Ukrainian music - Home page
Українською мовоюРусская версия
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 2200 items in our catalogue.
Search 
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Roman Kolyada, Anastasia Kolodiuk. KoKo Melange. /mini-pack/.
ethno melange
Domestic: 188.35UAH
International: $17.28USD
Kyiv Ethno Trio. Kyiv Ethno Trio. /digi-pack/.
Kyiv Ethno Trio
Domestic: 199.25UAH
International: $18.28USD
Terra Ucrainica. The History Atlas of Ukraine and Neighboring Lands.
Terra Ucrainica. The History Atlas of Ukraine and Neighboring Lands
Domestic: 544.13UAH
International: $49.92USD
Sheetel. Mr. White. /special edition, digi-pack/.
the broken space
Domestic: 253.75UAH
International: $23.28USD
NEWSLETTER
Artists:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Kazkivnyk. Ukrainian folk tales.
  , Київ, Україна
01-06-2019 18:56

Вважаю, що цей невичерпний колодязь народної мудрості повинен бути в кожній сім'ї, навіть якщо в ній дітей немає. Наша дитина їдучи в машині зразу просить поставити цей диск. Прослухали без перебільшення уже разів п'ятдесят - ні нам, ні дитині не набридає. Це не аудіокнига. Це міні-спектаклі зі смачнющою українською, чудовою народною музикою і дуже смішними звуковими артефактами. Купуйте собі і даруйте всім своїм знайомим.


Hennadiy Melnyk. Traditional Hutsul Music from Verkhovyna. /digi-pack/.
  , MIAMI, United States
01-04-2019 00:12

I have always been interested in Ukrainian folk music, especially from the Carpathians...the authenticity of the rustic original instruments exceeds and defies conventionalism...I am very glad I was able to find this rare example of a window into the world of the Hutsul, and I strongly recommend it for lovers of typical Trans Carpathian music genres...5 stars !!!


KRUT. Live Concert With Chamber Orchestra. /digi-pack/.
  , Сахкамінь, Україна
07-12-2018 17:57

Свіжий бриз на узбережжі української музики)

Камерний оркестр трохи гасить ексцентричність і яскравість самої Марини Круть, її унікального підходу, її унікального стилю. Але, звучить набагато насиченіше, сочніше, доповненіше. Тепер тут її музика сприймається вже не як маленький акустичний проект для кількох слухачів, які прийшли шукати чогось незвичайного. Тепер це об'ємна музика, музика повних залів, музика саундтреків і титрів. Принаймні, слухаючи її, хочеться заради того зняти фільми...)

Отже, не проходьте повз! Дуже якісний продукт!

Ну і, автограф - як приємний бонус))) Дякую!!!


Skryabin. Technofight 1999. (re-edition). /digi-pack/.
  , Arborg, Canada
19-07-2018 04:16

Had been trying to get this CD for years so was quite excited when it was offered for sale on UMKA. Have always liked the early songs by Skryabin especially the electronic period. Great CD by a great band and even greater composer.


Dennis Adu. Influences. /digi-pack/.
  , Сахкамінь, Україна
17-04-2018 20:57

Альбом, як і очікувалося, вийшов чуттєвим і вишуканим.

Взагалі, вже давно чекав на власний альбом Деніса Аду.
В основному - заради самої тільки композиції "Карпатські полонини". Чесно, коли вперше почув її, вживу, на очі набігли сльози і я ледве стримував їх аж до кінця концерту. Слухаючи її, уява сама малює Карпати. В, на перший погляд, далекому від української культури джазі відчувається щось таке українське-українське.

Взагалі, альбом - прекрасний, ненав'язливий, легкий. Хоча, звучить якось так... ...правильно? ...вилизано? Не відчувається тієї експресії в трубі, як на живих концертах Деніса... Вона тут зрівняна з усіма іншими інструментами... Не вистачає буквально трошки, трошки більше її голосу, щоб передати саму суть, яку вона розповідає...
В принципі, автору - видніше. Можливо, всякий джаз при записі втрачає свою силу і енергію.
Але, альбом є цілком слухабельним, приємним і довершеним, романтичним і мрійливим.


Odyn v kanoe. Odyn v kanoe. (2CD). /digi-pack/.
  , Київ, Україна
24-02-2018 15:53

"Один в каное" – на мою думку, найбільше і найкраще, що сталося з вітчизняним поціновувачем якісної музики за останні 20 років... Від глибини, образності і метафоричності текстів аж волосся дибки стає... А від справжності, щирості звуку - через пісню - то ридає то сміється моя внутрішня дитина... Надзвичайно!


Ruslana. Music videos: Wild Energy. Amazon. Wild Dances. (DVD).
  , Izegem, België
21-01-2018 12:19

It's impossible to find Ukrainian music dvd's in Belgium. I'm happy i have find this site. The Ruslana-dvd is really a good buy. Professional maked, somethimes funny and Ruslana is still a nice person. The dvd was delivered in 5 days and i hope i can buy more of this good things.Thank you very much. Greetings JL.


LBB. Lemko Bluegrass Band. /digi-pack/.
  Stanyslaw Hawryliw , Canada
17-01-2018 22:35

The bluegrass sound is interesting to me because I have never heard Ukrainian Bluegrass before. As a matter of fact I didn’t know it existed. I have enjoyed listening to the CD. I kind of grows on you, the more you hear it.


