Ukrainian music - Home page
Українською мовоюРусская версия
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 1896 items in our catalogue.
Search 
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Oksana Zabuzhko. Virshi 1980-2013. /second edition/. (Poems)
Zabuzhko. Poems 1980-2013
Domestic: 218.90UAH
International: $19.90USD
NEWSLETTER
Artists:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Ensemble "Medobory". Try dorohy.
  , Москва, Росія
10-10-2007 21:24

Для слухача, який вперше почув спів цього колективу - вирішив придбати цей диск завдяки смачній назві "Медобори" та схвальній рецензії на сайті про Олега Марцинківського та чарівних дівчат ансамблю - сказати, що сподобалось - начебто і достатньо. Але ж хочеться неодмінно додати, що саме такий спів дає уяву про справжнє (щире, чисте і прозоре) сучасне виконання української пісні та романсу, яке надає естетичну насолоду слухачеві та відчуття справжньої краси. Приємно також подивитись відеокліп на пісню "Три дороги" та розглянути яскраву фотосесію :)


Innesa. Gerdan. New sound of ethnic Ukraine.
  , Hitchin, England
09-10-2007 19:24

I bought this for my wife .This is lively stimulating but also seductive.Our four year old daughter loves it to bits and dances like a dervish to !
Get a copy now!


Motion Trio. Pictures from the Street.
  , Одеса, Найкраща країна
09-10-2007 15:28

Професійне, незвичайне виконання яке примушує прослуховувати ще і ще. Це як гарна книжка, перечитуючи котру переймаєшся новими почуттями.


Fayno. i ta ljubov. (and that love)
  , Київ, Україна
07-10-2007 15:18

Зараз "і та любов" - мій улюблений диск.
Придбала його, як почула гурт "Файно" на вечорі пам'яті Грицька Чубая у Львові.
Мої улюблені пісні - "І та любов" (прекрасно переданий драматизм поезії через музику та аранжування) та "Сонця в калюжах" (знову ж таки - майстерне поєднання слів та музики).
Сильний вокал, професійні, доречні чоловічі бек-вокали. Харизматична й водночас легка рокова музика.
Хотілься б побажати музикантам знайти можливість записуватися на професійнішому обладнанні, на кращій студії, оскільки трохи кульгає якість запису.


Anatoly Solovyanenko. Ukrainian folk songs.
  , Kiev, Ukraine
06-10-2007 01:16

На превелике щастя українців Анатолій Солов'яненко народився і творив саме на Україні. Небесної сили голосом він не просто володів, а по-справжньому ПРАЦЮВАВ, викладався на повну, не шкодуючи своїх природніх ресурсів.. Не жадав швидкоплинної слави чи моди - жив, творив, працював.. і.. пішов.. Не знати, як би надалі склалося його подальше життя, та все ж нам його нестерпно не вистачає.
Його альбоми надихають, вражають. Мені вистачило прослухати лише мізерний шматочок його пісні "Як ішов я з Дебречина додому" навіть у дуже стиснутому форматі МР3, щоб раз і назавжди без тями вкоренити його чарівний голос у своєму серці. Пісні у його обробці дуже "живі", пронизуючі. На щастя, голос Анатолія Солов'яненка не зрівняти з іншими тенорами, навіть італійськими - особисто для мене він не якась там "зірка" - він ЛЮДИНА!


"Zoloti Klyuchi" Trio, Nina Matvienko. Ukrajins'ki narodni pisni. Golden Collection. (Ukrainian Folk Songs)
  , Versailles, France
28-09-2007 22:18

Extraordinaire album ! Une voix magique ! Nina Matvienko fait vraiment partie de ces artistes absolument exceptionnels ! Un sommet d'émotion et de sensibilité ! Bravo !!!


Stelsi. Tam... (There...)
  Дмитро , Київ, Україна
28-09-2007 18:22

Диск просто чудовий!Коли він в мене з`явився ще в 2005-му, то перевернув моє уявлення про сучасний рівень української музики. З тих пір я є палким прихильником цього гурту. До речі, вірно підмічено, що на Країні вони були єдиними електронщиками за всю історію цього фесту. Кажуть, що сам Олег Скрипка є великим шанувальником "Стелсі". Для тих, хто ще не знайомий з їх творчістю, просто раджу послухати "Лукавий" і "Там", і тоді все зрозумієте.


