Ukrainian music - Home page
Українською мовоюРусская версия
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 1925 items in our catalogue.
Search 
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Oksana Zabuzhko. Virshi 1980-2013. /second edition/. (Poems)
Zabuzhko. Poems 1980-2013
Domestic: 218.90UAH
International: $19.90USD
NEWSLETTER
Artists:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Cars. (DVD).
  Анатолій , Київ
19-01-2007 13:30

Мультфільм дуже сподобався. Особлива подяка за український переклад - це той випадок, коли перекладачу вдалося створити новий твір, що живе власним життям, подекуди перевершуючи оригінал.
Чекаємо на нові фільми та мультфільми з українським перекладом!


Tartak. Sl'ozy ta sopli. (Tears and snots)
  Olga , Кіровоград, Україна
18-01-2007 10:14

Зізнаюсь чесно, було трохи страшно, коли вперше ставила диск − а раптом після 5 таких класних альбомів хлопцям уже не вистачить сили й енергії на щось путнє. Але.. ні! З першої ж пісні, з перших же слів ти розумієш, що Тартак той же самий – не такий як всі, інший. Навіть „сльози і соплі” тут зовсім інші, не такі, до яких ми звикли у інших виконавців. Це вже традиційний шквал емоцій, але на цей раз емоцій від кохання. Але чи чули ви коли-небудь, що б хтось саме так співав про кохання:
„Лягаю пізно, зриваюсь рано
Ходжу весь день хиткою ходою
Мені без тебе дуже погано
Я дійсно хочу бути з тобою”
Або
„Оминемо лиха, невдачі, розлуки.
В нас виростуть діти, потім – онуки.
А зараз ми зупинимо всі рожеві мрії,
Ми згадали про дітей − переходимо до дії”

Після такого альбому хочеться до безтями кохати, займатись коханням, любити весь світ, любити себе, любити музику!!!


Vopli Vidopliassova. Muzika.
 
17-01-2007 12:25

The album is a milestone in Ukrainian rock, buy it!


Luk. Tourist Zone.
  , КИЇВ, Україна
17-01-2007 11:21

Це супер музика, яку варто слухати!!! Вона допоможе вам насолоджуватись яскравістю, різноманітністю і гармонійністю вашого неповторного життя!!!


New International Orchestra "INSO-Lviv", Yuriy Sayenko. Rizdvjani fantaziji (symphonic suite). (Christmas Fantasies)
  Christina Syzonenko , USA
15-01-2007 22:00

This is a wonderful disk not only for "active" listening, when you are doing nothing else but hearing the music, but also to have as a musical background during the Christmas season.


Okean Elzy. 1221.
  , Germany
15-01-2007 10:12

Good compilation, for those who like OE and do not yet know all the big work they did over the years.
Except "Tam de nas nema" I know all albums songs were taken from. Well done !!
Thank you !
By the way who can help me with the title ? "21" is for 21 songs do the 12 mean 12 years ?

Rudi


Okean Elzy. Veseli, brate, chasy nastaly... (single). /mini-pack/. (Merry Times Have Come, Brother...)
  , Germany
15-01-2007 10:06

Dear Okeany,

thank you for switching from loving sweetness to ukrainian reality. The song is very good and realistic. The clip I like as well.
I supported the orphanage as well.
Go on like this !!!
Rudi


Ukrainian Folk Songs. Vol. 2. Golden Collection.
  , Omaha, USA
13-01-2007 06:02

Voices that capture the essence of our language. The richness of sight and sound blend together in your mind where you become the vibrating voices. And for a moment, time and space do not exist; only you... and the voices.


Okean Elzy. Veseli, brate, chasy nastaly... (single). /mini-pack/. (Merry Times Have Come, Brother...)
  Безкоровайна Марія Іванівна
12-01-2007 21:26

З кожним словом і акордом "Веселі брате часи настали" росте переконання, що Славко Вакарчук написав щось на зразок "Заповіту" Шевченка. Як чудово знати що є людина, яка дихає і думає з великою частиною свого народу в унісон. Це оптимістична і змістовна річ. Якби він нічого більше не написав - цього було б достатньо. Слухаю часто.


