Ukrainian music - Home page
Українською мовоюРусская версия
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 2144 items in our catalogue.
Search 
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Roman Kolyada, Anastasia Kolodiuk. KoKo Melange. /mini-pack/.
ethno melange
Domestic: 190.30UAH
International: $17.30USD
Kyiv Ethno Trio. Kyiv Ethno Trio. /digi-pack/.
Kyiv Ethno Trio
Domestic: 201.30UAH
International: $18.30USD
NEWSLETTER
Artists:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Martin Pollack. Tsisar Ameryky. Velyka vtecha z Halychyny. (The Emperor of America. The Great Escape from Galicia)
  , Львів, Україна
01-04-2020 14:09

Чудова книга, повна неймовірно цікавих фактів про минуле Галичини, які допомають краще зрозуміти певні історичні і суспільні процеси. Також дуже задоволена роботою адміністрації сайту, все швидко, вчасно, точно і з душею. Дякую!


Desbois P. Khranytel spohadiv. Along the Bloody Trail of the Holocaust. (Memories Keeper)
  , Киев, Украина
05-03-2020 09:39

Всім, кому не байдужа історія України, раджу прочитати книгу «Хранитель спогадів. Кривавими слідами Голокосту». Французький священик Патрік Дебуа провів зі своєю групою спеціалістів величезну дослідницьку роботу на території України. Він пройшов слідами жахливого Холокосту тільки по селах України, збираючи докази масового знищення нацистами єврейського населення під час другої світової війни на території України.. Я думала, що прочитаю книгу швидко. Не вийшло. Дуже важкі і страшні події в ній описуютьтся. Але це стовідсоткова правда. Події, що описуються в цій книзі, мене вразили.В шкільних підручниках з історії такі речі не прочитаєш. Взагалі, онлайн-магазин дуже пристойний. Багато цікавих історико-документальних книг..


Vasyl Symonenko. Silence and Thunder. The Selected poetry. /Ukr-Eng bilingual/.
  , Amsterdam, Netherlands
14-02-2020 14:04

We love this book, the poems are very personal and beautifully written. Also very good and fast delivery to Amsterdam


Oles ILchenko. Zbyrachi tumaniv. Subjective notes of Kyiv life. (Fog Collectors)
  Микола , Сміла, Черкаська обл., Україна
25-01-2020 12:58

Нещодавно прочитав придбану на Вашому сайті книгу Олеся Ільченко "Збирачі туманів. Суб'єктивні нотатки з київського життя".
Вдячний письменнику за повернення у світ свого дитинства та молодості, в спогади про знамениту (у моєму відчутті) трубу Хрещатика з її невідомими і знайомими поетами та музикантами та знайомствами, які увійшли в моє життя. За спогади про ті вулиці і жаль, що багато вже втрачено. І втрачено багато того, що потрібно було б зберегти. В той же час є велика надія на те, що, прочитавши цю книгу, більшість з читачів спробує прикласти хоча б трохи зусиль, щоб чарівність Києва продовжувалася, а ті, хто до прочитання книги не були в місті, захочуть побачити не лише знані всіма історичні місця міста, а й вулички, згадані в книзі. З книгою в руках. Можливо й корінні кияни, листаючи сторінки книги, захочуть відчути Місто, йдучи по бруківці-тротуарі.


Olga Voichenko, Sergey Kapeliushok, Pavlo Shepeta. Spivanochky moi. Ukrainian folk songs. /eco-pack/. (My Songs)
  Jeffrey P Pascoe , South Burlington, United States
31-12-2019 22:24

Over time, this has become one of my favorite recordings. The music is just so beautiful! I hope for more.


Favourite verses. A-BA-BA-HA-LA-MA-HA.
  Маргарита , Київ
16-12-2019 19:04

Давно вже маємо такий диск, сину подарували ще років 6 тому. А тепер ми тут придбали також на подарунок, бо це наш улюблений. То ж сподіваємось, що і новому власнику сподобається!)


Andrey Sheptytsky. vid A do Ya. Children's encyclopedia. /compiled by H.Tereschuk, O.Dumanska/. (Sheptytsky from A to Z)
  , Calgary, Canada
28-10-2019 07:20

An excellent teaching resource for children, teens and adults too! The format makes learning about Sheptytsky more personal. An English translation would be very beneficial also.


Kazkivnyk. Ukrainian folk tales.
  , Київ, Україна
01-06-2019 18:56

Вважаю, що цей невичерпний колодязь народної мудрості повинен бути в кожній сім'ї, навіть якщо в ній дітей немає. Наша дитина їдучи в машині зразу просить поставити цей диск. Прослухали без перебільшення уже разів п'ятдесят - ні нам, ні дитині не набридає. Це не аудіокнига. Це міні-спектаклі зі смачнющою українською, чудовою народною музикою і дуже смішними звуковими артефактами. Купуйте собі і даруйте всім своїм знайомим.


