Украинская музыка - На главную страницу
Українською мовоюEnglish version
Рассказать другу Версия для печати Пишите нам
 
Позиций в каталоге: 2213
Поиск 
О нас
Как заказать диски
Безопасность
Компакт диски
  Подарочные
  Народная
  Церковная
  Рок и альтернатива
  Хип-хоп
  Поп (Легкая)
  Эстрада
  Забава
  Джаз и около
  Электроакустические опыты
  Классическая
  Для детей
  Другое
  Аудио книги
  MP3-CD
  Мультимедиа
  Видео
  НЕ диски
Гостевая книга
ТОВАР ДНЯ
Мария Матиос. Букова земля. (Буковая земля)
Мария Матиос. Буковая земля
В Украине: 350.90 грн (*)
Другие страны: $31.90USD
Киев Этно Трио. Kyiv Ethno Trio. /digi-pack/.
Kyiv Ethno Trio
В Украине: 201.30 грн (*)
Другие страны: $18.30USD
Terra Ucrainica. Исторический атлас Украины и соседних земель.
Terra Ucrainica. Исторический атлас Украины и соседних земель
В Украине: 548.90 грн (*)
Другие страны: $49.90USD
Sheetel. Mr. White. /специальное издание, digi-pack/.
ломаное пространство
В Украине: 251.90 грн (*)
Другие страны: $22.90USD
РАССЫЛКА НОВОСТЕЙ
Исполнители:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Альбомы:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

Отзывы

Страница:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96


Лирник Сашко. Сказки лирника Сашка. Взрослым и детям.
  , Чернігівська обл., Україна
09-06-2010 09:57

Диски Лірника колекціонуємо, вони надзвичайні!цей же мені найбільше подобається.Краще послухати самим ніж читати відгуки, не пожалкуєте!


Ирина Шинкарук. Міра. (Мера)
  , TOKYO, JAPAN
28-05-2010 14:58

This is her reading aloud Ukrainian poems. The first time when I heard it was difficult to understand. Because there are no musiacal rhythms and accents. But after second time , I could understand beter than before. She sings always Ukrainian spirit. I have known her songs. For that reason, I have more listened carefully her readings. Please listen more than more to be able to understand. I recommend you this poems, and typical Ukrainian words. Your life gets better than before.


Камышовый Кот. Демидівський альбом.
  Юрій , Тернопіль
27-05-2010 12:54

Творчість "Очеретяного кота" скоріше нагадує джазову розмову між добрими приятелями, друзями. Приємно, без надриву і хамства. Гарні голоси та мелодика. Браво!


Киевский детский хор "Щедрик". Первый национальный диск.
  Dariya
26-05-2010 01:19

Хор просто замечательный!!! А таких руководителей еще поискать надо! Они вкладывают всю свою душу и любовь!!!
Спасибо***


Лина Костенко, Ольга Богомолец, Иван Марчук. Гіацинтове сонце. (подарочное, +2CD/mini-pack).
  Олена , Україна
24-05-2010 20:14

Це дивовижне видання!
В одній книзі - творчість двох живих класиків та оксамитовий голос України!


Сёстры Тельнюк. Сонмо. /digi-pack/
  , Київ, Україна
19-05-2010 14:33

Трохи іронії, трохи смутку та розпачу, трохи ностальгії.
Загалом, тональність альбому мінорна, але все-одно десь у глибині бринить джерело нескінченної радості й життєствердності.
Мої улюблені пісні - "Облиш" і "Березень", "Весна".
Особливо подобається таке яскраве ("жирне") звучання бандури в "Березні".
Переплетіння цих двох жіночих голосів (сильного, мов грім і ніжно-вишуканого, як струмок) вражають.
Справжня поезія, яку можна прочитувати і перечитувати, і щоразу відкривати нові й нові смисли. Так само і музика - глибока, метафорична. Це не просто професійне виконання, це життя через музику і спів. І слухач сам стає живішим, переосмислює якість свого існування...


Сёстры Тельнюк. Жовта кульбаба. (Желтый одуванчик)
  , Київ, Україна
19-05-2010 14:16

Дуже глибока, образна, символічна, густа (концентрована) єдність музики й текстів. Вражаючі за своєю силою й емоційністю голоси. Якість і професіоналізм в аранжуванні, записі й виконанні.
Це елітарна українська творчість, яка збагачує слухача. Це справжнє і нестаріюче. Це те, що залишиться актуальним і через 20 років.

Щиро бажаю творчих успіхів гуртові "Тельнюк: Сестри".


