Ukrainian music - Home page
Українською мовоюРусская версия
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 1552 items in our catalogue.
Search 
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
NEWSLETTER
Artists:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Collection "Maria Burmaka in mp3 format". Set of 2 CDs.
  Mark , Brighton, MI, USA
21-08-2007 21:00

This set is a great way to obtain all of Maria Burmaka's recordings to date (especially for those of us in the USA). It is also a simple way to get her music in a format (MP3) that is easily uploadable to your iPod.

In this set, you can truly hear how Maria's writing skills have evolved throughout the years. She has a great voice and the music is great and catchy. You can see why Maria is a very popular musician in Ukraine. As long as you do not mind the Ukrainian lyrics, this set is definitely worth the time and price.


"Kozatski Zabavy" Ensemble. Kozac'ki zabavy (Cossack Larks)
  Дмитрий , Иркутск, Россия
15-08-2007 16:28

Понравилось. Очень-очень. Замечательная музыка, прекрасный вокал и великолепные тексты. Классическая манера исполнения, мастерски сплетенная с собственным творчеством. Даже не смогу назвать наиболее понравившуюся песню в альбоме, они все самобытны и... Индивидуальны, что-ли... Не подберу другого слова.
Покупал "вслепую", но, отнюдь, не пожалел о потраченных деньгах, полученное мною удовольствие стоило гораздо больше.
ИМХО: Одна из лучших групп данного сайта. Любителям народной музыки Украины очень рекомендую.
ЗЫ. Очень жду новых альбомов.


Okean Elzy. Mira. (Measure)
  , WALLINGFORD, USA
11-08-2007 14:57

Okean iznovu vydav duje garnyji al'bom. De scho podibne do poperednix robit ale vzagali vony guchat' svije. Meni duje spodobalosja scho vony vykorystaly simfonichnu muzyku. Vid pochatku i do kin'cja vidchuvaet'sja drajiv rytmu i muziki i syla tekstiv, jaki z odnogo boku neskladani, a z inshogo talanovyti. Same golovne scho gurt stvorjue svoju vlasnu muzyku - ni na kogo ne dyvycja i nikogo ne kopirue. Tak dali ji trymaty xlopci!!!


Nina Matvienko. Najkrashche. Golden Collection. (The Best Of...)
  , Маріуполь, Україна
10-08-2007 19:01

Спасибі, земний уклін Вам І дяка Богові за Ваш голос, за Вашу пісню, вельмишановна пані Ніно! Живемо серед буденного клопоту, і здається, що не буде вже нічого іншого. Аж звучить Ваш голос - і оживає надія на те, що після зими прийде весна, а після втрат - щастя й любов.
Коли чуєш Ваш голос, то хочеться плакати через зворушення і через те, що раз на віки дає Господь такий голос між люди. І радість через те, що недарма, мабуть, ми живемо - адже судилось нам почути ВАШ голос.
Бережи Вас Господь на многії літа!
Катерина.


Наш Львів. Lwow. Lemberg. Leopolis. (DVD). (Our Lviv)
  Олег , Львів, Україна
06-08-2007 13:28

Як на мене, то це дуже цікавий і інформативний фільм. Я сам львів`янин і можу оцінити достовірність сказаного і показаного. Все дуже гарно знято і я думаю, що навіть найкращий знавець історії Львова знайде щось нове для себе.


Ot Vinta. Drugtyndymba.
  , Франківськ, Україна
04-08-2007 11:54

Диск виключно позитивного формату, як взагалі і вся творчість От Вінтів, при прослуховуванні вже абсолютно увага не звертається на те, що рокабілі - то дещо не наш формат - пісні просякнуті простим, можливо дещо схибленим ("Лохи") гумором, приємною лірикою ("Пісня конвалій"), рекомендується до прослуховування усім, хто шанує рідне і любить підтримувати чудовий настрій нескладними мотивчиками :)

з.і. не меншої уваги варті і їхні альбоми "Попереду" та "Дарма я наївся цибулі". І якщо останній по тематиці ще досить схожий на "Дригтиндимбу", то "Попереду" вже є переважно обробкою народних козацьких пісень, що дає можливість використовувати треки як неофіційні маршові (наприклад, для масової пробіжки :) )


Perkalaba. Hovoryt' Ivano-Frankivs'k. (Ivano-Frankivsk Speaking)
  , Украина
28-07-2007 20:52

Так же, как и Роман из Харькова, приобрела под впечатлением прочитанного в журнале Корреспондент отзыва об этом диске. Не могу сказать, что не понравился, просто это не моя музыка. Наверное на концерте это было бы веселее, а просто слушать диск - мне было скучновато. Оформление диска отличное.


