Ukrainian music - Home page
Українською мовоюРусская версия
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 2076 items in our catalogue.
Search 
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Serhiy Zhadan. Khlibne peremyrja. (Bread Ceasefire)
Zhadan. Bread Ceasefire
Domestic: 141.90UAH
International: $12.90USD
Taras Prokhasko. Tak, ale... (Yes, But...)
Prokhasko. Yes, But...
Domestic: 174.90UAH
International: $15.90USD
NEWSLETTER
Artists:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Pikkardiyska Tertsia. Rock legends of Ukraine.
  , Луцьк, Україна
29-09-2005 14:53

Музика від душі завжди зачіпає щось непомітне, але таке важливе в серці слухача. Дякую вам. Ваші пісні теплі. Щира музика не забувається. Вона назавжди. Ще раз дякую.


Ani Lorak. Tam, de ty ye.
  , Полтава, Украина
29-09-2005 11:17

Мне очень нравится этот альбом! Он у меня появился сразу же, как только вышел в продажу и до сих пор я слушаю его с упоением. Он не надоедает! Так держать!!!


Assia Akhat. Homo Novus.
  , Perth, Australia
27-09-2005 11:49

I've been really surprised by this CD. I bought it because not because of the CD high sales ranking but mainly because the cover appealed to me. I liked the poetry of it and in this case i haven't been disappointed. The cover very well reflects the poetry of Assia's music. Reflection and passion are all there. One day I was listening to this CD with a friend of mine and we tried to identify Western musicians who compose somewhat similar music. We identified three: Deep Forest, Jarre and Vangelis but Assia seems to be on the classical side to her advantage. Moreover, mny of my local non Slavic Australian friends were really impressed.


Traditional Wedding Music of Ukrainians. Music Heritage of Ukraine.
  , Прилуки, Ukraina
26-09-2005 19:53

Є такий гарний український мультфільм - Жив був пес... Нашій малечі він дуже подобається... І от якось ми із жінкою посперечалися, чи є пісня "Та косив батько, косив я" народною, чи ні... У всьому інтернеті я знайшов лише два посилання на цю пісню... Одне з них - на цьому сайті... Ми замовили диск та отримали просто чудову підбірку полісько-слобожанських українських пісень... Дуже рекомендую всім поціновувачам...

Микола


Fleur. Trilogy (3CD). /digi-pack/
  Бер , Владивосток
24-09-2005 05:15

Великолепное издание! Бокс представляет из себя 8-панельный диджи-пак с четырьмя дисками группы, плюс толстый буклет со всеми текстами всех песен Трилогии. Видео-диск, к сожалению, не содержит меню. Содержимое видео-диска: клип на песню Ремонт, два концертных видео на Золотые Воды Ганга и Тайна. Остальные песни - зрительные образы, созданные на компьютере или с помощью компьютера, и положенные на музыку Флёр. Клипами в полонй мере назвать их нельзя, но очень атмосферно, альтернативно и "в жилу".
Вердикт: обязательно к приобретению. Цена с доставкой до Владивостока просто сказочная - всего 713 рублей!!!


The Ukrainians. Respublika.
  Valerij , Kyiv
21-09-2005 21:12

При тому що сьогодні в Україні дуже модно грати етнічно прикрашену музику ,
так як це роблять Ukrainians - у нас ні хто не робить. Це не "етніка" , це
просто дуже "українська" музика. Такої сьогодні не вистачає.
Зауважте також пісні Sex Pistols в українському варианті - це зовсім
не "стьоб", звучить зовсім природньо.


The Ukrainians. Kultura and Pisni iz The Smiths.
  Valerij , Kyiv
21-09-2005 21:11

Kultura :
Альбом зроблено із повним "відчуттям" країни про яку вони співають ,
хто пам'ятає Україну 10 років тому - одразу це помітить.
Музиканти мають гостре око , та гарну школу інді-групи - це що до музики.
Їх цікаво слухати і сьогодні , бо в Україні нічого схожого не було.
Пісні з The Smith - це додатковий приз для шанувальників цікавої музики.


The Ukrainians. The Ukrainians.
  Valerij , Kyiv
21-09-2005 21:10

Мабудь найвільш етнічний по звучанню альбом Ukrainians.
Але їхній попередній досвід дається в знаки.
Цікаво і ні на кого не схоже. Драйвово.
Specially для аудіофілів - альбом записано дуже "правильно" для
такої музики.


Ruslana. Dyki Tanci. (Wild dances)
  , New York, America
19-09-2005 15:01

I love you, Ruslana! You know, I like Rock more than everything on this world (that is what I was thinking before I listened to your songs!) Than I knew that I was wrong! That happened just last week, but I have searched on the Internet and found out about more of your songs! I have a few preferences : "Dance with the wolves", "The same star" and Wild dance"! These are my favorites! You know, I "met" your songs just last week, but now, when I'm writting this message to you I realise that you are verry, verry, verry important to me!! I am a 15 years-old teenage girl from New York! If somebody wold like to write to me my e-mail adress is freejuly93@yahoo.com
P.S. RUSLANA IS THE BEST!!!


Les Podervyansky. Hamlet, ta inshi p'jesy. (Hamlet, and Other Plays)
  , Обухів, Україна
18-09-2005 21:48

Із творчістю Леся Подерев'янського знайома вже близько 5 років. Про неповторність і самобутність текстів автора можна написати не один том відгуків. Власне, в повсякденному житті лайку я не використовую взагалі і не люблю слухати її у виконанні оточуючих. А от у Леся вона звучить настільки органічно, що сприймається як звичайні літературні прийоми, що лише збагачують мову творів. З нетерпінням чекаю появи нових шедеврів. Лесю, так тримати! Ви - просто супер! Ваша щира прихильниця.


