Ukrainian music - Home page
Українською мовоюРусская версия
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 2155 items in our catalogue.
Search 
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Roman Kolyada, Anastasia Kolodiuk. KoKo Melange. /mini-pack/.
ethno melange
Domestic: 190.30UAH
International: $17.30USD
Kyiv Ethno Trio. Kyiv Ethno Trio. /digi-pack/.
Kyiv Ethno Trio
Domestic: 201.30UAH
International: $18.30USD
NEWSLETTER
Artists:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Zolota kolekcija ukrajins'koji etnichnoji muzyky + etnichnyj humor. (mp3). (Golden Collection of Ukrainian Ethnic Music + Ethnic Humor)
  , Берегово, Наша ненька Украина
30-06-2007 17:18

Слава Ісусу Христу!

Шановна адміністрація!
Дякую Вам за надісланого мені листа. Дякую також за диск. Дякуючи, хочу Вам сказати, що таким виразами від яких Ви мене застерігали я не користуюся. Родився я у цих - фото красивих ні з чим не зрівняних Карпатах. Таку красу міг придумати й створити виключно Творець, але й таких же добрих, глибоко віруючих, працьовитих, веселих людей, а своїх дітей (дітей Божих) Творець поселив у цьому райському куточку. Кожний народ має свою культуру і воно є добре цікавитися нею, але я є прихильник поради кобзаря «Чужого навчайтесь, але свого не цурайтесь». Саме тому щиро Вам вдячний за те що Ви проповідуєте наше, те у чому й з чим живемо, маю на увазі гумор. Кажуть що у ньому є доля правди, ні не доля, а вся правда. А тому нехай Всевишній благословить вашу працю й додає наснаги, щоб наша сучасна молодь навчилася й уміла веселитися так, як це вміли наші діди й прадіди. Хто забуває свою історію й не хоче її знати для того й майбутнє не дуже світле. Я у своїм дитинстві й юності слухав саме таку музику й спів, до речі змістовний, котрий, на жаль, зараз можна почути тільки з дисків, котрі Ви стараєтесь створювати.
Маю трьох синів й п’ятьох онуків, але їм я привив любов до музики, як каже найменший онук: «дідику давай включай Марічку»
Перепрошую за довгу писанину й прошу надішліть для нас диск Золоті коломийки. (Микола Савчук)

З повагою й християнською любов’ю протоієрей о. Михайло Шелемба


Yanka Kozyr's Orchestra. Maty. (Mother)
  , торонто, canada
30-06-2007 16:33

ОЯК - це щось надзвичайне. Неможливо бути байдужим до такої музики і такого співу. Моїй мамі - 55 років, слухала "Мати" - плакала.
Вважаю, що в них є шалений потенціал. Якщо так піде далі і кожен наступний альбом буде кращий, ніж попередній, то можна констатувати народження геніального гурту.


State chamber ensemble "Kyiv Soloists", Miroslava Kotorovich. Sotvorinnja. /digi-pack/. (Creation)
  , maisons-alfort, france
26-06-2007 00:16

During a trip to kiev i attended the violin performance of miroslava kotorovich and was seduced by her violin singing atop a background of multiple violins orchestra. Back home a search on internet shows that it has to be ordered eastward. My son listen to some sounds extracts on internet and enjoyed them as well as my wife. It became my anniversary gift and now theses violins have the power to bring me back to Kiev city and dnieper river in dream when they play. Greetings to ferdinand bull.


Kvitka (Kasey) Cisyk. Two Colors.
  Дмитро , Київ, Україна
24-06-2007 01:07

Два роки назад побачив кінець передачі (незапам'ятав назви), де розповідалась біографія Квітки Цісик, а в кінці поставили "Два кольори"! Я був зачарований миттєво! Неймовірне враження і почуття! Одразу поліз в інтернет за інформацією! Нажаль небагато знайшов, і дисків вже небуло у продажу! І нарешті, через два роки я тут знайшов їх у продажу! Вже кілька днів маю змогу насолоджуватись! Обидва алюбоми дуже вражають! Всім дякую за гарні коментарі, приємно читати!