Olena Hrebenjuk. "Le Forze Del Destino" project. /digi-pack/
  , пгт.Кореиз АРК, Украина
28-07-2007 20:46

Повторюсь. Я тоже очень люблю оперу. Больше в классическом исполнении, т.к., мне, практически, не попадалась бережная современная интепретация. И я была очень приятно удивлена, прослушав этот диск. Изумительный голос, оригинальная подача музыки. Всем, кого интересует классика, рекомендую приобрести этот диск. Его хочется слушать и слушать. У него один недостаток - короткое время звучания.


Folk band "Burdon". Re: Karpatia.
  , Київ, Україна
23-07-2007 23:01

Відколи вперше почув Бурдон (а то вже є більше року) і донині вважаю гурт одним з найнайкращих! Насправді ніхто з тих, кого можна зараз чути на сцені не має такого насправді живого виконання карпатської музики. В їхній музиці присутня та пломениста душа, котра змушує радісно битися серце і сповнює його щирим натхненням!!!


Okean Elzy. Mira. (Measure)
  , SPb, Russia
20-07-2007 07:07

Океаны как всегда порадовали меня своей музыкой. Прослушав их диск получаешь сплошной позитив.


Tina Karol. Nochenka. (Sweet Night)
  , orlando, united states
20-07-2007 03:08

I really enjoyed this album and glad to have the ukranian version of honey on it. I was upset when most of the songs on show me your love were english versions anyways this mini album is great. The videos are awesome the songs are beautiful i love them nochenka is great and touching and the instruments are gorgeous this is a better buy than her first album :)


Hud:mov. Monopol:ja. (Monopoly)
  , киев, украина
17-07-2007 21:49

ЦЕ ПРОСТО СУПЕРОВА РІЧ...ТАК БАГАТО ЕМОЦІЙ! І ВСІ РІЗНОПЛАНОВІ...І ВОДНОЧАС ОДНЕ ЦІЛЕ.
МОЛОДЕЦЬ, ХЛОПЧЕ!


Mandry. Doroha. (Road)
  , Schaumburg, USA
16-07-2007 06:46

I enjoy listening to all the "Mandry" CD's because of the clarity of the voices and the quality of the music.
"Ne Spy Moya Ridna Zemlya" on the "Doroha" CD is one of the most beautiful songs in regards to patriotic lyrics and vocal clarity.
"Rio Rita" is one of the examples of "Mandry's" versatility.
MOLODTZI!


Tol. Utopia.
  , Хабаровск, Россия
16-07-2007 02:45

Sound нормальненький, но если замарачиваться над текстами к концу прослушивания можно поймать безумную депрессуху!!! Конечно на любителя, но такое ощущение, что все эти "тучи над головой" нагнаны искусственно.


Okean Elzy. Mira. (Measure)
  , Хабаровск, Россия
16-07-2007 02:28

Каждый альбом ОЕ по-своему хорош. "Мера" отличается от других в корне! Океаны стали другие! Не хуже, просто другие. Мне нравится!!! Отдельное спасибо за "Пташку" и "Моя мала"


© 1999-2022 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
22 february 2022
The "Return Alive" Foundation
 
13 november 2020
Exclusive! "Unsubdued ProRock. Olena Teliha" – the album as a present!
 
NEW AND HOT
Kiev Acoustic Trio. Moment.
balancing
Domestic: 180.60UAH
International: $12.90USD
Yulia Musakovska. Boh svobody. (The God of Freedom)
The God of Freedom
Domestic: 222.60UAH
International: $15.90USD
Natalka Snyadanko. Pershe slidstvo imperatrytsi. (The Empress' First Investigation)
The Empress' First Investigation
Domestic: 194.60UAH 165.34UAH
International: $13.90USD $11.81USD
Uladzimer Arlov. Krajevyd z mentolovym aromatom. (The Landscape with Menthol Aroma)
Uladzimer Arlov. The Landscape..
Domestic: 222.60UAH 189.28UAH
International: $15.90USD $13.52USD