Герман Сафонов. Татьяна Орлова. Скрипка / Орган.
  , Київ, Україна
14-05-2010 08:38

А пісня скрипки, як позолота,
Бо в ній любові найвища нота.
Це правда. Я… закохалася!!! 
Думала, що знаю скрипку, давно люблю, але… відкрила для себе її нове, фантастичне звучання. Впевнена, так співає… душа. Скрипка з Королем інструментів - органом… це спів душі спокійної й прозорої, бурхливої й нестримної, радісної та закоханої. Саме тепер, слухаючи цей альбом, я зрозуміла: кожна людина здатна завдяки силі музики пережити стан повернення до самої себе. Мудреці античності називали це катарсисом, тобто очищенням. Власне, катарсис і є вищим завданням мистецтва, покликаного робити людей кращими…. І зрозумілими стають слова Германа Сафонова:
"Слухаючи якісну музику, ваші клітини потроху починають розкачуватися, саме тому вона подобається. Музика, як мистецтво, покликана гармонізувати людину. Якщо хочете, це природній наркотик у легкій формі, що доведено науковцями. Саме тому й наступає ейфорія від тих чи інших звуків". Ейфорія – це стан добросердя і радісної, щасливої безтурботності, це те, що так необхідно кожному з нас в цей непростий час.


НеДиля. Fortissimo.
  , Київ, Україна
14-05-2010 01:33

Нарешті дочекався! Надзвичайно класний, енергійний альбом, драйвовий, але водночас вся ця шалена енергетика ніжно переплітається з лірикою, від якої аж мурахи по шкірі цілими табунами біжуть! До речі, кліп "Если бы я был" - суперовий, дуже сподобалося. Чесно, відверто - по-нашому!
Альбом придбав і не пожалкував - чудовий матеріал, мрію потрапити на концерт та взяти автограф у Ділі!
З повагою, Сашко з Києва.


Юркеш. Menuets. Тюльпани В ЦелаФані.
  Elyse , USA
14-05-2010 00:07

I don't think it's possible to dislike Yurcash! The music can be so much fun, but can also be very meaningful and touching. This is really a fantastic album!


Lюк. Мамина юность. /digi-pack/
  влад , київ
13-05-2010 15:11

хто їх знає - рекомендувати особливо не треба. хто не знає/не чув - а ще пару днів назад до таких належав і я - рекомендую однозначно! це щось особливе! говорити про них можна довго - але краще слухати. і насолоджуватись. це справді якісна музика. дякую, люк! на попередні диски звісно теж зверніть увагу


НеДиля. Fortissimo.
  , Киев, Украина
08-05-2010 23:43

Согласна с рецензией полностью. Диск действительно очень сильный. Хорошо, что у нас в стране есть такие музыканты. Диля вырос, как музыкант, или просто раскрылся, так, наверное, будет сказать точнее. Очень сильный альбом!


Platina. Про тебе... (О тебе...)
  , Ростовская обл. п. Тарасовский, Россия
02-05-2010 09:24

Классная группа, отличные профессионалы, и невероятно кайфовые в общении. Желаю им успехов, чтоб "жахнули" так, чтоб их услышали за пределами Украины. Далеко за пределами! Кондратюку жму лапу, Викулю в щечку чмоки. Молодцы! Спасибо что диски теперь можно купить.


Алла Кудлай. Друзям. (Друзьям)
  , TOKYO, JAPAN
30-04-2010 21:36

My most favourite singer. Not only in Ukraine, but also in Tokyo I lsten to her songs thank's to the www.umka.com.ua. I didn't know her name. But I looked for the many database, at last I found her name. And I have bought her last album and mp3. Often I hear her songs during the night. And I learned many Ukrainian words through her songs. I had private lesson with her. My literal knowledge has grown up. If you have not listened her songs, please listen to her last album. It is very interesting.


. Золотая коллекция mp3. Часть 1.
  , TOKYO, JAPAN
29-04-2010 21:28

Ukrainian Mother. If you have not listened her music. I recommend that you must see her video clips and listen her folk song or pop one quickly. if not, you lost Ukrainian proper image which has a lot of Ukrainians, in the life usually. I have bought many of her disks, and I thought that's why she is very popular in Ukraine and Russia. Her songs include Ukrainian heart, and her reputation is forever. All Ukrainian people support her performance. I think so, too. My opinion is that she is Ukrainian Mother.


Страница:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96
© 1999-2019 UMKA. Авторские права. Политика конфиденциальности. Партнерская программа.

e-mail address:

 

НОВОСТИ
1 ноября 2019
Брия Блессинг – "Great Joy"": CD в подарок!
 
24 августа 2019
Поздравляем с ДНЕМ НЕЗАВИСИМОСТИ!
 
ГОРЯЧЕЕ
Арундати Рой. Міністерство граничного щастя. (Министерство наивысшего счастья)
Министерство наивысшего счастья
В Украине: 174.90 грн (*)
Другие страны: $15.90USD
БУДУ. Видих Вдих. (2CD). /подарочное, eco-pack/. (Выдох вдох)
красивые поступки
В Украине: 251.90 грн (*)
Другие страны: $22.90USD
Перкалаба. #газззууу! /digi-pack/.
чистая и крепкая
В Украине: 196.90 грн (*)
Другие страны: $17.90USD
KAZKA. Karma. /digi-pack/.
KAZKA. Karma
В Украине: 174.90 грн (*)
Другие страны: $15.90USD