Ukrainian music - Home page
Українською мовоюРусская версия
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 2162 items in our catalogue.
Search 
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Maria Matios. Bukova zemlya. (The Beech Land)
Maria Matios. The Beech Land
Domestic: 350.90UAH
International: $31.90USD
Roman Kolyada, Anastasia Kolodiuk. KoKo Melange. /mini-pack/.
ethno melange
Domestic: 190.30UAH
International: $17.30USD
Sheetel. Mr. White. /special edition, digi-pack/.
the broken space
Domestic: 251.90UAH
International: $22.90USD
NEWSLETTER
Artists:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



New International Orchestra "INSO-Lviv", Yuriy Sayenko. Rizdvjani fantaziji (symphonic suite). (Christmas Fantasies)
  Безкоровайна Марія Іванівна
12-01-2007 21:25

А час Різдва для мене з дитинства - казковий і родинний час! Ялинка з медяними тістечками, в кухні вишита сервета, кутя і всі рідні. Урочисті хвилини молитви і тихий гомін за вечерею. А потім колядки, колядники, спілкування за кавою і МУЗИКА... Багато років поспіль я збираю колекцію різдвяних дисків. Привожу їх звідусіль. Цьогорічний диск, що придбала у вас ніжний, вишуканий і заставив усіх моїх гостей в мовчанні ( але не тиші) згадати все добре що нас об'єднує в цьому світі.


Vydubychi Church Chorus. Praise the Name of the Lord.
  , Київ, Україна
12-01-2007 10:16

Божественно! Іншими словами своїх відчуттів не передасиш. Слухаєш і думаєш про себе: "Вірую!"


Kvitka (Kasey) Cisyk. Two Colors.
  Oleh , SLC, UT, USA
12-01-2007 00:12

To je spravzhnij shedevr. Blyskuchi vokal'ni partiji ta ne mensh blyskuchi aranzhuvannja ta muzyka. Chuv ci pisni u vykonanni bahatjoh, ale zhodnoho razu ne vidchuvava takoho naplyvu emocij. Jakist' zapysu tezh mozhe sluhuvaty svojeridnym etalonom dlja bahatjoh muzykantiv.


Propala hramota (Video CD).
  , Москва, Россия
11-01-2007 16:18

Фильм прекрасный, я не могла им насладиться и с удовольствием посмотрела несколько раз подряд. Он для меня - большая ценность. Но, честно говоря, сильно раздражает этот урод, называемый "добрым чёртом", который, оказывается, и есть главная пружина всего действия. Благодаря этому типу вообще утрачивается идея гоголевской повести. Где это видано, чтобы черти казакам добровольно помогали??!


Tryzubyj Stas. Ja povertajusja vol 4. (I am coming back)
  , Полтава, Україна
10-01-2007 22:34

Хочеться сказати ВЕЛИКЕ СПАСИБІ Стасові за його пісні!
Слухаю давно і з великим задоволенням. Спілкуючись з розумними людьми ім"я Тризубого Стаса можна називати як пароль до тих хто вміє розуміти справжню музику, сприймає пісню барда як шматочок людської душі.
Нажаль у музичних крамницях пісні Тризубого Стаса зараз знайти досить важко. а хотілося б, як нові, так і улюблені старі.


Jazz-Choral (A. Gebel). Perepletinn'a. (Interlacing)
  , Кривой Рог, Украина
06-01-2007 17:51

Очень рекомендую купить весь альбом! Мне повезло попасть в ученики Т Петровой, которая оставшись в Кривом Роге, организовала свой джаз-хорал, в котором хоть и сменились уже участники, но до сих пор поются произведения Гебеля, в том числе те, которые представлены в этом альбоме! Но ТАК их спеть, пожалуй, нам ещё долго не удастся! :) Best of the best!


Chary ukrajins'koho bahatoholossja. Ukrainian folk songs. A cappella. Golden Collection. (Charms of Ukrainian Polyphony)
  , Edmonton, Canada
06-01-2007 07:43

This is an outstanding collection of choral masterpieces, with well-known songs about love (mostly unrequited), moonlit rendezvous, romantic trees of all kinds, horses, and flowers (a girl's unplaited braid is also mentioned more than once). What is remarkable is that the recordings---mostly from the 1970s and '80s---have such superb sound quality. The arrangements are all our classical standards, with the notable exception of #17, whose harmonic slides by Avdiievsky blew my mind. But above all, the performances are so exquisite, so sincere and sensitive, that some of today's over-hyped superstars (especially the Kyiv Chamber Choir) seem immodest and histrionic in comparison.


