Ukrainian music - Home page
Українською мовою
Tell a friend Print version E-mail us
 
There are 1363 items in our catalogue.
Search  
About us
How to order (FAQ)
Security
Compact discs
  Gift Ideas
  Folk
  Church
  Rock & Alternative
  Hip-Hop
  Modern Pop
  Variety Art
  Zabava
  Jazz & almost
  Electro-Acoustic Experiments
  Classical
  For Children
  Other
  Audio Books
  MP3-CD
  Multimedia
  Video
  NOT discs
Guestbook
DISC OF THE DAY
Komu Vnyz. 4: Shevchenko. (EP). /digi-pack/.
Komu Vnyz. Shevchenko. (EP) (special offer)
Domestic: 404.60UAH
International: $28.90USD
NEWSLETTER
Artists :   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Albums:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

reviews



Tartak. Sl'ozy ta sopli. (Tears and snots)
  , Івано-Франківськ, Україна
21-06-2007 19:29

Якщо чесно, то після першого прослуховування я було подумав, шо Сашко наяву розійшовся з дівчиною, яку сильно кохає... Всі! Реально всі пісні альбому на одне "кохання"!!! І ще. Текст хоч і читається Положинським але так уде незвично побудований, шо я ну просто "в шоці"! Не схоже на нього... Прості рими, інколи білі рядки, нічого накрученого - все просто і зрозуміло серцю.
Сльози та соплі - і цим все сказано. От тільки не зрозуміло, а чим все закінчилось?


"Zoloti Klyuchi" Trio, Nina Matvienko. Ukrajins'ki narodni pisni. Golden Collection. (Ukrainian Folk Songs)
  , Київ, Україна
21-06-2007 18:57

Ніна Матвієнко – це голос, який лине прямісінько в душу, огортає її ніжними маминими руцями, обіймає, заколисує і розчиняє мне в собі. Це голос як чистий дзвінкий струмочок, що біжить далеко-далеко крізь весь світ і ніщо не може стати йому перепоною. Ніна Матвієнко – це янгол, що спустився на Землю, аби дати людям трохи Світла. Мені пощастило її кілька разів чути вживу. Я це ніколи не забуду. Ті відчуття передати словами неможливо. То є найкращий спогад з мого випускного в ліцеї. А от сьогодні нарешті придбала збірочку народних пісень, заспіваних Ніною Матвієнко та тріо «Золоті ключі». Сиджу, поклавши руки на стіл, а голову на руки і нічого не хочеться… просто слухати… Мрію зустрітись з нею ще раз, подарувати прекрасний букет квітів і подякувати. Це єдина співачка, яку я так сильно поважаю і люблю. Може, є й інші такого рівня співаки, але я просто не знаю їх. Дай Бог Ніні Матвієнко здоров’я і щастячка.


Collection "Ocean Elzy". Set of 5 CDs.
  Erika , USA
19-06-2007 09:32

This was a great deal... I purchased these CDs a few months ago and I am still listening to them...I love every one of them, but my favorites of this bunch are "Model" and "tvij format"... their newer albums, "GLORIA" and "Mira" are even better and more sophisticated... :)


Gravlyky Supersonics. Poludenna nich. ("The Lay of the Host of Igor", extended version). (2CD). (Noonday Night)
  PLANT , Kiev, Ukraine
18-06-2007 18:41

Громкое название "Рок-опера" полностью себя оправдывает!
Поначалу относился с подозрением,но интересом.
Хорошая идея,качественное исполнение,разнообразие жанров.
Найсс))


Ukrainian music ensemble "Dnipro". Zhyva voda. (Spring Water)
  Merv , Winnipeg, Canada
18-06-2007 04:16

Can't believe no one has provided a review as yet, these musicians are top notch, enjoyed the CD from start to finish.


Ukrainian Folk Music Ensemble "Bud'mo!". Bud'mo!
  Merv , Winnipeg, Canada
18-06-2007 04:11

A definate keeper-there are several tracks that I cannot stop listening too, great young traditional style musicians.


Shopping Hour. The Worldest Music. /digi-pack/
  , Київ, Україна
15-06-2007 11:09

Я хочу написати не тільки про "Shopping Hour", останній придбаний мною диск, де композитором є Таня Ша, але про всі диски, де вона працювала, про диски Аби МС. Як на мене, то це моє найкраще музичне відкриття останнього часу, починаючи з F5, коли я почула цю музику по радіо "Промінь", а наступного дня придбала диск у крамниці. Потім впродовж невеликого часу я знайшла всі їхні диски - з першого і до останнього - "Shopping Hour", якого чекала кілька місяців і чатувала по крамницях.
Музика цього диску певною мірою перекликається з попередніми, але все ж таки вона найбільш різноманітна, незвична інтерпретація здавалося б знайомих музичних тем робить його таким, що можна слухать багато разів і кожного разу відкривати якийсь досі непомічений музичний хід, здавалося б диссонансне поєднання звуків або інструментів, але водночас саме воно видалося найбільш доречним у цій ситуації. Музика інколи прозора, невловима, а інколи вона настирливо лізе у вуха, навіть набридаючи певною мірою (особливо це стосується телінки). Найбільш цікавим для мене є інтерпретація різноманітних мелодій світу в контексті української музики. Саме це робить музику Тані Ша такою непересічною, різнобарвною, вирізняє з-поміж типових джазових композицій, інколи досить примітивних, такою, що її можна слухати нескінченно. Вона немов би повита невловимим серпанком української мелодики, і це робить її особливо привабливою. Вона сприймається десь у підсвідомості, навіюючи спогади про щось таке, що було тільки у мріях. Мені завжди шкода, коли цей диск та й інші закінчуються. Сподіваюсь ще почути музику цього композитора (і свою власну, а не тільки обробки й аранжування) на майбутніх дисках, а можливо і вживу.


