Ukrainian music - Home page
Українською мовою
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 1368 items in our catalogue.
Search  
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Komu Vnyz. 4: Shevchenko. (EP). /digi-pack/.
Komu Vnyz. Shevchenko. (EP) (special offer)
Domestic: 404.60UAH
International: $28.90USD
NEWSLETTER
Artists :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Vinky. Ruta-M'yata.
  , Київ, Україна
04-03-2006 01:07

Сила!!! Поважаю! Перший місяць відтоді як купив диск тільки його і слухав. Але погано, що до альбому не ввійшли "Щедрик", "Стій", "Ранок", "Човен"... І забагато реміксів. "Весільна" №5 - наздвичайно потужна річ!!! Така музика мені дуже до серця, вона зайвий раз доводить, що депресивна аура в мисецтві має право на існування :)


Nina Matvienko. Najkrashche. Golden Collection. (The Best Of...)
  Cвітлана , Ірпінь
03-03-2006 12:08

Ніна Матвієнко - це "сонечко" нашої культури. З кожним прослуховуванням альбому все більше зачаровуюсь її казковим голосом. Який би настрій не був у людини, а послухавшии Матвієнко хочеться жити повним життям і з світлими почуттями, і знаходиш в собі ці сили. Щира вдячність і низький уклін Ніні Матвієнко! Слава Украіні і Богу що вона в нас є!


Dudaryk Forever. Koljada.
  , Scranton, PA, United States
03-03-2006 05:29

A phenomenal recording! It is a wonderful blend of classic and modern arrangements with stunning vocal performances. It is a must have if you love the Christmas music of the Old Country.


Myroslav Skoryk, Roman Repka. The Melody. Piano music.
  , Chicago, USA
01-03-2006 17:30

"Melody" is best known opus of Skoryk, so if you buy CD just for that one you will have your money well spent. It is like ukrainian ''bolero" - you can listen it over and over again.
"Children's album " is very interesting as well.Very simple melodies very contemporary and something new to ear.
Totaly agree with Umka that Skoryk's style "characterized by vanguard search and national colouring"
And in addition Repka is true piano virtuoso.
I highly recommend this CD


Ani Lorak. Smile.
  Victoria , Lutsk, Ukraine
01-03-2006 17:14

Просто замечательный альбом. Всё её творчество заслуживает уважения-она просто умничка.Не только красивая,но ещё и чертовски талантливая.Так держать! Simply the best:)


ManSound. Joy to the World.
  , Вінниця, Україна
01-03-2006 16:49

Це неперевершений альбом! Хочеться слухати їхні голоси постійно. Виконання на найвищому рівні та й ще від чистого серця. Я дуже пишаюсь тим, що ми маємо на Україні такий фантастичний колектив. "Щедрик", "Нова радість стала", "People Need the Lord"--без коментарів, треба слухати і отримувати насолоду.


Taras Chubay. Nash Ivasyuk.
  Тарас , Київ
01-03-2006 09:30

Пісні у виконанні Тараса слухає мій синочок і дружина. Малому тільки 2 місяці, тому він просто заспокоюється і засинає, а дружина днями наспівує мотиви:) Які ще можуть біти відгуки?


Huljajhorod, Tartak. Huljajhorod.
  Yarko , L'viv, USA
01-03-2006 00:51

Tsey CD- spravzhnia podiya roku v muzytsi. Narodni pisni v suchasnomu formati i bez zhodnykh spotvoriuvan' - takoho shche nikhto do teper ne zmih. Polozhyns'kyy i Tartak - geniyi i heroyi.


The History of Ukraine. Part 1. Children's collection.
  Ірина Миколаївна , Тернопіль, Україна
28-02-2006 09:15

Купила своїм дітям цю гру. Я не могла відірватися як і моя малеча, поки не пройшли до кінця. Дізналась багато нового, а діти тільки сидять і бавляться зараз лише її.
Дякую дуже. Дуже хороший український диск.


Ot Vinta. Darma ja najivsja cybuli.
  , Хмельницкий, Украина
27-02-2006 19:24

Я влюбился в эту групу, когда она посетила наш город в турне Черниговского. Был пару раз на их выступлениях в клубе.
Тоже не пожалел , что взял диск тут. Этакая смесь панка и рок-н-ролла,
кантри наконец.


Okean Elzy. Model.
  , Los Angeles, USA
26-02-2006 21:32

Exellent soud, arrangements, lyrics, everything!... A rare thing for a music CD - you willl like every single song, yet each one sounds different. I'm very impressed with this group.


Vinky. Ruta-M'yata.
  , Канада
25-02-2006 23:27

Дуже сильний альбом. Наші етнорокери, здається, трохи тупцюють на місці, тому добре, що Вінки знайшли свіжий підхід до цього матеріалу.


Tanok Na Maydani Kongo. Syla. (The Force)
  , Кіровоград, Україна, звісно
24-02-2006 19:46

Одне слово: ДЯКУЮ!
Особлива дяка за пісні "Молодець", "Гранули" і "Забув".
І, єсессно, за автограф!
Респект і уважуха за якісну музику і чесні тексти.
Най з вами буде СИЛА, хлопці!


Haydamaky. Perversia.
  , Toronto, Canada
23-02-2006 21:13

This is just super. They have managed to out -Haydamaky previous efforts. They have captured the essense and drive of the live performance on Maidan on this CD. It's a new and improved version of the same group with an arrogant swagger, in your face attitude and the guts and talent to make it work. This CD really kicks serious ass. The "take no prisoners" and no apologies style is impossible to miss. They say "This is who we are, this is what we have to say, this is how we say it " and it's your problem if you don't like it.


Sofija Rotaru. Jedynomu... (To the one...)
  , Bucharest, Romania
23-02-2006 17:40

Sofia esti extraordinara. Abia acum am descoperit muzica ta. Bravo! Desi esti ucrainianca sper ca nu ti-ai uitat originile, nu de alta, dar sunt mandru de tine.


© 1999-2024 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
22 february 2022
The "Return Alive" Foundation
 
23 november 2020
Exclusive! "Unsubdued ProRock" series – as a present!
 
NEW AND HOT
Kiev Acoustic Trio. Moment.
balancing
Domestic: 200.20UAH
International: $14.30USD
AntytilA. MLNL. /digi-pack/.
Domestic: 250.60UAH
International: $17.90USD
Braty Hadyukiny. Made in Ukraine. /digi-pack/.
songs in the time change
Domestic: 250.60UAH
International: $17.90USD
ILya Alabuzhev. Recovery. /digi-pack/.
recovery..
Domestic: 200.20UAH
International: $14.30USD