Украинская музыка - На главную страницу
Українською мовоюEnglish version
Рассказать другу Версия для печати Пишите нам
 
Позиций в каталоге: 2210
Поиск 
О нас
Как заказать диски
Безопасность
Компакт диски
  Подарочные
  Народная
  Церковная
  Рок и альтернатива
  Хип-хоп
  Поп (Легкая)
  Эстрада
  Забава
  Джаз и около
  Электроакустические опыты
  Классическая
  Для детей
  Другое
  Аудио книги
  MP3-CD
  Мультимедиа
  Видео
  НЕ диски
Гостевая книга
ТОВАР ДНЯ
Мария Матиос. Букова земля. (Буковая земля)
Мария Матиос. Буковая земля
В Украине: 350.90 грн (*)
Другие страны: $31.90USD
Киев Этно Трио. Kyiv Ethno Trio. /digi-pack/.
Kyiv Ethno Trio
В Украине: 201.30 грн (*)
Другие страны: $18.30USD
Terra Ucrainica. Исторический атлас Украины и соседних земель.
Terra Ucrainica. Исторический атлас Украины и соседних земель
В Украине: 548.90 грн (*)
Другие страны: $49.90USD
Sheetel. Mr. White. /специальное издание, digi-pack/.
ломаное пространство
В Украине: 251.90 грн (*)
Другие страны: $22.90USD
РАССЫЛКА НОВОСТЕЙ
Исполнители:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Альбомы:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

Отзывы

Страница:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96


Флайzzzа. Засмага на серце. (Загар на сердце)
  , Івано-ФРанківськ, Україна
16-08-2008 12:54

... другий альбом цього гурту, який моя позитивна душа і мелодійна свідомість ніколи не обходить стороною, нарешті з'явився в мене.

... щойно отримавши його на пошті, та розпакувавши нічим не примітну сіру коробочку, свято почалося - з обкладинки на мене дивилися все ті-ж луцькі чудіки, які ще недавно ото скакали на сцені на озері, роздаючи свою мирну енергетику усім вдячним слухачам. Дуже порадувала сторінка подяки, а серед треклісту побачив вже пару знайомих речей, які вже незадовго після виходу першого альбому ("Тепло за годину") почали крутитися де тільки можна :).

... щодо власне їхніх творінь - відчувається певне "подорослішання" (щось подібне як сталося в С.К.А.Й.), дуже приємно було почути спільні роботи з нашими українськими-і-не-тільки гуртами. Найбільше мене порадували їхні "Банани", "Радиво" і звичайно, "Штанга".

... якщо ви досі не чули цих обезбашенних волинян - раджу першим же ділом завітати до крамниці за диском і тоді в хаті тепле яскраве сонце і усмішка на всі 32 буде постійно ! :)

Almys


Green Grey. Метаморфоза.
  , Montauroux (83), France
15-08-2008 12:11

What a beautiful record! Solnce y Luna is a massiva track! All the songs are very worked, with real good sounds. Guitars are brilliants. A very nice discover for the french i am. I just can wish them to export their music outside Ukrainia's borders. They are very friendly too. I wish them a long long career.


Mad Heads XL. Forever.
  , Донецк, Украина
13-08-2008 20:11

Безусловно лучший альбом группы, которая постоянно прогрессирует. Влюбиться в этот альбом можно уже буквально с первых песен, среди которых есть уже признанные хиты "А я на морі" и "Найкраща мить" и новые зажигательные песни с очень интересными проникновенными текстами. В общем советую купить лицензионный альбом и получить массу удовольствия!!!


Mad Heads XL. Forever.
  , London, Great Britain
11-08-2008 22:09

Another fantastic album by the highly versatile Mad Heads! Until now, my favourite CD was Naked Flame. But after the first listening of Forever, it has to be right up there with the classics. I love the way Vadeem and the boys blend punk and ska so well, and still manage to include a hint of rockabilly somewhere! Every track on this album is well written and produced. Three tracks in particular I can't stop playing are 'Buvaye', 'Screenka' and and my personal favourite 'Shljakh Do Neba'. In my personal opinion, this is the best album (along with Naked Flame!) that the Mad Heads have recorded so far. I hope to travel from London to Kiev to see the boys at Dockers some time in the near future. This will be a worthwhile trip to hear some of the new album live! Buy this CD...you will NOT be disappointed!


Росава. Колисанки. /переиздание/. (Колыбельные)
  Ірина , Афіни, Греція
01-08-2008 20:02

Велике-велике дякую за цей альбом! Подобається і мені і моєму синові. Дала послухати друзям-грекам і німцям - всі просто в захваті.


Гуд:мов. Монопол:я. (Монополия)
  , Запорожье, Украина
29-07-2008 13:27

Я вообще то нахожусь под впечатлением и очень сильным...Вобщем песню "Баста" я услышала на 10 день выхода из роддома,когда родила свою вторую дочку...Все было обыкновенно и буднично,не считая маленького чуда,которое теперь жило снами..Благодаря Пашной харизме,его талантливейшой музыке я просто влюбилась заново в мужа,наши отношения стали ТАКИМИ,какими не были после свадьбы,а мы женаты уже 7 лет!!!
Павел,спасибо,я реально хочу любить,спасибо!!!