Skryabin. Tango.
  Марта , Львів, УКРАЇНА
18-09-2005 14:54

В кожній пісні альбому "Танго",поміж рядків і порівнянь ховається реальне жття,у них я побачила і моменти свого життя. Дякую "Скрябіну" за те що його пісні пройняті реалізмом,за те що Ви найкращі,просто супер!!!


Ancient Music Ensemble of Kostjantin Chechenja. Kalejdoskop starovynnyh melodij.
  Леля , Київ
17-09-2005 00:36

За декілька днів до того як купити цей диск, я сходила до краєзнавчого музею. Мда... Як сказала Яся, "тепер боги живуть у музеях". Так. Дуже цікавий диск. Виникає потрясаюче відчуття... близькості часу. Не знаю як це пояснити. Особливо кельтська мелодія... проста, але дуже зворушлива.


Mazeпа Fest.
  , Нью-Йорк, США
15-09-2005 18:02

Ох, з великою надієї очікував моменту, коли здеру цератку з FESTивального альбому представленого на цій сторінці і почую щось нове, цікаве, живе. І не було меж мому розчаруванню від почутого та побаченого. Якість самого запису на, буцім-то, оригінальному диску, який за словами видавців „має формувати нове музичне обличчя України” бажає, м’яко кажучи, бути кращою. Такі мізери, як неякісне мікшування між піснями – до уваги не беремо. Що дивує найбільше: заявлено – „Маzепа-Фест”. Якщо Фест - то значить жива музика? Так думав і я, але не сталося, як бажалося. Всі записи студійні, на студіях різних та різної якості студіях. Від цього валиться сама концепція Фесту. Ніякий це не Фест, дорогі друзі, а наскоро та неякісно скльопаний збірник пісень, що припали до душі невідомому автору підбірки та, очевидно, організатору фестивалю.
Можна ще багато чого сказати, але головного, відповіді, на численні знаки запитання, які виникають після прослуховування диску, так і не буде. Невже за такої „крутої” помаранчевої підтримки, не можна було зробити щось солідніше… бодай, подати адресу фестивалю та організаторів у інтернерті? То ж потім не дивуймося, коли в черговий раз нас назвуть дурними селюками.

І як останній удар по кришці труни – „крик душі” Метра, Тараса Гарінальдовича.


Fleur. Siyanie. /digi-pack/. (An aureole)
  WinDock , Днепропетровск, Украина
14-09-2005 12:23

Полностью согласен с М.Д.: композиции действительно выполнены на высоком уровне, но именно эта их вылизанность и профессиональность мне не нравится. Куда приятнее слушать сыроватые, немного недоделанные альбомы "Прикосновение" и "Волшебство", в которых на первое место выдвигалась искренность чувств. Но и в этом альбоме есть песни, отделившие мой разум от тела и заставившие его бросаться в истерике из стороны в сторону. Это, прежде всего,."Небо хочет упасть", "Кокон" и "Зафиксировать вечность". И все же Flёur - группа, вызывающая у разных людей самые разные впечатления, так что лучше прослушайте альбом сами.


Victor Morozov, Batiar-band "Halychyna". Til'ku vi L'vovi. L'vivs'ki batjars'ki pisni. (Only in Lviv)
  Статист , Дубна, Россия
12-09-2005 17:12

Согласен с тем, что говорится в предисловии к этому диску на данной странице. Обработка Виктором Морозовым и другими музыкантами этих песен представляется добротной.
Отмечу, что культурные традиции (в нашем случае музыкальные) города Львов прежде всего представляют собой незаурядное явление не только в том смысле, что это несколько иная среда, чем даже та, которая имеет место в соседних украинских землях, также это ещё и не Польша. Уникальное место, где в синтезе нескольких культур родилось нечто своё, особенное. Особенно стоит отметить сильную насыщенность местного населения музыкальными (и не только) талантами. Это было раньше, это заметно и ныне. Поэтому хотелось бы видеть в Умке больше изданий с местной музыкой. И прежде всего я назову период довоенный (до начала Второй Мировой войны) и межвоенный, на мой взгляд, наиболее интересный. Здесь, кстати, местная музыкальная традиция пересекается с польской. Но это нисколько не умаляет первую, поскольку очевидно - Львов богат талантами. Вероятно, пластинки тех лет остались в основном у коллекционеров и записи особенно трудно достать. Но тем и важнее издать их, ведь в наши дни это совершенная классика 20-го века.


© 1999-2020 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
19 november 2020
Exclusive! "Unsubdued ProRock" series – as a present!
 
13 november 2020
Exclusive! "Unsubdued ProRock. Olena Teliha" – the album as a present!
 
NEW AND HOT
Tanya Sha, MuzBat. Neskoreny ProRock. Olena Teliha. /songbook+CD/. (Unsubdued ProRock. Olena Teliha)
Unsubdued ProRock. Olena Teliha. /songbook+CD/
Domestic: 0.00UAH
International: $0.00USD
Bria Blessing, ShockolaD. IVASYUK. /eco-pack/.
IVASYUK
Domestic: 201.30UAH
International: $18.30USD
Milan Kundera. Bezsmertia. (Immortality)
Immortality
Domestic: 152.90UAH
International: $13.90USD
Mykola Hohol. Vechornytsi na khutori bilya Dykanky. /art book, transl. by Yu.Vynnychuk/. (Gatherings on a Farm near Dykanka)
Hohol. /art book, transl. by Yu.Vynnychuk
Domestic: 273.90UAH
International: $24.90USD