Ukrainian music - Home page
Українською мовоюРусская версия
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 1925 items in our catalogue.
Search 
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Oksana Zabuzhko. Virshi 1980-2013. /second edition/. (Poems)
Zabuzhko. Poems 1980-2013
Domestic: 218.90UAH
International: $19.90USD
NEWSLETTER
Artists:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Cars. (DVD).
  Маріанна , Відень, Австрія
14-04-2007 00:04

Дуже веселий мультик, моєму трьохрічному сину він тепер найбільше подобається (особливо сирник,тільки без Бук :-). Переклад українською - чудовий. Побільше б нам таких веселих мультиків!


Antin Mukharsky. Zlokohoochy Man.
  РОМА , Рівне
06-04-2007 21:59

... Мухарський молодець - кантрі справжня , відверта музика і прикольні тексти... я просто кайфую


Ihor Borko. Ariji ta neapolitans'ki pisni. (Arias and Neapolitan Songs.)
  , Киев, Украина
06-04-2007 12:18

Он один из тех немногих, благодаря дарованию которых, прекрасному голосу и тонкому исполнению, меня заинтересовало классическое вокальное исскуство.
Это не горластый тенор подобный Гришко и Басков. Это бельканто!
Стараюсь бывать на его сольных концертах в Филармонии и Доме органной музыки в Киеве.
Другие - в часности, кого слышал в живую, Лучия Алиберти.


. ...
  , Рівне, Україна
06-04-2007 08:40

Чудове і досконале виконання, дуже змістовна підбірка різножанрових пісень, відмінна якість запису.
Записи таких виконавців і мають складати Золотий фонофонд нашого народу, "Неопалиму купину" української культури.
Це справді НАШ співак СВІТОВОГО рівня !


Olexander Ponomariov. Ja ljublju tilky tebe. (Only You I Love)
  Taras , Kiev, Ukraine
06-04-2007 06:26

До самых глубин души... Включаешь эффект большого зала, закрываешь глаза и погружаешься в свои чувства, которые раскрывают песни Олександра... Сам я таких ситуаций не переживал в жизни, но когда слушаю эти песни, кажется что я полностью понимаю исполнителя на душевном уровне... Голос супер, стихи супер, музыка супер!


Korovaj. Ukrainian ethnic music.
  Богдан , Київ
05-04-2007 18:11

Як завжди українська народна пісня довела, що її неможливо сплутати з будь-якою іншою. Вишукане виконання, а особливо ті пісні, що без музичного супроводу залишають тільки найкращі враження.


Kvitka (Kasey) Cisyk. Songs of Ukraine.
  Макс , Москва, Российская Федерация
05-04-2007 14:17

Разделяю радость тех, кто наконец-то дождался выхода на CD этого альбома. Сей диск не разочаровал, подтвердив высокий художественный уровень представленного материала. В сравнении с альбомом "Два кольори" этот включает в себя в основном народные песни. И, как мне представляется, именно здесь талант певицы раскрылся наиболее полно (можно и поспорить, но я считаю, что на втором альбоме основной упор делается на трактовку авторских песен). Песни разноплановы, требующие естественно особых душевных качеств и мастерства, чтобы представить их слушателю такими, как здесь. Стоит отметить и высокое мастерство музыкантов, вместе с певицей, сумевших создать богатую музыкальную палитру.


Ihor Borko. Z holosu zemli mojeji. (From the Voice of My Land)
  , Fairfax, USA
05-04-2007 06:34

No doubts, this is the best Ukrainian singer ever and one of the best in the world. I would say, his voice is ideal and multicolored wich comes out from Ihor`s soul and goes to people` hearts.In addition, I can`t even admit wich song is the best in his perfomance, they are all perfomed perfectly due to unbeliveble beauty of Ihor Borko`s voice.

Greate job!


Lirnyk Sashko. Kazky lirnyka Sashka. Doroslym i ditjam. (Lirnyk Sashko tales. For Adults and Children.)
  Володимир , Київ
02-04-2007 01:27

Наш 2,3-річний малюк, вчора вперше в своєму житті "заспівав"! І це було із "Коняки-розбишаки", що на цьому диску!!!
Ніколи в житті казки так сильно не захоплювали, як на цьому СD! При чому всіх "від 2-х до 102-х"! Планую придбати ще два!!


