас. Його можна сміливо назвати "вітчизняним Висоцьким". Кожний твір нашого видатного барда - дотепний, дошкульний, гострий, інколи - сумний, частіше - веселий театралізований зріз сьогодення. Кожна пісня гармонійно поєднує глибинне душевне переживання складнощів нашого життя з легкою формою викладу. На превеликий жаль, актуальність більшості навіть старих сатиричних творів автора збереглась дотепер. Дякую, Стасе, що Ти був... Ні (!) - залишився з нами! Світла Тобі пам"ять! Спасибі за збережені записи. Сподіваюсь, що з часом з"являться компакт-диски з концертними виступами Стаса (як це з любов"ю зроблено пам"яті В. Висоцького).


Ol'ha Bohomolec'. Osinnij den'... (An Autumn Day...)
  , Миколаїв, Україна
06-03-2007 14:46

Це голос, який причаровує, який не можна зплутати з якимось іншим. А коли їм виспівуються ще й чудові слова... Це варто послухати.


Yanka Kozyr's Orchestra. Shljahy. /digi-pack/. (Roads)
  , Чернівці, Україна
03-03-2007 13:56

Певно це є найцікавіший альбом найцікавішої альтернативної української формації. Так експериментувати зі стилями, звуками, іміджем та ще бозна чим можуть лише екстраординарні професіонали з великої букви, якими і є учасники Яниної формації. Перепрошую за товтологію, але альбом дійсно КОЗИРНИЙ! Справжня музика - це та, яку хочеться слухати ще і ще. Даний альбом - це якраз такий випадок. 12 балів по п"ятибальній шкалі!!!


Tina Karol. Nochen'ka. (Sweet Night)
  , TORQUAY, UK
03-03-2007 10:47

WOW... what can you say about this album but BRILLIANT.
Tina is a real Mega star... Every song is perfect even if you dont understand Russian or Ukranian. I hope we will see much more of Tina's work in the future. Buy this album ind you will be glad you did.
The booklet with this CD is a work of art...


© 1999-2020 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
8 april 2020
DakhaBrakha: Alambari – CD as a present!
 
18 march 2020
Our work schedule during quarantine
 
NEW AND HOT
Obiymy Doschu. Son. /booklet in English, re-edition, digi-pack/. (The Dream)
with a booklet in English
Domestic: 234.30UAH
International: $21.30USD
KAZKA. Karma. /digi-pack/.
KAZKA. Karma
Domestic: 163.90UAH
International: $14.90USD
George Saunders. Linkoln u bardo. (Lincoln in the Bardo)
Lincoln in the Bardo
Domestic: 174.90UAH
International: $15.90USD
Vladyslav Hrynevych. Chervony Imperializm. World War II and Public Opinion in Ukraine, 1939-1941. /2nd edition, supplemented and revised/. (Red Imperialism)
Vladyslav Hrynevych. Red Imperialism
Domestic: 350.90UAH
International: $31.90USD