Ukrainian music - Home page
Українською мовою
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 1387 items in our catalogue.
Search 
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Komu Vnyz. 4: Shevchenko. (EP). /digi-pack/.
Komu Vnyz. Shevchenko. (EP) (special offer)
Domestic: 404.60UAH
International: $28.90USD
NEWSLETTER
Artists:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Fozzey. MetaMoreFozzey: Mono.
  Січкар
10-12-2006 01:31

У першому, тільки Жириновський свинячив "ненормативною лексикою", бо москаль.
Другий слухати цікаво булоб і без матів, а з відповідниками (Українська мова не бідна, і всі все б зрозуміли).
І так не весело, а тут ще й такий "депресив"...
Перший мені більше подобається!


Borshch. Parazita Kusok.
  Ne i щі , Київ, Україна
09-12-2006 21:47

П'ятниця-п'яниця, удома не сидиться,
Усюди лунає веселе "наливай!"(05)
Вже на вечір від мене
Заховали все спиртне(04)
Третя чарка самогону мене не бере(10)
Дехто ночує де п'є(08)
А потім в закладах нічних закладує,
Багато п'є,
Фужери б'є,
У казіно майно пробухує моє.(01)
А я серед ночі слухаю Генделя і бухаю,
А я серед ночі слухаю Брамса і випиваю(03)
Я опускался все более низко(13)
Made in BORSHCH"Parazita kusok"


Modest Mencyns'kyj, Solomiya Krushelnytska, Myhajlo Holyns'kyj, Oleksandr Myshuha. Golden voices of Ukraine.
  , Севастополь, Україна
08-12-2006 12:34

Трохи дивно слухати записи сторiчної давнини... Ще попереду свiтовi вiйни та божевiльне ХХ столiття. Та коли чуєш цi голоси розумiєш, що ланцюжок часу знову цiлий - за XIX йде ХХI вiк.


ManSound. Joy to the World.
  , Київ, Україна
07-12-2006 18:13

Просто надзвичайний альбом, дійсно професійний спів, що лине просто і від серця. прослухавши сто тисяч разів - готова слухати його знов і знов. музика, що робить мене щасливою, не дивлячись ні на що!


Pikkardiyska Tertsia. Z Neba do Zemli.
  Іванка , Київ, Україна
04-12-2006 22:01

Супер-супер-супер!!!
Пікардійська терція - THE BEST!!!
Мені подобається багато різних українських груп(Океан Ельзи, Друга ріка, Неділя та ін.), але Пікардійці - поза всякою конкуренцією.
Їхні пісні - це такий потужний заряд енергії. хорошого настрою і оптимізму, якого вистачає надовго.
Їхні пісні просто не можуть набриднути.
Наполегливо раджу всім, хто ще з ними не знайомий прослухати їхні альбоми. У позитивних відгука я просто впевнена!!!
Щира прихильниця Пікардійської терції
Іванка К.


Igor Mamoushev. While The Night Is Leaving.
  Koss_T , Київ
01-12-2006 01:15

Цей доробок справді надзвичайний. Ніяких стандартів, лише авторське бачення того, як повинна звучати музика настрою )


Enejida (Video CD).
  Andrij , Chicago, USA
30-11-2006 20:33

I remember this cartoon as a child in ( Zojka) Zoji Kosmodemian'skoii kid's theatre in L'viv with my friends. Now when I was watching it again it was like travel back time I was laughing and crying at the same time!
What a beautiful product! I gave this as a present to my niece (3 Y.O) she loves this.


Shadows of Our Forgotten Ancestors (2 VideoCD).
  Andrij , Chicago, USA
30-11-2006 19:54

This movie is one of the classic of the world culture. It has the same artistic feeling as films done by Felini and Bergman. Traditions of Hutzul’s and Carpathian mountains should be studied in art schools.
Very nice.


Vinky. Ruta-M'yata.
  , Rancho Cucamonga, USA
30-11-2006 02:29

I was absolutely impressed with the album. I've heard some of Ivan Zabaluyev's other projects, like No Fly Zone, and this one is the best sounding of the lot. I actually enjoyed the mix of jazz and other styles into the mix, making it something unique in a scene that normally produces a good deal of "sameness." I hope they get more recognition soon.