Kvitka (Kasey) Cisyk. Two Colors.
  , Москва, Росія
31-03-2007 18:25

... і хочеться зі свого боку трохи поділитись своїм враженням від знайомства з вариантом виконання відомої пісні Івасюка "Я піду в далекі гори". Що казати - пісня чудова, і у виконанні Квітки Цісик, українки із Сполучених Штатів, вона набула дуже величного звучання, якщо порівнювати з першими виконавцями, до речі, не менш талановитими та, можна сказати, - вже легендарними. І це я відчув ще з першоразу і відокремив цю пісню поміж інших пісень альбому. Квітка співає повільно, велично, водночас якось пронизливо, її спів немовби йде із самої душі.
Слухаєш і уявляєш красу Карпат, бачиш мальовничі гори і смереки, бурхливі річки та стрімкі потічки. І кичери, що поросли лісом (який у своєму споконвічному русі до сонця все ж таки не зміг дістатись до верхівки гори); і зелені діброви; і глибокі гірські бескиди. Музичний супровід також цілком відповідає цьому романтичному настрою. На купованому компакті "Kvitka Two Colors" мене найбільше вразили дві пісні - і одна з них пісня Володимира Івасюка.
Не можу не пожалкувати, що Квітки Цісик вже давно немає серед живих, але пісні, до яких вона додала свою душу, продовжують жити, приносити слухачам радість та естетичне задоволення, а пісня "Я піду в далекі гори" у її виконанні звучить справжнім гімном красі рідного краю.


Okean Elzy. Gloria.
  , Pforzheim, Deutschland
29-03-2007 21:44

Besser als Uriah Heep, und genauso so gut , wie Led Zeppelin!!!


Vyacheslav Polyansky. Music Tales: Ivasyk-Telesyk. Porosyatko Chop.
  , КиЇв
28-03-2007 19:06

Супер поросятко Чок.Самому дуже подобається.А донька під час поїздки в машині на далеку відстань мала заняття.Кілька років від 3 -х і зараз до 6 є актуальною казочкою.Вважаю придбання Чока дуже вигідною інвестиціею.Дитина радіє і розвивається.Батьків голова не болить. Я її придбав ще на аудіокасеті.Вийшло як реклама, але це справді від щирого серця.Он скільки тексту надрукував.


Tina Karol. Nochenka. (Sweet Night)
  Gavin Cooper , Banbury, UK
27-03-2007 23:49

Wow, what a Diva! This great pop music. The album is a little short in terms of the number of tracks, however each song is a gem, plus I was pleased to find the album also contains high quality videos of three songs.

I look forward to more Tina Karol releases.


Erko. Lviv vzhe spyt'. (Lviv is already sleeping)
  , Москва, Российская Федерация
25-03-2007 00:53

Уникальный исполнитель (я таких ещё не слышал, исполнение напоминает чем-то разве что Ярему Стенповского) с необычным певческим голосом. Прекрасно передаёт душевную теплоту и положительный настрой. Этот альбом мне понравился в серии дисков Ерко больше всех. Но это не значит, что другие альбомы хуже. Нет, певец везде на высоте. Заглавная песня альбома - яркая, запоминающаяся. Как нельзя кстати вынесена в начало альбома. Прослушав её, ждёшь продолжения с интересом, ожидая нечто мягкое, лиричное, привлекательное. Насколько я понял, альбом посвящён городу Львову. Интересные, разноплановые песни. Лично я рад своему приобретению. Единственное, что на мой взгляд несколько упустили авторы сего издания - недостаточно богатое оформление диска. Тем более, когда речь идёт о таком городе, как Львов.


Ostap Vyshnya. Myslyvs'ki usmishky. (mp3). (Hunters’ Witticisms)
  Ігор , Харків, Україна
24-03-2007 14:07

Приємно залишити свій відгук першим. Дивно, з іншого боку, що раніше ніхто не написав.
На момент замовлення диску в наявності не було. Твори просто надзвичайні!!! Викликає великий подив як ТАКЕ можна було писати в радяньскі часи. Залишається тільки уявляти, скільки повинен був винести випробувань автор.
І далеко не останнє: виконання творів просто неперевершене!!!
Рекомендую усім, гумору такого гатунку жоден камеді клаб ніколи не вигадає


© 1999-2021 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
8 october 2021
Dakh Daughters: Make Up – CD as a present!
 
24 august 2021
Congratulations on the INDEPENDENCE DAY!
 
NEW AND HOT
Vasyl Stus. Palimpsesty. Selected poems. "Ukrainian Poetry Anthology". (Palimpsests)
Stus. Palimpsests. Selected poems. "U.P.A."
Domestic: 185.90UAH
International: $16.90USD
Uladzimer Arlov. Krajevyd z mentolovym aromatom. (The Landscape with Menthol Aroma)
Uladzimer Arlov. The Landscape..
Domestic: 174.90UAH 148.72UAH
International: $15.90USD $13.52USD
Yaponski kazky, lehendy, opovidi. (Japanese Fairy Tales, Legends, Stories)
Japanese Fairy Tales, Legends, Stories
Domestic: 262.90UAH
International: $23.90USD
Braty Hadyukiny. Made in Ukraine. /digi-pack/.
songs in the time change
Domestic: 163.90UAH
International: $14.90USD