Ukrainian music - Home page
Українською мовоюРусская версия
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 2181 items in our catalogue.
Search 
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Maria Matios. Bukova zemlya. (The Beech Land)
Maria Matios. The Beech Land
Domestic: 350.90UAH
International: $31.90USD
Roman Kolyada, Anastasia Kolodiuk. KoKo Melange. /mini-pack/.
ethno melange
Domestic: 190.30UAH
International: $17.30USD
Kyiv Ethno Trio. Kyiv Ethno Trio. /digi-pack/.
Kyiv Ethno Trio
Domestic: 201.30UAH
International: $18.30USD
Sheetel. Mr. White. /special edition, digi-pack/.
the broken space
Domestic: 251.90UAH
International: $22.90USD
NEWSLETTER
Artists:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Mad Heads XL. Nadiya Yea. (There Is Hope)
  , Львів, Україна
30-10-2005 22:15

СУПЕРОВО!!!
Київські панки-поліглоти видали альбом, розрахований на масового слухача, який назвати назвати бомбою не можна. ЦЕ ЯДЕРНА БОМБА ПОЗИТИВНОГО ДРАЙВУ, ЩО МІСТИТЬ ФОЛК, РЕГГІ, УКРА-БІЛІ, ПОП-ПАНК(!) (І ЩО ТОЧНО, ЦЕ НЕ ПОПСА І НАВІТЬ НЕ ПОП). На мою думку, крім того, що цей альбом - дуже серйозний замах на аудиторію, що слухає ВВ, Мандри, Тартак це ще й високоперспективний (готовий за всіма параметрами!) продукт для Євробачення -2006.
РЕКОМЕНДУЮ ЦЕЙ АЛЬБОМ ВСІМ ПРИХИЛЬНИКАМ УКРАЇНСЬКОЇ МУЗИКИ БУДЬ-ЯКИХ СТИЛІВ. ПРОПУСТИТИ ЙОГО ПОВЗ ВАШІ ВУХА, БУДЕ ВЕЛИКОЮ ПОМИЛКОЮ.


Okean Elzy. Gloria.
  Guido , Brazil
30-10-2005 16:56

The personal changes did no good to the band. Gone are the memorable hooks and catchy songs. Even Svjatoslavґs great voice doesnґt fit well to the new sound.


"Osanna" men's choir. Ukrainian sacred music.
  , Southampton, UK
30-10-2005 13:39

This is a superb CD. I waited for ages for it to be available amd was not disappointed. The quality of the singing was exceptional and created a genuine feeling of serenity. 10/10 - a real 'must buy'.


Oles' Zhuravchak, NAOFI. Spivucha sopilka. (Singing Sopilka)
  , Горлівка, Україна
28-10-2005 20:19

Гарна, справжня музика. Радісно, коли серед стрункого потоку акордів впізнаютья знайомі мелодії ! Подекуди дужа і сильна, подекуди ніжна і легка-ця музика надихає і допомагає згадати українцям своє коріння! Дякую.


Vagif Mustafa-zadeh. One Day in Kyiv.
  студент , Москва, Россия
26-10-2005 21:55

Вне всяких сомнений этот диск - жемчужина в собрании дисков этого интернет-магазина. На самом деле я прежде встречался с именем Вагифа (только в устном упоминании), но по-настоящему оценил только прослушав этот диск, между прочим первый для меня. Первоклассное исполнение. И хотя трудно что-либо выделить в этом альбоме в качестве его художественной вершины, всё же я бы назвал последний трек альбома.


Alina Grosu. More volnuetsja.
  , Павлоград, Украина
26-10-2005 13:39

Хороший диск, но есть свои замечания.
В отличии от альбома БДЖІЛКА - песни грустные, за исключением единственной, ради которой, собственно, и приобретался диск - это название альбома.
Видимо поменялся автор и компазитор.


Green Grey. Dve epohi. (VideoCD). (Two epochs)
  , Одесса, Украина
26-10-2005 13:02

Что можна сказать о концерте Две Епохи?Ето действие которого в Украине еще не было.да,был ОЕ с симфоническим оркестром,но ето друзья намного круче.Ну подумайте сами,мог ли кто то представить песни Под дождем или Депрессивный листопад в акустике,а такое бывает!К тому жн в концерте непросто вышли ребята и играют,ето самый настоящий спектакль!Песня Мама с детским хором и слеза по щеке капает,гитара с бандурой-просто выносите!А песня Солнце без тебя с оперной пивицей,представить себе такое было нереально!мазафака с юмором и авациями!НО отдельных слов стоит ЭМИГРАААНТ!Ету песню и без слов можно слушать и получиться хитяра!!!Вообщем рекомендую всем кто любит качественую МИРОВУЮ музыку!!