Olya & Monstr. Olya and the Monster. /digi-pack/
  , хмельницкий, Украина
24-09-2007 10:17

это словами не передать...
это нужно слышать...
чище и искренней песен я не слышал...
чувство, что поет прямо сердце
пробуждая реальные, а не воображаемые чувства... Огромное спасибо Оле за тексты, а Монстру за музыку. Жду продолжения..


White Bird with a Black Sign. (DVD).
  , Київ, Україна
21-09-2007 22:51

Нарешті я знайшла довгоочікувану стрічку! Драма є драма, але її варто переглянути, хоча б тому, що дуже цікаво розпізнати замисел автора фільму, як то кажуть, між рядків, а це не так вже й легко, бо треба "включити" мізки. Я упереджено ставлюсь до фільмів за участю Івана Миколайчука - вони мені страшенно подобаються.
Особливо цікавими моментами можна назвати репліки героїв рідною мовою, є досить цікава легенда про білого птаха з чорною ознакою, кожна постать твору - глибокий світ, що прагне широкого пізнання.. Є над чим замислитись, не пошкодуєте.


Telnyuk Sisters. Zhovta kul‘baba. (Yellow Dandelion)
  , buffalo, usa
20-09-2007 22:54

This a great cd. The fusion of the music with their poetry is the best ever. . The music itself is innovative and driving. This is clearly one of their best.albums.I recommend it enthusiastically.


Mad Heads XL, Mad Heads. Najkrascha myt'. Best Hits and Ballads. (The Best Instant.)
  , Киев
17-09-2007 17:31

Музыка хорошая. Лично для меня стали открытием англоязычные песни. никогда их не слушал раньше (хотя и знал о существовании такой группы). Теперь же вижу - очень достойное прошлое, отличоне настоящее и наверное лучезарное будущее. Всем, кто ценит радость и хорошее настроение рекомендую. Надія Є.


Vydubychi Church Chorus. We Glorify Your Resurrection!
  , Adelaide, Australia
17-09-2007 08:35

This cd has some very fine pieces and the singing is quite powerful . The dynamics of the choir (when they sing softly , is quite heavenly) what i would like to hear is a more powerful sound especially from the sopranos and basses. This cd had the potential to be something special in my humble opinion .
Looking forward to future cds from this excellent choir .


Fleur. Prikosnoveniye. /digi-pack/. (A touch)
  Елена , Москва
17-09-2007 08:32

Диск просто волшебный. Название как нельзя точно передает атмосферу альбома - прикосновение к чарующей вселенной Флер. Любимые песни - "Колыбельная для Солнца" и "Уходи, февраль". С них, собственно, началось мое "прикосновение".


"Bozhychi" folk ensemble. Sho z Kyjeva ta j do Rusalyma. Kolyada songs. (From Kyiv to Jerusalem)
  , Perkinsville
16-09-2007 01:53

I feel this may be a prime example of simple, country folk singing - especially when I hear sheep bleating in the background at the beginning of one track, adding to its charm. I am not especially fond of the loud singing by female singers which is nearly shouted. This CD is not one of my favorites, but still is interesting in its palette of a wide variety of folk songs.


Ivan Kozlovs'kyj. Chorni brovy, kari ochi. Ukrainian folk songs. P.2.
  , Perkinsville, USA
16-09-2007 01:46

An OK CD but not one of my favorites. Too much sliding of note/phrases and some tracks are speaking, not singing. Perhaps if I understood Ukrainian I would enjoy the spoken tracks which appear to have much feeling. I would not buy another CD of this artist.


© 1999-2021 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
8 october 2021
Dakh Daughters: Make Up – CD as a present!
 
24 august 2021
Congratulations on the INDEPENDENCE DAY!
 
NEW AND HOT
Tonya Matvienko. Smiyutsia, plachut solovyi. (studio live). /digi-pack/. (Nightingales Laugh and Cry)
Tonya Matvienko. Studio LIVE
Domestic: 174.90UAH
International: $15.90USD
ILya Alabuzhev. Recovery. /digi-pack/.
recovery..
Domestic: 124.30UAH
International: $11.30USD
Terry Pratchett. Poven neba kapelyukh. (A Hat Full of Sky)
Pratchett. A Hat Full of Sky
Domestic: 218.90UAH
International: $19.90USD
Karel Capek. R.U.R. Rossumovi universalni roboty. (Rossum's Universal Robots)
Karel Capek. R.U.R.
Domestic: 130.90UAH
International: $11.90USD