Українська музика - На першу сторінку
English versionРусская версия
Розповісти другові Версія для друку Пишіть нам
 
Позицій в каталозі: 2127
Пошук 
Про нас
Як замовити
Безпека
Компакт диски
  Подарункові
  Народна
  Церковна
  Рок та альтернатива
  Хіп-хоп
  Поп (Легка)
  Естрада
  Забава
  Джаз та навколо
  Електроакустичні досліди
  Класична
  Для дітей
  Інше
  Аудіо книги
  MP3-CD
  Мультимедіа
  Відео
  НЕ диски
Гостьова книга
ТОВАР ДНЯ
Тарас Прохасько. Так, але...
Прохасько. Так, але...
В Україні: 157.30 грн (*)
До інших країн: $14.30USD
Київ Етно Тріо. Kyiv Ethno Trio. /digi-pack/.
Kyiv Ethno Trio
В Україні: 201.30 грн (*)
До інших країн: $18.30USD
РОЗСИЛКА НОВИН
Виконавці:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Альбоми:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

Відгуки

Сторінка:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96


Мудрість карпатського мольфара. (DVD).
  , Херсон, Украина
01-09-2007 21:52

Посмотрел на одном дыхании!
Рекомендую!!!


Тінь Сонця. Над диким полем.
  , Луцьк
01-09-2007 11:05

Дууже вдячна за УМЦІ за диск, а хлопцям з "Тінь Сонця" за пісні. Не чекала, що такі молоді люди оберуть собі настільки патріотичну тематику. Тексти - надзвичайні, музика оригінальна, от тільки замало вокалу, як на мене. Тобто було б дуже добре місцями додати дво- триголосся - аж проситься іноді. На низьких тонах, як у кобзарів. Почитала відгуки про другий диск і теж замовила. Успіху хлопцям, український рок розвивається саме завдяки таким молодим гуртам.


Ансамбль "Рушничок". Сусідка.
  , buffalo, usa
31-08-2007 21:09

A worthwhile CD, with some classic folksongs. The most impressive quality is the vocal clarity of the duo singers and the very sharp and tight harmonization of their voices.


З Парижу до Києва. Фраґменти.
  влад , київ
31-08-2007 17:01

фантастично! заворожує.. несе.. наповнює собою.. голоси - супер, музика - просто надзвичайна! побільше б такого потрапляло в Україну..


Назарій Яремчук (мол.), Дмитро Яремчук. Колекція альбомів у форматі mp3.
  Олена , Кривий Ріг, Україна
31-08-2007 10:48

Щиро вдячна Вам за чудову можливість поринути у море гарної музики, спогадів і сподівань. Мені дуже сподобався диск Дмитра та Назарія Яремчуків, тому що в кожній пісні відчувається щира й добра душа авторів, і я вважаю, що тільки добрі світлі люди можуть створювати та співати такі пісні. Ще подобається, що Назарій та Дмитро не тільки продовжують співати пісні свого батька, а й доносять до нас нові твори, які дарують нам гарний настрій.
Спасибі!
Бажаю Вам всього самого найкращого!


Хочеться, щоб на дисках з такою музикою була реклама дисків груп тільки з красивими назвами.

З повагою, Олена


Собор на крові. Документальний серіал (10 серій). 3 DVD.
  Diko , Коломия, Україна
28-08-2007 15:51

Всім хто рахує себе українцями буде ДУЖЕ інтересно
по 10 бальній шкалі 10+


The Ukrainians. Respublika.
  , Peterborough, http://www.wesolek.org/pluk.htm
26-08-2007 16:05

Ukrainian folk songs in punk-rock version. Well known punk songs of Sex Pistols in Ukrainian language...sounds strange? But these guys really know how to do it!!! It is really cool!!!


Колекція "Марія Бурмака у форматі mp3". 2 CD.
  Mark , Brighton, MI, USA
21-08-2007 21:00

This set is a great way to obtain all of Maria Burmaka's recordings to date (especially for those of us in the USA). It is also a simple way to get her music in a format (MP3) that is easily uploadable to your iPod.

In this set, you can truly hear how Maria's writing skills have evolved throughout the years. She has a great voice and the music is great and catchy. You can see why Maria is a very popular musician in Ukraine. As long as you do not mind the Ukrainian lyrics, this set is definitely worth the time and price.


Ансамбль "Козацькі Забави". Козацькі забави
  Дмитрий , Иркутск, Россия
15-08-2007 16:28

Понравилось. Очень-очень. Замечательная музыка, прекрасный вокал и великолепные тексты. Классическая манера исполнения, мастерски сплетенная с собственным творчеством. Даже не смогу назвать наиболее понравившуюся песню в альбоме, они все самобытны и... Индивидуальны, что-ли... Не подберу другого слова.
Покупал "вслепую", но, отнюдь, не пожалел о потраченных деньгах, полученное мною удовольствие стоило гораздо больше.
ИМХО: Одна из лучших групп данного сайта. Любителям народной музыки Украины очень рекомендую.
ЗЫ. Очень жду новых альбомов.


