Ukrainian music - Home page
Українською мовою
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 1377 items in our catalogue.
Search  
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Komu Vnyz. 4: Shevchenko. (EP). /digi-pack/.
Komu Vnyz. Shevchenko. (EP) (special offer)
Domestic: 404.60UAH
International: $28.90USD
NEWSLETTER
Artists :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Erko. Lviv vzhe spyt'. (Lviv is already sleeping)
  , Москва, Российская Федерация
25-03-2007 00:53

Уникальный исполнитель (я таких ещё не слышал, исполнение напоминает чем-то разве что Ярему Стенповского) с необычным певческим голосом. Прекрасно передаёт душевную теплоту и положительный настрой. Этот альбом мне понравился в серии дисков Ерко больше всех. Но это не значит, что другие альбомы хуже. Нет, певец везде на высоте. Заглавная песня альбома - яркая, запоминающаяся. Как нельзя кстати вынесена в начало альбома. Прослушав её, ждёшь продолжения с интересом, ожидая нечто мягкое, лиричное, привлекательное. Насколько я понял, альбом посвящён городу Львову. Интересные, разноплановые песни. Лично я рад своему приобретению. Единственное, что на мой взгляд несколько упустили авторы сего издания - недостаточно богатое оформление диска. Тем более, когда речь идёт о таком городе, как Львов.


Ostap Vyshnya. Myslyvs'ki usmishky. (mp3). (Hunters’ Witticisms)
  Ігор , Харків, Україна
24-03-2007 14:07

Приємно залишити свій відгук першим. Дивно, з іншого боку, що раніше ніхто не написав.
На момент замовлення диску в наявності не було. Твори просто надзвичайні!!! Викликає великий подив як ТАКЕ можна було писати в радяньскі часи. Залишається тільки уявляти, скільки повинен був винести випробувань автор.
І далеко не останнє: виконання творів просто неперевершене!!!
Рекомендую усім, гумору такого гатунку жоден камеді клаб ніколи не вигадає


Zhanna Bodnaruk. All the Best.
  , Москва, Росія
22-03-2007 18:26

Альбом All the Best є яскравою ілюстрацією можливостей співачки Жанни Боднарук, і не тільки її, а й ще її чоловіка, композитора та співака Анатолія Карпенка. На прикладі всесвітньовідомих шлягерів Жанна в котрий вже раз переконливо довела, що належить до найкращих вокалісток України. Пісні виконуються англійською, французькою, італійською та навіть португальською мовою - Samba так правдиво по-бразільськи звучить, немовби опиняєшся у Ріо де Жанейро з його неповторним південним колоритом! (- Сербежа? - А еста ора!?... :-)
Хочется привернути увагу до інтерпретації пісні New York, New York - Френк Сінатра та Лайза Мінеллі були б задоволені таким блискучим виконанням! А пісня з незабутнього фільму "Тегеран 43" Une vie d'amour, в яку не можна не закохатись (!), виконана подружнім дуетом в кращих традиціях незрівняної Мірей Матьйо та неперевершеного Шарля Азнавура...
Чудова робота взагалі, 12 «вічнозелених» світових шлягерів - я дуже задоволений!


Molotov 20, Marta Shpak. Osiayni. The modern treatment of traditional Ukrainian folk music. /digi-pack/. (Enlighted)
  , Барселон , Іспанія
22-03-2007 14:51

Superb CD. If I had to choose among "Korali", "Zelene" and "Osiajni" I would choose the 3rd one. The blend of modernity and tradition is very well-balanced. The music is electronic but never to the point to make the listener forget the electrosounds are wrapping something organic. On the other hand, Marta Љpak's vocals are nearly hypnotic. To me it singing style sounds more traditional than Pop, but still she sounds very updated. These songs fulfill the mission of bringing traditional folk melodies to modern ears. Very nice introduction to Ukrainian folklore for those who hate folkloric music ^_^


Olga Voichenko. (feat. A. Schilkloper). Charivni Sny. (Magic Dreams)
  Masamoto , Japan
22-03-2007 14:34

Nice jazz CD!
Well digestion of from bossa, mellow jazz to hard-bop jazz and even a
marvelous excursion of atmospheric jazz in the middle( track 5) that
appeals especially to Grzegorz Karnas fans( although not swampy like his).
Among jazz in Ukraine concerning UMKA, this is, for me, most satisfied
one ever!