TIK. LiteraDura.
  , Bristol, England
22-06-2007 17:41

Brilliant!!!, the best Ukrainian album of the last couple of years of any artist and of any genre. Clever lyrics ( often very funny ), jolly tunes, well sung and well produced overall. TIK you are up there already with VV, Okean Elzi and so on. Congratulations!


Borshch. Borshch.
  , Івано-Франківськ, Україна
21-06-2007 19:32

Невже ще ніхто не придбав цього компакту???
Ви собі не уявляєте, що знаходиться всередині.
Взагалі-то у Борщ є два "диска". Цей схожий більш на збірку преробок чи реміксів + дещо новеньке.
Зовсім не напрягаюча музика та прикольний заряд бадьорості.
РЕКОМЕНДУЮ!


Tartak. Sl'ozy ta sopli. (Tears and snots)
  , Івано-Франківськ, Україна
21-06-2007 19:29

Якщо чесно, то після першого прослуховування я було подумав, шо Сашко наяву розійшовся з дівчиною, яку сильно кохає... Всі! Реально всі пісні альбому на одне "кохання"!!! І ще. Текст хоч і читається Положинським але так уде незвично побудований, шо я ну просто "в шоці"! Не схоже на нього... Прості рими, інколи білі рядки, нічого накрученого - все просто і зрозуміло серцю.
Сльози та соплі - і цим все сказано. От тільки не зрозуміло, а чим все закінчилось?


"Zoloti Klyuchi" Trio, Nina Matvienko. Ukrajins'ki narodni pisni. Golden Collection. (Ukrainian Folk Songs)
  , Київ, Україна
21-06-2007 18:57

Ніна Матвієнко – це голос, який лине прямісінько в душу, огортає її ніжними маминими руцями, обіймає, заколисує і розчиняє мне в собі. Це голос як чистий дзвінкий струмочок, що біжить далеко-далеко крізь весь світ і ніщо не може стати йому перепоною. Ніна Матвієнко – це янгол, що спустився на Землю, аби дати людям трохи Світла. Мені пощастило її кілька разів чути вживу. Я це ніколи не забуду. Ті відчуття передати словами неможливо. То є найкращий спогад з мого випускного в ліцеї. А от сьогодні нарешті придбала збірочку народних пісень, заспіваних Ніною Матвієнко та тріо «Золоті ключі». Сиджу, поклавши руки на стіл, а голову на руки і нічого не хочеться… просто слухати… Мрію зустрітись з нею ще раз, подарувати прекрасний букет квітів і подякувати. Це єдина співачка, яку я так сильно поважаю і люблю. Може, є й інші такого рівня співаки, але я просто не знаю їх. Дай Бог Ніні Матвієнко здоров’я і щастячка.


Collection "Ocean Elzy". Set of 5 CDs.
  Erika , USA
19-06-2007 09:32

This was a great deal... I purchased these CDs a few months ago and I am still listening to them...I love every one of them, but my favorites of this bunch are "Model" and "tvij format"... their newer albums, "GLORIA" and "Mira" are even better and more sophisticated... :)


Gravlyky Supersonics. Poludenna nich. ("The Lay of the Host of Igor", extended version). (2CD). (Noonday Night)
  PLANT , Kiev, Ukraine
18-06-2007 18:41

Громкое название "Рок-опера" полностью себя оправдывает!
Поначалу относился с подозрением,но интересом.
Хорошая идея,качественное исполнение,разнообразие жанров.
Найсс))


Ukrainian music ensemble "Dnipro". Zhyva voda. (Spring Water)
  Merv , Winnipeg, Canada
18-06-2007 04:16

Can't believe no one has provided a review as yet, these musicians are top notch, enjoyed the CD from start to finish.


Ukrainian Folk Music Ensemble "Bud'mo!". Bud'mo!
  Merv , Winnipeg, Canada
18-06-2007 04:11

A definate keeper-there are several tracks that I cannot stop listening too, great young traditional style musicians.