New International Orchestra "INSO-Lviv", Yuriy Sayenko. Rizdvjani fantaziji (symphonic suite). (Christmas Fantasies)
  Безкоровайна Марія Іванівна
12-01-2007 21:25

А час Різдва для мене з дитинства - казковий і родинний час! Ялинка з медяними тістечками, в кухні вишита сервета, кутя і всі рідні. Урочисті хвилини молитви і тихий гомін за вечерею. А потім колядки, колядники, спілкування за кавою і МУЗИКА... Багато років поспіль я збираю колекцію різдвяних дисків. Привожу їх звідусіль. Цьогорічний диск, що придбала у вас ніжний, вишуканий і заставив усіх моїх гостей в мовчанні ( але не тиші) згадати все добре що нас об'єднує в цьому світі.


Vydubychi Church Chorus. Praise the Name of the Lord.
  , Київ, Україна
12-01-2007 10:16

Божественно! Іншими словами своїх відчуттів не передасиш. Слухаєш і думаєш про себе: "Вірую!"


Kvitka (Kasey) Cisyk. Two Colors.
  Oleh , SLC, UT, USA
12-01-2007 00:12

To je spravzhnij shedevr. Blyskuchi vokal'ni partiji ta ne mensh blyskuchi aranzhuvannja ta muzyka. Chuv ci pisni u vykonanni bahatjoh, ale zhodnoho razu ne vidchuvava takoho naplyvu emocij. Jakist' zapysu tezh mozhe sluhuvaty svojeridnym etalonom dlja bahatjoh muzykantiv.


Propala hramota (Video CD).
  , Москва, Россия
11-01-2007 16:18

Фильм прекрасный, я не могла им насладиться и с удовольствием посмотрела несколько раз подряд. Он для меня - большая ценность. Но, честно говоря, сильно раздражает этот урод, называемый "добрым чёртом", который, оказывается, и есть главная пружина всего действия. Благодаря этому типу вообще утрачивается идея гоголевской повести. Где это видано, чтобы черти казакам добровольно помогали??!


Tryzubyj Stas. Ja povertajusja vol 4. (I am coming back)
  , Полтава, Україна
10-01-2007 22:34

Хочеться сказати ВЕЛИКЕ СПАСИБІ Стасові за його пісні!
Слухаю давно і з великим задоволенням. Спілкуючись з розумними людьми ім"я Тризубого Стаса можна називати як пароль до тих хто вміє розуміти справжню музику, сприймає пісню барда як шматочок людської душі.
Нажаль у музичних крамницях пісні Тризубого Стаса зараз знайти досить важко. а хотілося б, як нові, так і улюблені старі.


Jazz-Choral (A. Gebel). Perepletinnia. (Interlacing)
  , Кривой Рог, Украина
06-01-2007 17:51

Очень рекомендую купить весь альбом! Мне повезло попасть в ученики Т Петровой, которая оставшись в Кривом Роге, организовала свой джаз-хорал, в котором хоть и сменились уже участники, но до сих пор поются произведения Гебеля, в том числе те, которые представлены в этом альбоме! Но ТАК их спеть, пожалуй, нам ещё долго не удастся! :) Best of the best!


© 1999-2021 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
8 october 2021
Dakh Daughters: Make Up – CD as a present!
 
24 august 2021
Congratulations on the INDEPENDENCE DAY!
 
NEW AND HOT
Kiev Acoustic Trio. Moment.
balancing
Domestic: 124.30UAH
International: $11.30USD
Kazuo Ishiguro. Noktyurny. (Nocturnes. Five Stories of Music and Nightfall)
Ishiguro. Nocturnes
Domestic: 212.30UAH
International: $19.30USD
Kozak System. Zakokhani zlodiji. /digi-pack/. (Thieves In Love)
soft power
Domestic: 163.90UAH
International: $14.90USD
Tanya Sha, MuzBat. Neskoreny ProRock. Olena Teliha. /songbook+CD/. (Unsubdued ProRock. Olena Teliha)
Unsubdued ProRock. Olena Teliha. /songbook+CD/
Domestic: 0.00UAH
International: $0.00USD