Svit remesel. Children's collection. (World of Crafts)
  Надійка , Київ
22-03-2007 11:37

Хороший диск. Яскравий. Інформації достатньо і ігри цікаві. Було б повчальніше, якби статті ілюструвалися зображенням і підписами інструментів і приладдя, які згадуються в тексті, а то, як я поясню дитині, як виглядає рашпіль, якщо сама не знаю? До авторів: побільше НАОЧНОЇ інформації, будь ласка.


The Ukrainians. Respublika.
  , Мостиська, Україна
22-03-2007 09:22

Все нормально Я задоволений .Ці компакти я давно шукав і знайшов. Добра музика трохи коштує але нема нате ради.


Olexandr Ihnatusha. Bily vovk. /digi-pack/. (White Wolve)
  , Камянець-Подільський
21-03-2007 13:34

Олександр Ігнатуша просто прекрасний. Прекрасний і дуже самобутній.
Дуже жаль, що лише єдиний альбом. Це взірець того, як потрібно робити
справжню, якісну музику. Дай Боже сил і наснаги на наступні звершення!


Favourite verses. A-BA-BA-HA-LA-MA-HA.
  , Bratislava
20-03-2007 15:12

Prosto super,holosy pryjemni, virszi duze potiszni. CZUDOVO!!!


Lirnyk Sashko. Kazky lirnyka Sashka. Hymerni opovidi. (Lirnyk Sashko Tales. Chimerical Tales)
  Сергій , Вінниця
19-03-2007 23:00

Після прослуховування диску стає очевидним вислів магія голосу. Під час розповіді ти наче поринаеш у вир тих подій про які оповідається.
А ще вражає велика правдивість історії, кожен кому я давав слухати казки, пригадував, що десь щось таке чув.
Раджу прослухати, варто.
А слава козацька не вмре не поляже віднині і довіку, єднаймося в єдності наша сила.


Studio theater "Ne Zhurys!". Povijav viter stepovyj. Strilec'ki pisni.
  Тетяна , Київ, Україна
19-03-2007 15:43

Чудове виконання, гарно підібрані пісні. Коли слухаєш, то ніби поринаєш у далекий світ справжнього, такого близького серцю. Це думки та життя людей, їх почуття, радість та поневіряння... Доля України ніби переплилася на цьому диску. Особливо сподобалось виконання пісень "Чорна рілля ізорана" та "Зелений дубочку ".


Folk group "Vesnyanka". Ziron'ka jasna na nebi sjaje. Koliadky ta schedrivky.
  Іра , Ровно, Україна
17-03-2007 17:58

За допомогою народних пісень,ми зазираємо у минуле.Дякую за можливість прослухати і насолодитись народними піснями.Та дякую за те,що не забуваєте народних звичаїв(весілля,колядки,веснянки,жнива,ягідні,щедрівки тощо)


Vasya Club, Vasyl Hontarsky. Hipan.
  Тетянка , Гнівань
15-03-2007 21:45

Після прослуховування диску виникає одне єдине закономірне запитання: "Як можна були жить, не знаючи, що є такі чудові пісні?"
Раджу прослухати.


Skryabin. Videos (DVD).
  , Chicago, USA
12-03-2007 03:56

It is a very amazing team. I was listening this music for all my years of life in US. Jogging every day, driving night through Michigan in Chevy Suburban. This music is unique and energizing. It sounds great when I lived in Lviv 11 years ago. It is with me now. Good Luck Skryabin ! I have actually have friends from Novojavorivs'k ...


Fleur. Trilogy (3CD). /digi-pack/
  , Rostov-on-Don, Russia
10-03-2007 23:29

Отличное издание! Ни на минуту не пожалел о его приобретении! Порой при прослушивании и глубоком осмыслении музыки этой замечательной группы даже слёзы на глаза наворачиваются... Но в этом есть свой особенный кайф!..


© 1999-2024 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
22 february 2022
The "Return Alive" Foundation
 
23 november 2020
Exclusive! "Unsubdued ProRock" series – as a present!
 
NEW AND HOT
Slavenka Drakulic. Niby mene nema(ye). (As If I Am Not There)
As If I Am Not There
Domestic: 222.60UAH
International: $15.90USD
Serhiy Zhadan. Psalom aviatsiji. (The Psalm of Aviation)
Zhadan. The Psalm of Aviation
Domestic: 320.60UAH
International: $22.90USD
Kiev Acoustic Trio. Moment.
balancing
Domestic: 200.20UAH
International: $14.30USD
Taras Pastukh. Polumja vidihrije pamjat... Memories of Oleh Lysheha. (Flames Will Warm Up the Memory)
Memories of Oleh Lysheha
Domestic: 460.60UAH
International: $32.90USD