Океан Ельзи. Міра.
  , WALLINGFORD, USA
11-08-2007 14:57

Okean iznovu vydav duje garnyji al'bom. De scho podibne do poperednix robit ale vzagali vony guchat' svije. Meni duje spodobalosja scho vony vykorystaly simfonichnu muzyku. Vid pochatku i do kin'cja vidchuvaet'sja drajiv rytmu i muziki i syla tekstiv, jaki z odnogo boku neskladani, a z inshogo talanovyti. Same golovne scho gurt stvorjue svoju vlasnu muzyku - ni na kogo ne dyvycja i nikogo ne kopirue. Tak dali ji trymaty xlopci!!!


Ніна Матвієнко. Найкраще. Золота колекція.
  , Маріуполь, Україна
10-08-2007 19:01

Спасибі, земний уклін Вам І дяка Богові за Ваш голос, за Вашу пісню, вельмишановна пані Ніно! Живемо серед буденного клопоту, і здається, що не буде вже нічого іншого. Аж звучить Ваш голос - і оживає надія на те, що після зими прийде весна, а після втрат - щастя й любов.
Коли чуєш Ваш голос, то хочеться плакати через зворушення і через те, що раз на віки дає Господь такий голос між люди. І радість через те, що недарма, мабуть, ми живемо - адже судилось нам почути ВАШ голос.
Бережи Вас Господь на многії літа!
Катерина.


Наш Львів. Lwow. Lemberg. Leopolis. (DVD).
  Олег , Львів, Україна
06-08-2007 13:28

Як на мене, то це дуже цікавий і інформативний фільм. Я сам львів`янин і можу оцінити достовірність сказаного і показаного. Все дуже гарно знято і я думаю, що навіть найкращий знавець історії Львова знайде щось нове для себе.


Ot Vinta. Дриґтиндимба.
  , Франківськ, Україна
04-08-2007 11:54

Диск виключно позитивного формату, як взагалі і вся творчість От Вінтів, при прослуховуванні вже абсолютно увага не звертається на те, що рокабілі - то дещо не наш формат - пісні просякнуті простим, можливо дещо схибленим ("Лохи") гумором, приємною лірикою ("Пісня конвалій"), рекомендується до прослуховування усім, хто шанує рідне і любить підтримувати чудовий настрій нескладними мотивчиками :)

з.і. не меншої уваги варті і їхні альбоми "Попереду" та "Дарма я наївся цибулі". І якщо останній по тематиці ще досить схожий на "Дригтиндимбу", то "Попереду" вже є переважно обробкою народних козацьких пісень, що дає можливість використовувати треки як неофіційні маршові (наприклад, для масової пробіжки :) )


Перкалаба. Говорить Івано-Франківськ.
  , Украина
28-07-2007 20:52

Так же, как и Роман из Харькова, приобрела под впечатлением прочитанного в журнале Корреспондент отзыва об этом диске. Не могу сказать, что не понравился, просто это не моя музыка. Наверное на концерте это было бы веселее, а просто слушать диск - мне было скучновато. Оформление диска отличное.


Олена Гребенюк. Проект "Сили долі". /digi-pack/
  , пгт.Кореиз АРК, Украина
28-07-2007 20:46

Повторюсь. Я тоже очень люблю оперу. Больше в классическом исполнении, т.к., мне, практически, не попадалась бережная современная интепретация. И я была очень приятно удивлена, прослушав этот диск. Изумительный голос, оригинальная подача музыки. Всем, кого интересует классика, рекомендую приобрести этот диск. Его хочется слушать и слушать. У него один недостаток - короткое время звучания.


Сторінка:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96

© 1999-2020 UMKA. Авторські права. Політика конфіденційності. Партнерська програма.

e-mail address:

 

НОВИНИ
8 квітня 2020
ДахаБраха: Alambari – CD в подарунок!
 
18 березня 2020
Як працюватиме крамниця під час карантину
 
ГАРЯЧЕ
ShockolaD, Брія Блессінг. IVASYUK. /eco-pack/. (ІВАСЮК)
IVASYUK
В Україні: 201.30 грн (*)
До інших країн: $18.30USD
Тарас Пастух. Мости Олега Лишеги.
Мости Олега Лишеги
В Україні: 157.30 грн (*)
До інших країн: $14.30USD
Олександр Довженко. Трилогія. (3 DVD, box-set).
Довженко. Трилогія. (3 DVD, box-set)
В Україні: 300.30 грн (*)
До інших країн: $27.30USD
Олекса Грищенко. Мої роки в Царгороді 1919-1920-1921.
Олекса Грищенко. Мої роки в Царгороді
В Україні: 207.90 грн (*)
До інших країн: $18.90USD