Shopping Hour. The Worldest Music. /digi-pack/
  , Київ, Україна
15-06-2007 11:09

Я хочу написати не тільки про "Shopping Hour", останній придбаний мною диск, де композитором є Таня Ша, але про всі диски, де вона працювала, про диски Аби МС. Як на мене, то це моє найкраще музичне відкриття останнього часу, починаючи з F5, коли я почула цю музику по радіо "Промінь", а наступного дня придбала диск у крамниці. Потім впродовж невеликого часу я знайшла всі їхні диски - з першого і до останнього - "Shopping Hour", якого чекала кілька місяців і чатувала по крамницях.
Музика цього диску певною мірою перекликається з попередніми, але все ж таки вона найбільш різноманітна, незвична інтерпретація здавалося б знайомих музичних тем робить його таким, що можна слухать багато разів і кожного разу відкривати якийсь досі непомічений музичний хід, здавалося б диссонансне поєднання звуків або інструментів, але водночас саме воно видалося найбільш доречним у цій ситуації. Музика інколи прозора, невловима, а інколи вона настирливо лізе у вуха, навіть набридаючи певною мірою (особливо це стосується телінки). Найбільш цікавим для мене є інтерпретація різноманітних мелодій світу в контексті української музики. Саме це робить музику Тані Ша такою непересічною, різнобарвною, вирізняє з-поміж типових джазових композицій, інколи досить примітивних, такою, що її можна слухати нескінченно. Вона немов би повита невловимим серпанком української мелодики, і це робить її особливо привабливою. Вона сприймається десь у підсвідомості, навіюючи спогади про щось таке, що було тільки у мріях. Мені завжди шкода, коли цей диск та й інші закінчуються. Сподіваюсь ще почути музику цього композитора (і свою власну, а не тільки обробки й аранжування) на майбутніх дисках, а можливо і вживу.


Yuliya Roma. Heartbeats.
  Женя , Киев
14-06-2007 21:39

Очень достойная и очень интересная работа. И очень много всего происходит ))


Vasyl Zhdankin. Revelations. /digi-pack/
  , Харьков, Украина
09-06-2007 21:49

Знаете ли, меня просто взбесил этот трек. Я даже представить не мог, что в Украине такое возможно. Одно дело, когда вещает Тягнибок - это жалко и смешно. Но когда у человека такой дар, такой голос... и такие вот комплексы.
Я каждый раз искренне желаю, чтобы отсох язык у тех, кто говорит о расколе Украины. Но этот исполнитель - это даже хуже. Замшелый ортодокс - из тех ряженых, что в России ходят с хоругвями. Я могу себе позволить путешествовать по миру, но езжу только по Украине, хочу познакомиться со всеми украинскими культурами. Мне не надо доказывать, что львовяне и жители других западно-украинских центров - люди толерантные и гостеприимные. Я бываю практически на всех фолковых фестивалях. И никогда такого не слышал, как трек №14 на этом диске. Я даже ушам своим не поверил. Это просто позор! И для этого сайта - тоже.


© 1999-2020 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
8 april 2020
DakhaBrakha: Alambari – CD as a present!
 
18 march 2020
Our work schedule during quarantine
 
NEW AND HOT
Perkalaba. #gazzzuuu! /digi-pack/. (#speeeduup!)
pure and strong
Domestic: 185.90UAH
International: $16.90USD
Taras Pastukh. Mosty Oleha Lyshehy. (Bridges of Oleh Lysheha)
Bridges of Oleh Lysheha
Domestic: 157.30UAH
International: $14.30USD
Vasyl Gabor. Arkhypenko v zakhidoukrajinskomu mystetskomu dyskursi. Publications and reproductions of the 1920-30's: a reader. (Archipenko in the Western Ukrainian Arts Discourse)
Archipenko in the Western Ukrainian Arts Discourse
Domestic: 317.90UAH
International: $28.90USD
Hanna Chubach. Tsilyscha abetka. (The Healing Alphabet)
The Healing Alphabet
Domestic: 97.90UAH
International: $8.90USD