Dakh Daughters. If. /digi-pack/.
  , Київ, Україна
14-01-2018 02:19

"Dakh Daughters" - це не музичний гурт у звичному розумінні цього терміну.
Знайомство з творчістю цього колективу на моє переконання необхідно починати з відвідування живого виступу.
Це гримуча суміш авангардної тетральної постановки, бурлеск-шоу та музичного джем-сейшна.
Зрозуміє і оцінить лише той, кому пощастило це побачити.
Байдужих у глядацькій залі не залишається. Або ви відчуваєте відразу, тонете в тенетах гротеску і безпорадно розумієте, що це "не ваше", або закохуєтесь на все життя.
У хаотичний галас на сцені, постійну зміну ролей, ігнорування академічного стилю боротьби за слабкі змісти на користь неповторної і надяскравої форми.
Кібер-панк під акордеон, треш-метал на віолончелі, gypsy-романс голосами оперних дів, що перебрали горілки і перевдягнулися у японських гейш, французькі народні пісні, перекладені українськими поетами-дисидентами.
Шекспір, Кіплінг, Буковські прийшли в гості до Тичини з Жаданом - а тут зграя симпатичніх дівок, що рвуть струни і горлянки, пересипаючи цитатами класиків гуцульську лайку і жаргон одеського "Привозу".
Буря і натиск. Шок і трєпєт, мать вашу.
Якщо хочете знову і знову пережити одного разу побачене наживо - купіть цей диск. Він не замінить вам живе шоу, але буде щоразу штовхати вас до пошуку найближчого концерту "Dakh Daughters".


Folknery. Korysni rechi. /digi-pack/. (Useful Things)
  , Київ, Україна
14-01-2018 01:52

Українська музична культура настільки потужна і різноманітна, що вона легко дозволяє нагромаджувати на традиційній основі нові акценти, відтінки та цілі напрямки і стилі.
"Фолькнери" - ще одна з плеяди новітніх музичних команд, які вдало працюють, поєднуючи, міксуючи, вивертаючи навиворіт українську пісенну традицію за допомогою африканських інструментів, електронного звучання "не для ніг" та неординарних аранжувань, які вдало осучаснюють древні, майже язичницькі мотиви, що століттями лунали над Карпатами, Поділлям і Наддніпров'ям.
"Фолькнери" - це не "ще одна ДахаБраха". Це ще одна грань надзвичайно різноманітної української музичної культури.
Весела і тривожна, містична і безтурботна - ось музика "Фолькнерів", як приклад дуже вдалої трансформації столітніх, майже забутих народних пісень у форму модного саунду, що легко сприймається сучасною молоддю.


DakhaBrakha. Na mezhi. /digi-pack/. (On the Verge)
  , Київ, Україна
01-09-2017 19:51

ДахаБраха піднесла український етно-фолк-кроссовер-стиль на найвищі щаблі - гурт успішно гастролює по всьому світу. Національна автентика вдало і неповторно змішана з використанням музичних інструментів інших народів.
Слухати цей, як і всі інші альбоми колективу - обов'язково!


Ocheretyany Kit. Dvadtsiat krokiv. /digi-pack/. (Twenty Steps)
  , Bristol, Eurepean Britain
30-08-2017 12:55

Brilliant! But why did we have to wait 10 years for this second album!!!? Well worth the wait.


Golden Collection: The Very Best Ukrainian Songs. 10 CDs, box-set.
  , Веселе, Україна
07-05-2016 11:12

Прослухав демо-варіант композиції "Їхав, їхав козак містом" з диску "Українські народні козацькі пісні та думи" та вирішив замовити всю збірку. До цього шукав в інтернеті українські народні пісні в академічному виконанні, але майже нічого не знайшов. А тут все разом в одній збірці. Дякую! Чудова музика!


Children's collection "The History of Ukraine". Set of 2 CDs.
  , Запоріжжя, Україна
29-01-2016 14:01

Як вчитель історії я щиро дякую авторам дисків з історії України. Диски значно краще за підручники для учнів 5 класу дозволяють вивчати минуле нашої країни: прекрасний з точки зору змісту, і з точки зору методики викладання, і з точки зору підтримки інтересу дитини до навчання. Я не можу навіть частково передати Вам той захват , який переживають мої маленькі учні, користуючись на уроці розумною грою! Таких навчальних посібників бракує - це факт. А щодо побажань , то зовсім непогано було б включити в подібні ігрові посібники завдання з історичними картами і контурними картами.
З повагою вчитель історії вищої категорії з 35 річним стажем.


Mad Heads. 8. /eco-pack/.
  , vääksy, finland
18-12-2015 14:39

Must for all Mad Heads fan. Very good songs. Sounds are very clean and fresh.
Best songs myself is ska and rockabilly influence tracks.


© 1999-2019 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
6 june 2019
UMKA: working schedule during vacations
 
12 january 2019
Rare CDs (updated)
 
NEW AND HOT
Kateryna Kalytko. Nikhto nas tut ne znaie, i my – nikoho. (Nobody Knows Us Here, And We Know Nobody)
Nobody Knows Us Here, And We Know Nobody
Domestic: 162.63UAH
International: $14.92USD
Volodymyr Rafeenko. Mondegreen. Pisni pro smert i lyubov. (Songs of Death and Love)
Rafeenko. Mondegreen: Songs of Death and Love
Domestic: 151.73UAH
International: $13.92USD
Lesya Ukrainka. Lisova pisnya. Selected works. (The Forest Song)
Ukrainka. Lisova pisnya. Selected works
Domestic: 151.73UAH
International: $13.92USD
Oles Berdnyk. Zoryany Korsar. (The Star Corsair)
Oles Berdnyk. Zoryany Korsar. (The Star Corsair)
Domestic: 184.43UAH
International: $16.92USD