Ukrainian music - Home page
Українською мовою
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 1358 items in our catalogue.
Search  
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Komu Vnyz. 4: Shevchenko. (EP). /digi-pack/.
Komu Vnyz. Shevchenko. (EP) (special offer)
Domestic: 404.60UAH
International: $28.90USD
NEWSLETTER
Artists :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Tryzubyj Stas. Ja povertajusja vol 4. (I am coming back)
  , Полтава, Україна
10-01-2007 22:34

Хочеться сказати ВЕЛИКЕ СПАСИБІ Стасові за його пісні!
Слухаю давно і з великим задоволенням. Спілкуючись з розумними людьми ім"я Тризубого Стаса можна називати як пароль до тих хто вміє розуміти справжню музику, сприймає пісню барда як шматочок людської душі.
Нажаль у музичних крамницях пісні Тризубого Стаса зараз знайти досить важко. а хотілося б, як нові, так і улюблені старі.


Jazz-Choral (A. Gebel). Perepletinnia. (Interlacing)
  , Кривой Рог, Украина
06-01-2007 17:51

Очень рекомендую купить весь альбом! Мне повезло попасть в ученики Т Петровой, которая оставшись в Кривом Роге, организовала свой джаз-хорал, в котором хоть и сменились уже участники, но до сих пор поются произведения Гебеля, в том числе те, которые представлены в этом альбоме! Но ТАК их спеть, пожалуй, нам ещё долго не удастся! :) Best of the best!


Chary ukrajins'koho bahatoholossja. Ukrainian folk songs. A cappella. Golden Collection. (Charms of Ukrainian Polyphony)
  , Edmonton, Canada
06-01-2007 07:43

This is an outstanding collection of choral masterpieces, with well-known songs about love (mostly unrequited), moonlit rendezvous, romantic trees of all kinds, horses, and flowers (a girl's unplaited braid is also mentioned more than once). What is remarkable is that the recordings---mostly from the 1970s and '80s---have such superb sound quality. The arrangements are all our classical standards, with the notable exception of #17, whose harmonic slides by Avdiievsky blew my mind. But above all, the performances are so exquisite, so sincere and sensitive, that some of today's over-hyped superstars (especially the Kyiv Chamber Choir) seem immodest and histrionic in comparison.


Jdem koljaduvaty! Children Sing. Golden Collection. (We Go to Carol!)
  , dresden, deutschland
05-01-2007 16:56

Tradiziji swjatkuwannja Rizdwa widrodilisja w Ukraini, daj Bog, shoby wsi dity znowu umily spiwaly starowynni koljadky !
Krasno djakuju za radistj, jaku ja widchula wid waschogo wykonannja


Lirnyk Sashko. Kazky lirnyka Sashka. (Lirnyk Sashko tales)
  volmar , львів
05-01-2007 15:05

Я для своїх діточок купила цей диск. Фантастично!!! Не дивлячись на страшні слова "чорт" "відьма" і т.п. дітлахи слухають з задоволенням. Та й зізнаюсь чесно, я також. Приємний голос, правильна вимова, чиста українська мова без "щьо, чьому, для чього", гарний спів вражає. Побільше б таких видань... Успіхів і гарного прослуховування


Ruslana. Dobry vechir tobi...
  , Netherlands
05-01-2007 14:16

It is a great christmass cd!! Love the songs that are on it!! Have listend to the songs a lot during the christmass!!


Ruslana. Myt' Vesny. Dzvinkyj Viter Live.
  , Netherlands
05-01-2007 14:14

I know the songs for over 2 years now and I really love them!!! Ruslana is one of the best singers I have ever heard and seen. With this Album she shows the world that she CAN sing!! A lot of people say that she can't and that her voice is to loud and only usable for songs as Wild Dances. But with this album she shows that she really has a beautifull voice!!


Okean Elzy. Veseli, brate, chasy nastaly... (single). /mini-pack/. (Merry Times Have Come, Brother...)
  , ashdod, israel
05-01-2007 08:11

Океан Эльзы жив.
Это именно то что мы ждали,спосибо.
Слова отличные,очень актуальные,эта песня как крик души многих из нас.