Myroslav Skoryk, Kyiv Chamber Choir. Sacred Works.
  Ольга , Київ
29-11-2006 19:53

Музика дуже емоційна, не залишає стороннім. Мова Скорика - сучасна, але разом із тим доступна, що надає слухачеві можливість співучасті, співмолитви. Мало дотриматися канонів, в церковній музиці треба ще й заторкнути щось в душі, а це дуже важко в наш час - всі заклопотані, занурені у власні проблеми.


Kyiv Chamber Choir, Yevhen Stankovych. Liturgy of St. John Chrysostom.
  Ольга , Київ
29-11-2006 19:39

По-іншому й не могло бути. Все ж таки творчий сплав Станкович-Гобдич - це дійсно майстерність, натхнення. Щодо церковності чи нецерковності музики, то це вирішить, напевно, навіть не автор, а час. В будь-якому разі - це спроба висловити в музиці своє переживання й розуміння Бога.


Braty Hadyukiny. Vrodylo! (live 2006). (DVD). (It Has Given Birth!)
  Гноевой Роман , Донецк, УКРАИНА
20-11-2006 17:10

Ну что сказать, просто здорово!
Гады жили, живы и будут жить!
Наконец-то у меня появилась возможность когда я захочу не только их послушать но и посмотреть. Больше не нужно искать видео с Гадами 90-х в областных ТВ архивах-они и сейчас точно такие же, разве что звучать стали еще лучше.
Вот именно на этом диске все песни, за все времена, "ЗЭ БЭСТ".
И звучит все ну просто "вэри бэст".
Еща раз убедился в том, что в Украине они ПЕРВЫЕ.
Это без вариантов.
Кузя молоток, честно говоря думал что сейчас не так все будет, а оно именно так!!!
Не могу не вспомнить 91-93 годы когда я часто видел ребят, они такие же, а это здорово! Действительно атмосфера концерта передается здесь наверное на 99 процентов, вся энергия зала, ты как будто в нем, очень классно!
Спасибо Гады!
Не заснуть несколько дней моим соседям!
Один маленький минус-световое оформление для ТВ съемки, но поверьте это почти не заметно на фоне того ШОУ которое мы видим и слышим.
Спасибо Браты!
С уважением, Роман Гноевой,
Донецкая рок-группа Аллергия


Katya Chilly. Ja – molodaja. (I Am Young)
  , Tarzana, United States
20-11-2006 07:14

Although i do not understand the lyrics of her c/d, the haunting vocal quality of Katia and the uniqueness of her style and production transcends any lanuage barriers and this is certainly a c/d for all time! I look forward to more from her.


Vopli Vidopliassova. Buly den'ky. (There were those days)
  Михайло , Київ, Україна
18-11-2006 20:07

Що ж, після "важкого" (щодо музики) альбому Файно отримуємо справжній класичний рок від улюбленої групи. Веселий і поетичний (і політичний ;) ). Кожен альбом групи ВВ - це свято.


Ukrainian Music Choir "Vidrodgennia". Mykola Leontovych. Church music.
  , Charlottetown, Canada
14-11-2006 19:23

This is the only disc of Leontoyvch's music I have ever come across and the wait was definitely worth it. The choir has such a beautiful sound!! It is truly one of the best choirs I have ever heard. They do this magnificent composer proud!! A great disc to start your day with; soothing, deep and beautiful.


© 1999-2024 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
22 february 2022
The "Return Alive" Foundation
 
23 november 2020
Exclusive! "Unsubdued ProRock" series – as a present!
 
NEW AND HOT
Tamara Martseniuk. "Zakhysnyky halaktyky": vlada i kryza v cholovichomu sviti. ("Defenders of the Galaxy": the power and crisis in the male world)
the power and crisis in the male world
Domestic: 236.60UAH
International: $16.90USD
Terry Pratchett. Poven neba kapelyukh. (A Hat Full of Sky)
Pratchett. A Hat Full of Sky
Domestic: 348.60UAH
International: $24.90USD
Roman Malenkov. Svitova spadschyna UNESCO v Ukrajini: putivnyk. (UNESCO World Heritage Sites in Ukraine: the guidebook)
UNESCO World Heritage Sites in Ukraine: the guidebook
Domestic: 278.60UAH
International: $19.90USD
Tanya Sha, MuzBat. Kolyskova vid Tata. /song book+CD/. (Dad's Lullaby)
Dad's Lullaby. /song book+CD
Domestic: 0.00UAH
International: $0.00USD