Yuliya Roma. Heartbeats.
  Женя , Киев
14-06-2007 21:39

Очень достойная и очень интересная работа. И очень много всего происходит ))


Vasyl Zhdankin. Revelations. /digi-pack/
  , Харьков, Украина
09-06-2007 21:49

Знаете ли, меня просто взбесил этот трек. Я даже представить не мог, что в Украине такое возможно. Одно дело, когда вещает Тягнибок - это жалко и смешно. Но когда у человека такой дар, такой голос... и такие вот комплексы.
Я каждый раз искренне желаю, чтобы отсох язык у тех, кто говорит о расколе Украины. Но этот исполнитель - это даже хуже. Замшелый ортодокс - из тех ряженых, что в России ходят с хоругвями. Я могу себе позволить путешествовать по миру, но езжу только по Украине, хочу познакомиться со всеми украинскими культурами. Мне не надо доказывать, что львовяне и жители других западно-украинских центров - люди толерантные и гостеприимные. Я бываю практически на всех фолковых фестивалях. И никогда такого не слышал, как трек №14 на этом диске. Я даже ушам своим не поверил. Это просто позор! И для этого сайта - тоже.


Huljajhorod, Tartak. Huljajhorod.
  Eyra , Донецк, Україна
09-06-2007 12:59

Раніше Тартака зовсім не слухав,але цей диск дуже прийшовся до серця, дозволив згадати рідну мову і пробудив почуття любові до традицій! Дивує, що на цьому диску немає жодної пісні яку булоб нудно слухати!!! Моя велика подяка авторам!!! Так тримати і не зупинятись!!!


Stereoliza. X-amine your zippa.
  M. , san antonio, usa
05-06-2007 21:38

Love this band! first heard them on IMF and started to do some research online about the group.Their music is not only refreshing but it's fantastic! I am not a big hiphop fan but there is just something about their music which gets me going! These two artists which make up stereoliza have a bright future ahead of them and I hope they come to the USA soon.we need a change of pace here!


Okean Elzy. Mira. (Measure)
  Andre Hotzler , near munich, Germany
28-05-2007 23:39

"Mira" doesnt overtrump "GLORIA". It sounds like Okean Elzy reached full maturity-> there is a lack of freshness and emotions in their songs.

"Koly Tobi Vazhko", the best song (in my opinion) sounds like a copy of "Bez boju" (GLORIA).

But: As Owen wrote: its hard (impossible?) to beat "GLORIA", this new album shows another side of Okean Elzy and its worth to buy it.


Okean Elzy. Mira. (Measure)
  Инна , Москва
28-05-2007 18:22

Считаю альбом шедевром, а каждая песня - просто бриллиант. Сколько бы раз я не слушала этот альбом, все время плачу, слезы просто сами идут, настолько точно он передает мое нынешнее состояние. Слава сумел найти нужную интонацию, очень впечатлили тексты, особенно песни "Лелеки", "Не можу без тебе", "День у день". Я вообще считаю, что Океан Ельзи вообще и Святослав в частности национальная гордость Украины. Спасибо Украине за такую чудесную группу. Спасибо Святославу за замечательные песни. Я в восхищении


Er.J.Orchestra. Gabrielius. /digi-pack/
  Родион , Днепропетровск
28-05-2007 17:04

Очень интересная пластинка, а самое приятное, что такой высококачественный джаз играют в Украине! Оригинальные звуковые композиции, отличное исполнение!


Fleur. Fl'orohrafija. /digi-pack/. (Fleurography)
  Родион , Днепропетровск
28-05-2007 17:01

Долгожданный сборник "лучшего" от Оли и Лены. Треклист этого диска составлялся непосредственно фанами группы. Лично мне не хватает некоторых песен, но в целом, это, как всегда, прекрасная работа. Особая благодарность за ремастеринговые Осеннее Равнодействие и Сны В Раскаленной Пустыне, которые мне еще не доводилось слышать в таком высоком качестве


© 1999-2024 UMKA. All rights reserved. Copyrights. Privacy policy. Affiliate program.

e-mail address:

 

NEWS
7 june 2024
UMKA plans to take a break
 
22 february 2022
The "Return Alive" Foundation
 
NEW AND HOT
Shopping Hour. Sunce Viter. (premium edition). /digi-pack/. (The Sun Wind)
music of the world
Domestic: 250.60UAH
International: $17.90USD
Oksana Zabuzhko, His Beatitude Sviatoslav Shevchuk. APOKRYF. Chotyry rozmovy pro Lesyu Ukrainku. (THE APOCRYPHA. Four conversations about Lesya Ukrainka)
THE APOCRYPHA. Four conversations about Lesya Ukrainka
Domestic: 698.60UAH
International: $49.90USD
Sofi Oksanen. Sobachy maydanchyk. (The Dog Park)
Sofi Oksanen. The Dog Park
Domestic: 312.20UAH
International: $22.30USD
The Hardkiss. The Best. /digi-pack/.
The Hardkiss. The Best
Domestic: 278.60UAH
International: $19.90USD