ManSound. Joy to the World.
  , київ, здогадайтесь
04-01-2007 22:38

ну що тут можна сказати - СЛУХАТИ ТРЕБА!
я називаю цей стан "дифузією" - коли розчиняєшся в музиці, і отримуєш задоволення від кожного почутого звуку...

МУЗИКА, якою б вона не була треба вміти слухати і чути - впустіть в себе музику і ви вже не зожите без неї жити.

з повагою...


Oleh Kulchytskyj group. Mnohaja Lita.
  , Львів, Україна
04-01-2007 19:40

Творчість гурту надихає молодь зберегти українську пісню!!! Альбом просто неймовірно чудовий,дуже хочу піти на ВАШ концерт у львівській опері.Дякую за Ваші пісні!!! Руслана


Vasyl Lyuty (bojan Zhyvosyl). Wake Up, Our Great Lord!
  , Суми, UA
04-01-2007 16:24

Я цей альбом чув вже давно (півтора роки як), сподобалося дуже!.. Хоча я не може бути об"єктивним, бо знайомий з Василем Лютим. Дійсно, як припускає коментатор у своїй статті, серце він має щире...
Раджу послухати всім небайдужим до Українства!!!


Max Chorny. The New Sound of Ethnic Ukraine.
 
04-01-2007 11:39

Загалом диск складає дуже хороше враження. Цікавий, сучасний, здається написаним на одному подиху. Надзвичайно тішить той факт, що справжнє коріння таки залишається актуальним. Проте інколи, все ж, відчувається одноманітність, наче не вистачило чи то надхнення, чи то часу , чи бажання, щоб зробити його бездоганним. Але, як відомо, досконалості немає меж, тож сподіваюся, почути більш досконалу творчість, тим більше , що талант автора як то кажуть "На лицо".


Qzzaargh, Perkalaba. Qzzaargh vs. Perkalaba.
  Ігор , Київ, Україна
04-01-2007 09:27

Даний диск є 100% експериментальним. Першу пісню "Бугай" можна дуже часто почути на "Джем FM". Хоча, даний альбом і оригінальний альбом гурту «Перкалаба» "Горрри!" - це абсолютно різна музика. В порівнянні з оригіналом цей диск є більш мелодійним і спокійним. Хоча на превелику жаль, дані ремікси не зривають кришу так, як оригінальні пісні гурту "Перкалаба". Мені особисто пісні гурту Перкалаба і їх альбом "Горрри!" подобаються набагато більше ніж ремікси Qzzaargh.


Perkalaba. Horrry!
  Ігор , Київ, Україна
04-01-2007 09:10

Я дуже хотів придбати цей диск і після прослуховування дійсно був дуже приємно здивований. Я особисто подібних аналогів в Україні не знаю. "Гайдамаки", "ВВ", etc. - відпочивають. Тексти пісень гурту дещо "прості". Хоча це немає ніякого значення, оскільки "Перекалаба" і так може зірвати любу кришу.


Plach Yeremiji. Rock legends of Ukraine.
  Андрій , Болехів, Україна
31-12-2006 19:43

Люблю пісні вашої групи, тому що вони не тільки мелодійні, але й часто відображають наш (українців) нинішній стан. Ви робите дуже потрібну роботу у вихованні справжнього Українця. Подальших ам творчих успіхів!


© 1999-2024 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
7 june 2024
UMKA plans to take a break
 
22 february 2022
The "Return Alive" Foundation
 
NEW AND HOT
Shopping Hour. Sunce Viter. (premium edition). /digi-pack/. (The Sun Wind)
music of the world
Domestic: 250.60UAH
International: $17.90USD
Telnyuk Sisters. Nazavzhdy. Bohdan-Ihor Antonych. (single). /digi-pack/ (Forever)
Forever. Bohdan-Ihor Antonych
Domestic: 208.60UAH
International: $14.90USD
Tonya Matvienko. Smiyutsia, plachut solovyi. (studio live). /digi-pack/. (Nightingales Laugh and Cry)
Tonya Matvienko. Studio LIVE
Domestic: 306.60UAH
International: $21.90USD
Serhiy Zhadan. Psalom aviatsiji. (The Psalm of Aviation)
Zhadan. The Psalm of Aviation
Domestic: 320.60UAH
International: $22.90USD