Hvylju Trymaj. Khvylju trymay. (Hold a Wave)
  , Liversedge, England
26-10-2005 00:44

A fanatastic album, any fans of Okean Elzy will love this. A must buy!!! Great lyrics with a strong sense of emotion within.


Mazeпа Fest.
  , Київ, Україна
25-10-2005 23:09

Загалом, для мене це диск однієї пісні, задля якого я його і купував - Файно - "Вечір". Свій стиль, висока якість, та відчуття українського - дуж Файно. Решту композицій можна було чути на багатьох інших збірках і вони особливого ентузіазму чи цікавості у мене не викликають.


Menestreli. Koljada-Koljadka.
  , Kiev, Ukraine
25-10-2005 20:36

Beautiful! The harmonies are gorgeous, the balance of voices fantastic. No harshness, affectation, or unpleasantness anywhere. Very pleasant listening experience!


Druha Rika. Rekordy.
  Оленка з Київа , Київ
24-10-2005 20:14

Дуже хочу подякувати за альбом "Рекорди"! Це класний альбом,який дає мені радість цього дня! Він сповнений любов"ю до життя і він менє заряджає опптимізмом! Дуже класна музика і тексти! :-)


My Kyiv (DVD).
  , London, England
24-10-2005 19:19

Very good DVD, Gave me good insight to the places I will see when I make my first visit in December 2005. English narration is very well spoken.
Well worth the $12.92 price


Skryabin. Nature.
  gui , Brazil
24-10-2005 18:52

The opener "Movchaty" is a good song but the rest sounds without inspiration.


The Company of Heroes. (2 VideoCD).
  , Краматорськ, Україна
24-10-2005 08:20

Довго чекав на цей фільм. А коли отримав, навіть не зміг додивитися фільм до кінця. ТАКЕ КІНО НЕ ЗНІМАЮТЬ У 21 СТОЛІТТІ!!! Як каже нешановний пан Шуфрич: соплі і воплі. Багато стрілянини, багато соплей. Мало сюжету, мало подій. Не фільм, а трафарет. Не фільм, а агітка у радянському стилі. Тупо топорно зроблена. Одне що сподобалось це - карпатські краєвиди.
Більш у фільмі немає нічого, решта - соплі і воплі. Прикро, дуже прикро...
За 10 міл. долларів австралійського емігранта краще б надрукували його спогади про УПА великим накладом і всім бажаючим роздали. Може щось в душах нащадків залишилося б.
Вибачаюся за сарказм, але розчарування дуже велике.


Okean Elzy. Gloria.
  Сергій , Київ, Україна
23-10-2005 14:54

Надзвичайно потужній і, що важливо, рівний за якістю пісень альбом. Далеко не кожна група взагалі здатна робити рівні альбоми, і на мій погляд, це знак справжньої майстерності.

Окремо хотілось би щиро подякувати ОЕ за аранжування пісень у стилістиці старих рокових команд (особливо сподобались "Як останній день" у стилі Doors та GLORIA у стилі Pink Floyd). Те, що хлопцям вдалося не скотитися до банального копіювання або цитування і залишитись самими собою це просто супер, нічого схожого я ніде не зустрічав.


© 1999-2020 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
21 february 2020
Rare CDs (part 2)
 
14 february 2020
Rare CDs
 
NEW AND HOT
Mykhaylo Kotsiubynsky. Tini zabutykh predkiv. (Shadows of Ancestors Forgotten)
Shadows of Ancestors Forgotten
Domestic: 152.90UAH
International: $13.90USD
Vladyslav Hrynevych. Chervony Imperializm. World War II and Public Opinion in Ukraine, 1939-1941. /2nd edition, supplemented and revised/. (Red Imperialism)
Vladyslav Hrynevych. Red Imperialism
Domestic: 350.90UAH
International: $31.90USD
Guram Petriashvili. Kazky didusya Gurama dlya malenkykh i velykykh mriynykiv. (Tales of Grandpa Guram for Little and Big Dreamers)
Tales of Grandpa Guram
Domestic: 174.90UAH
International: $15.90USD
Vasyl Shklyar. Chorne Sontse. (The Black Sun)
Shklyar. The Black Sun
Domestic: 163.90UAH
International: $14.90USD