Hennadiy Melnyk. Traditional Hutsul Music from Verkhovyna. /digi-pack/.
  , MIAMI, United States
01-04-2019 00:12

I have always been interested in Ukrainian folk music, especially from the Carpathians...the authenticity of the rustic original instruments exceeds and defies conventionalism...I am very glad I was able to find this rare example of a window into the world of the Hutsul, and I strongly recommend it for lovers of typical Trans Carpathian music genres...5 stars !!!


KRUT. Live Concert With Chamber Orchestra. /digi-pack/.
  , Сахкамінь, Україна
07-12-2018 17:57

Свіжий бриз на узбережжі української музики)

Камерний оркестр трохи гасить ексцентричність і яскравість самої Марини Круть, її унікального підходу, її унікального стилю. Але, звучить набагато насиченіше, сочніше, доповненіше. Тепер тут її музика сприймається вже не як маленький акустичний проект для кількох слухачів, які прийшли шукати чогось незвичайного. Тепер це об'ємна музика, музика повних залів, музика саундтреків і титрів. Принаймні, слухаючи її, хочеться заради того зняти фільми...)

Отже, не проходьте повз! Дуже якісний продукт!

Ну і, автограф - як приємний бонус))) Дякую!!!


Skryabin. Technofight 1999. (re-edition). /digi-pack/.
  , Arborg, Canada
19-07-2018 04:16

Had been trying to get this CD for years so was quite excited when it was offered for sale on UMKA. Have always liked the early songs by Skryabin especially the electronic period. Great CD by a great band and even greater composer.


Dennis Adu. Influences. /digi-pack/.
  , Сахкамінь, Україна
17-04-2018 20:57

Альбом, як і очікувалося, вийшов чуттєвим і вишуканим.

Взагалі, вже давно чекав на власний альбом Деніса Аду.
В основному - заради самої тільки композиції "Карпатські полонини". Чесно, коли вперше почув її, вживу, на очі набігли сльози і я ледве стримував їх аж до кінця концерту. Слухаючи її, уява сама малює Карпати. В, на перший погляд, далекому від української культури джазі відчувається щось таке українське-українське.

Взагалі, альбом - прекрасний, ненав'язливий, легкий. Хоча, звучить якось так... ...правильно? ...вилизано? Не відчувається тієї експресії в трубі, як на живих концертах Деніса... Вона тут зрівняна з усіма іншими інструментами... Не вистачає буквально трошки, трошки більше її голосу, щоб передати саму суть, яку вона розповідає...
В принципі, автору - видніше. Можливо, всякий джаз при записі втрачає свою силу і енергію.
Але, альбом є цілком слухабельним, приємним і довершеним, романтичним і мрійливим.


Odyn v kanoe. Odyn v kanoe. (2CD). /digi-pack/.
  , Київ, Україна
24-02-2018 15:53

"Один в каное" – на мою думку, найбільше і найкраще, що сталося з вітчизняним поціновувачем якісної музики за останні 20 років... Від глибини, образності і метафоричності текстів аж волосся дибки стає... А від справжності, щирості звуку - через пісню - то ридає то сміється моя внутрішня дитина... Надзвичайно!


Ruslana. Music videos: Wild Energy. Amazon. Wild Dances. (DVD).
  , Izegem, België
21-01-2018 12:19

It's impossible to find Ukrainian music dvd's in Belgium. I'm happy i have find this site. The Ruslana-dvd is really a good buy. Professional maked, somethimes funny and Ruslana is still a nice person. The dvd was delivered in 5 days and i hope i can buy more of this good things.Thank you very much. Greetings JL.


LBB. Lemko Bluegrass Band. /digi-pack/.
  Stanyslaw Hawryliw , Canada
17-01-2018 22:35

The bluegrass sound is interesting to me because I have never heard Ukrainian Bluegrass before. As a matter of fact I didn’t know it existed. I have enjoyed listening to the CD. I kind of grows on you, the more you hear it.


© 1999-2020 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
8 april 2020
DakhaBrakha: Alambari – CD as a present!
 
18 march 2020
Our work schedule during quarantine
 
NEW AND HOT
Konstantin Ivchuk Group. Surrender. /digi-pack/.
warm coolness
Domestic: 201.30UAH
International: $18.30USD
Oles ILchenko. Misto z khymeramy. /supplemented and revised edition/. (The City with Chimeras)
The City with Chimeras
Domestic: 157.30UAH
International: $14.30USD
Vasyl Shklyar. Kharakternyk.
Shklyar. Kharakternyk
Domestic: 163.90UAH
International: $14.90USD
The VYO. Ye? /digi-pack/. (Is?)
without fear
Domestic: 141.90UAH
International: $12.90USD