Jdem koljaduvaty! Children Sing. Golden Collection. (We Go to Carol!)
  , dresden, deutschland
05-01-2007 16:56

Tradiziji swjatkuwannja Rizdwa widrodilisja w Ukraini, daj Bog, shoby wsi dity znowu umily spiwaly starowynni koljadky !
Krasno djakuju za radistj, jaku ja widchula wid waschogo wykonannja


Lirnyk Sashko. Kazky lirnyka Sashka. (Lirnyk Sashko tales)
  volmar , львів
05-01-2007 15:05

Я для своїх діточок купила цей диск. Фантастично!!! Не дивлячись на страшні слова "чорт" "відьма" і т.п. дітлахи слухають з задоволенням. Та й зізнаюсь чесно, я також. Приємний голос, правильна вимова, чиста українська мова без "щьо, чьому, для чього", гарний спів вражає. Побільше б таких видань... Успіхів і гарного прослуховування


Ruslana. Dobry vechir tobi...
  , Netherlands
05-01-2007 14:16

It is a great christmass cd!! Love the songs that are on it!! Have listend to the songs a lot during the christmass!!


Ruslana. Myt' Vesny. Dzvinkyj Viter Live.
  , Netherlands
05-01-2007 14:14

I know the songs for over 2 years now and I really love them!!! Ruslana is one of the best singers I have ever heard and seen. With this Album she shows the world that she CAN sing!! A lot of people say that she can't and that her voice is to loud and only usable for songs as Wild Dances. But with this album she shows that she really has a beautifull voice!!


Okean Elzy. Veseli, brate, chasy nastaly... (single). /mini-pack/. (Merry Times Have Come, Brother...)
  , ashdod, israel
05-01-2007 08:11

Океан Эльзы жив.
Это именно то что мы ждали,спосибо.
Слова отличные,очень актуальные,эта песня как крик души многих из нас.


ManSound. Joy to the World.
  , київ, здогадайтесь
04-01-2007 22:38

ну що тут можна сказати - СЛУХАТИ ТРЕБА!
я називаю цей стан "дифузією" - коли розчиняєшся в музиці, і отримуєш задоволення від кожного почутого звуку...

МУЗИКА, якою б вона не була треба вміти слухати і чути - впустіть в себе музику і ви вже не зожите без неї жити.

з повагою...


Oleh Kulchytskyj group. Mnohaja Lita.
  , Львів, Україна
04-01-2007 19:40

Творчість гурту надихає молодь зберегти українську пісню!!! Альбом просто неймовірно чудовий,дуже хочу піти на ВАШ концерт у львівській опері.Дякую за Ваші пісні!!! Руслана


Vasyl Lyuty (bojan Zhyvosyl). Wake Up, Our Great Lord!
  , Суми, UA
04-01-2007 16:24

Я цей альбом чув вже давно (півтора роки як), сподобалося дуже!.. Хоча я не може бути об"єктивним, бо знайомий з Василем Лютим. Дійсно, як припускає коментатор у своїй статті, серце він має щире...
Раджу послухати всім небайдужим до Українства!!!


© 1999-2020 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
14 february 2020
Rare CDs
 
13 february 2020
Exclusive! "Near the Quiet Danube" – for FREE!
 
NEW AND HOT
Yulia Smal. Yak ya bula botom. (How I Was A Bot)
How I Was A Bot
Domestic: 135.30UAH
International: $12.30USD
Mykhaylo Kotsiubynsky. Tini zabutykh predkiv. (Shadows of Ancestors Forgotten)
Shadows of Ancestors Forgotten
Domestic: 152.90UAH
International: $13.90USD
Vasyl Symonenko. Zadyvlyayus u tvoi zinytsi. "Ukrainian Poetry Anthology". (I Get Lost In Your Eyes)
Vasyl Symonenko. "Ukrainian Poetry Anthology"
Domestic: 152.90UAH
International: $13.90USD
Ptakh_Jung. Black Period. /digi-pack/.
a quiet burst
Domestic: 229.90UAH
International: $20.90USD