Нина Матвиенко. Золотий камінь посіємо (2CD). Обычное издание.
  Анжела Николаенко , Киев, Украина
25-07-2008 13:24

Это удивительная музыка - прямо не верится, что этника может быть настолько современной и актуальной. Настоящее искусство!


Анатолий Соловьяненко. Украинские народные песни.
  , Київ, Україна
24-07-2008 13:18

Про цю людину я вперше дізналась від мого тата, що захоплено розповідав про А.Солов'яненка. Тоді він називав його українським соловейком, хоч я відразу і не зрозуміла чому. Але тепер, коли придбала ще один з його дисків, мала добру нагоду неодноразово впевнитись у татових словах. Він мав рацію - у Солов'яненка неповторний голос, манера виконання - і просто українська душа..

Найприкріше те, що на Україні дуже важко знайти його диски.


Кроки. Володар Таємниць. (Владыка Тайн)
  Diver , Київ
23-07-2008 18:11

Класно!! Дякую адміністраторам сайту, що надали про альбом ДУЖЕ цікавий та об'єктивний відгук. При сьогоднішньому ставленні до християнської (сучасної) музики в Україні - приємно чути оцінку в першу чергу музики, лірики та стилю, а вже потім особистих переконань людей, які її грають...

UMKA - зачет!!


Юркеш. Ой.
  Aske Bo , Holstebro, Denmark
22-07-2008 23:04

A simply fantastic album. It's impossible to pinpoint their "genre" as you move from hard rock on "Oj" over the folksy "Ne para" and the football cheer song "Mundial" back to the sightly hard rock "Val's" with a superb "flamengo" guitar. And I hope The Animals won't be angry of the way they just slipped into "Romadubonos" for a short visit. This record is one of the main reasons Ukrainian rock is a sadly overlooked gem.


Руслана. Амазонка.
  , Weston super Mare, UK
22-07-2008 19:51

Actually ordered 2 copies to stop my 12 year old son from taking mine all the time! easy to listen to album with wild passion!


Руслана. Амазонка.
  , Pinto, Spain
21-07-2008 10:51

Ruslana's music takes you into a new world full of mysticism, power and good feelings. Amazonka is another example of those things. Through this cd you will find a new remake of Wild Energy, dance track like new energy generation, bce he te or not for sale, new sounds like moon of dreams, the energy of love or track 7. Over all this collection I would like to emphasize two song: silent angel and heaven never makes us fall. To sum up, Amazonka is a cd that will give you the chance of having a great time and travel around oneself and over ground the air.


САМАТА. Fire-show.
  , Житомир, Україна
11-07-2008 07:39

Як правило, все нове дещо бентежить і повертає до старого або підтримує рух вперед до незрозумілого, зовсім невідомого, але точно щасливого. Так і з музикою Самати. Перші композиції, здається, сумні, а тому, прагнучи світла, дуже хочеться переключити на другу мелодію, але інтерес зупиняє...
Відтак розумієш, що це не сум або безлад, а просто тривога і намагання звуками передати невпевненість, нерішучість у прощанні з чимось або кимось, бажання вирватися...
А потім - спокій і навіть легкість...
Велика повага до гурту за поєднання неймовірних звуків і створення малюнку, відвертість і глибину, надання можливості подумати, оцінити, зупинитися й зазирнути в себе, побути на самоті, навіть у компанії друзів...
А щодо оформлення - окрема вдячність.


Украинские народные сказки.
  оксана , ужгород
09-07-2008 16:04

з усіх дисків з казками цей сподобався найбільше! озвучення просто прекрасне! коли ми з сином граємось у театр, він говорить за персонажів з інтонаціями з цього диска. і самі слухали, і в садок носили. всі дітки були зацікавлені і слухали дуже уважно


Ольга Богомолец. Осенний день...
  Наталька , Київ
05-07-2008 23:53

Це чудові мелодії моєї юності... Мала змогу тоді чути лише по радіо. І чекала, чекала продовження- мов тихий дзвін гірського кришталю... Дякую!!!


Страница:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96
© 1999-2019 UMKA. Авторские права. Политика конфиденциальности. Партнерская программа.

e-mail address:

 

НОВОСТИ
1 ноября 2019
Брия Блессинг – "Great Joy"": CD в подарок!
 
24 августа 2019
Поздравляем с ДНЕМ НЕЗАВИСИМОСТИ!
 
ГОРЯЧЕЕ
Макс Хейстингс. І розверзлося пекло... Мир в войне 1939-1945. (И разверзся ад...)
Мир в войне 1939-1945
В Украине: 284.90 грн (*)
Другие страны: $25.90USD
Перкалаба. #газззууу! /digi-pack/.
чистая и крепкая
В Украине: 196.90 грн (*)
Другие страны: $17.90USD
O.Torvald. Diller Kaifu. (2CD). /eco-pack/.
три стороны лица
В Украине: 179.30 грн (*)
Другие страны: $16.30USD
БУДУ. Видих Вдих. (2CD). /подарочное, eco-pack/. (Выдох вдох)
красивые поступки
В Украине: 251.90 грн (*)
Другие страны: $22.90USD