reviews



Assia Akhat. Homo Novus.
  Oksana , Toronto, Canada
06-03-2006 16:34

As well, as other reviewers - I was taken back by this CD. Well, to tell the truth - I bought it judging by cover and not really knowing what to expect.
Well, if you like violin and just music - you are in for the treat...


Olexander Ponomariov. Ja ljublju tilky tebe. (Only You I Love)
  , Lviv, Ukraina
06-03-2006 14:12

Усі пісні, що увійшли в цей альбом співак не просто заспівав ,- пережив і, мабуть, тому його можна назвати найбільш відвертим дітищем Олександра Пономарьова за всі 13 років кар'єри. Я особисто вважаю "Варто чи ні" та кліп до неї найсильнішою роботою Сашка. Наразі. Залишається побажати подальшого творчого росту і таких приємних подарунків для нас як альбом "Я люблю тільки тебе"!
P.S.: спасибі за диск з автографом ;)


Ukrainian folk tails.
  Андрій , Тернопіль, Україня
06-03-2006 13:58

Ваша дитина просить розповісти казочку? Прочитати книжечку перед сном? Моя вам порада - розповідайте, читайте, і побільше, адже жоден мультфільм не замінить дитині казки розказаної татом і мамою.
А коли вже відчуваєте, що улюбленого дитиною "Колобка" у котрий раз читати нецікаво - от тоді в пригоді стане хороший диск, начитаний професійними акторами, з прекрасним музичним супроводом. Моя маленька доня в захваті від казочок на цьому диску. Один недолік - їх надто мало, тому відразу довелося придбати ще два "Казки дідуся Панаса" та "Українські народні казки та колисанки". І самі в родині послухали - і вам радимо:).


Faktychno Sami. Lo-Fi TRavmy.
  , Рівне, Україна
06-03-2006 10:53

Те , що відтворила Карпа не можна описати жодним українським словом, ба навіть ні в якій мові не знайдеться епітетів для висловлення почуттів при прослуховуванні альбому. Він відчувається, хвилює, здається, що і ти є частиною тої музики. Подібного не знайдеш. Це ніби читаєш захоплюючу книшку. Може трохи пафосно написано. Але то моя думка.


Vinky. Ruta-M'yata.
  , Київ, Україна
04-03-2006 01:07

Сила!!! Поважаю! Перший місяць відтоді як купив диск тільки його і слухав. Але погано, що до альбому не ввійшли "Щедрик", "Стій", "Ранок", "Човен"... І забагато реміксів. "Весільна" №5 - наздвичайно потужна річ!!! Така музика мені дуже до серця, вона зайвий раз доводить, що депресивна аура в мисецтві має право на існування :)


Nina Matvienko. Najkrashche. Golden Collection. (The Best Of...)
  Cвітлана , Ірпінь
03-03-2006 12:08

Ніна Матвієнко - це "сонечко" нашої культури. З кожним прослуховуванням альбому все більше зачаровуюсь її казковим голосом. Який би настрій не був у людини, а послухавшии Матвієнко хочеться жити повним життям і з світлими почуттями, і знаходиш в собі ці сили. Щира вдячність і низький уклін Ніні Матвієнко! Слава Украіні і Богу що вона в нас є!


Dudaryk Forever. Koljada.
  , Scranton, PA, United States
03-03-2006 05:29

A phenomenal recording! It is a wonderful blend of classic and modern arrangements with stunning vocal performances. It is a must have if you love the Christmas music of the Old Country.


Myroslav Skoryk, Roman Repka. The Melody. Piano music.
  , Chicago, USA
01-03-2006 17:30

"Melody" is best known opus of Skoryk, so if you buy CD just for that one you will have your money well spent. It is like ukrainian ''bolero" - you can listen it over and over again.
"Children's album " is very interesting as well.Very simple melodies very contemporary and something new to ear.
Totaly agree with Umka that Skoryk's style "characterized by vanguard search and national colouring"
And in addition Repka is true piano virtuoso.
I highly recommend this CD


Ani Lorak. Smile.
  Victoria , Lutsk, Ukraine
01-03-2006 17:14

Просто замечательный альбом. Всё её творчество заслуживает уважения-она просто умничка.Не только красивая,но ещё и чертовски талантливая.Так держать! Simply the best:)


ManSound. Joy to the World.
  , Вінниця, Україна
01-03-2006 16:49

Це неперевершений альбом! Хочеться слухати їхні голоси постійно. Виконання на найвищому рівні та й ще від чистого серця. Я дуже пишаюсь тим, що ми маємо на Україні такий фантастичний колектив. "Щедрик", "Нова радість стала", "People Need the Lord"--без коментарів, треба слухати і отримувати насолоду.


Taras Chubay. Nash Ivasyuk.
  Тарас , Київ
01-03-2006 09:30

Пісні у виконанні Тараса слухає мій синочок і дружина. Малому тільки 2 місяці, тому він просто заспокоюється і засинає, а дружина днями наспівує мотиви:) Які ще можуть біти відгуки?


Huljajhorod, Tartak. Huljajhorod.
  Yarko , L'viv, USA
01-03-2006 00:51

Tsey CD- spravzhnia podiya roku v muzytsi. Narodni pisni v suchasnomu formati i bez zhodnykh spotvoriuvan' - takoho shche nikhto do teper ne zmih. Polozhyns'kyy i Tartak - geniyi i heroyi.


The History of Ukraine. Part 1. Children's collection.
  Ірина Миколаївна , Тернопіль, Україна
28-02-2006 09:15

Купила своїм дітям цю гру. Я не могла відірватися як і моя малеча, поки не пройшли до кінця. Дізналась багато нового, а діти тільки сидять і бавляться зараз лише її.
Дякую дуже. Дуже хороший український диск.


Ot Vinta. Darma ja najivsja cybuli.
  , Хмельницкий, Украина
27-02-2006 19:24

Я влюбился в эту групу, когда она посетила наш город в турне Черниговского. Был пару раз на их выступлениях в клубе.
Тоже не пожалел , что взял диск тут. Этакая смесь панка и рок-н-ролла,
кантри наконец.


Okean Elzy. Model.
  , Los Angeles, USA
26-02-2006 21:32

Exellent soud, arrangements, lyrics, everything!... A rare thing for a music CD - you willl like every single song, yet each one sounds different. I'm very impressed with this group.