Украинская музыка - На главную страницу
Українською мовоюEnglish version
Рассказать другу Версия для печати Пишите нам
 
Позиций в каталоге: 2094
Поиск 
О нас
Как заказать диски
Безопасность
Компакт диски
  Подарочные
  Народная
  Церковная
  Рок и альтернатива
  Хип-хоп
  Поп (Легкая)
  Эстрада
  Забава
  Джаз и около
  Электроакустические опыты
  Классическая
  Для детей
  Другое
  Аудио книги
  MP3-CD
  Мультимедиа
  Видео
  НЕ диски
Гостевая книга
ТОВАР ДНЯ
Сергей Жадан. Хлібне перемир'я. (Хлебное перемирие)
Жадан. Хлебное перемирие
В Украине: 141.90 грн (*)
Другие страны: $12.90USD
Тарас Прохасько. Так, але... (Да, но...)
Прохасько. Да, но...
В Украине: 174.90 грн (*)
Другие страны: $15.90USD
РАССЫЛКА НОВОСТЕЙ
Исполнители:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Альбомы:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

Отзывы

Страница:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96


Ирина Шинкарук. Відчуваю.
  Oksana , Toronto, Canada
06-03-2006 17:28

As for me, it was just okay. If you like Iryna's voice and her style, you will love tthis CD. Me - it's not really my peace of cake.


Калина. Сборник свадебных песен.
  Oksana , Toronto, Canada
06-03-2006 17:21

I loved this CD. I was ordering wedding songs for my upcoming wedding and I ordered few CDs. This one is by far one of the best ones. I really liked every song on this CD.


Зимняя сказка на М1. Мировые хиты в исполнении украинских звезд.
  , Москва, Россия
06-03-2006 17:17

К сожалению, живя в Москве, не видела шоу на М1, но все песни очень понравились. Считаю, что их исполнили лучше и красивее, чем в оригинале, по крайней мере очень свежо звучат. C"est beau.


Украинская гулянка с троистыми музыками. Золотая коллекция.
  Oksana , Toronto, Canada
06-03-2006 17:13

It's nice music, but... if I had to buy it again, I wouldn't...sorry


Руслана. Club'in.
  Oksana , Toronto, Canada
06-03-2006 16:58

There is no seconds thoughts that Ruslana is very good. And I love her as the performer, singer, wrighter of music. However, I was disapointed with the CD. I don't mean to be mean, I truly love Ruslana and all the work she did, and still doing. But after buying all her CD's, I can see that it's a little too much repetition. The fisrts CD "Wild Dance" (Ukrainina version) was amazing. Then, English version - fine it's still good. And again, clubin one??? where not to much changed ??? Did Ruslana ran out of creativity for new music??? Doesn't it seem that she just "milking it" money wise??? I guess, she is one of the best, and I am a little tired of listening to the same thing... :( Ruslana, we need something fresh...!!! Again, I hope noone is upset with me for such a review, don't get me wrong - the CD by itself is good, but if you listening to it after all other Ruslana's CDs, it's just anoying. And I don't mean to be disrespectful.


Ассия Ахат. Homo Novus.
  Oksana , Toronto, Canada
06-03-2006 16:34

As well, as other reviewers - I was taken back by this CD. Well, to tell the truth - I bought it judging by cover and not really knowing what to expect.
Well, if you like violin and just music - you are in for the treat...


Александр Пономарев. Я люблю только тебя.
  , Lviv, Ukraina
06-03-2006 14:12

Усі пісні, що увійшли в цей альбом співак не просто заспівав ,- пережив і, мабуть, тому його можна назвати найбільш відвертим дітищем Олександра Пономарьова за всі 13 років кар'єри. Я особисто вважаю "Варто чи ні" та кліп до неї найсильнішою роботою Сашка. Наразі. Залишається побажати подальшого творчого росту і таких приємних подарунків для нас як альбом "Я люблю тільки тебе"!
P.S.: спасибі за диск з автографом ;)


Украинские народные сказки.
  Андрій , Тернопіль, Україня
06-03-2006 13:58

Ваша дитина просить розповісти казочку? Прочитати книжечку перед сном? Моя вам порада - розповідайте, читайте, і побільше, адже жоден мультфільм не замінить дитині казки розказаної татом і мамою.
А коли вже відчуваєте, що улюбленого дитиною "Колобка" у котрий раз читати нецікаво - от тоді в пригоді стане хороший диск, начитаний професійними акторами, з прекрасним музичним супроводом. Моя маленька доня в захваті від казочок на цьому диску. Один недолік - їх надто мало, тому відразу довелося придбати ще два "Казки дідуся Панаса" та "Українські народні казки та колисанки". І самі в родині послухали - і вам радимо:).


Фактично Самі. Lo-Fi TRавмы.
  , Рівне, Україна
06-03-2006 10:53

Те , що відтворила Карпа не можна описати жодним українським словом, ба навіть ні в якій мові не знайдеться епітетів для висловлення почуттів при прослуховуванні альбому. Він відчувається, хвилює, здається, що і ти є частиною тої музики. Подібного не знайдеш. Це ніби читаєш захоплюючу книшку. Може трохи пафосно написано. Але то моя думка.


Vinky. Ruta-M'yata.
  , Київ, Україна
04-03-2006 01:07

Сила!!! Поважаю! Перший місяць відтоді як купив диск тільки його і слухав. Але погано, що до альбому не ввійшли "Щедрик", "Стій", "Ранок", "Човен"... І забагато реміксів. "Весільна" №5 - наздвичайно потужна річ!!! Така музика мені дуже до серця, вона зайвий раз доводить, що депресивна аура в мисецтві має право на існування :)


Нина Матвиенко. Найкраще. Золотая коллекция. (Лучшее)
  Cвітлана , Ірпінь
03-03-2006 12:08

Ніна Матвієнко - це "сонечко" нашої культури. З кожним прослуховуванням альбому все більше зачаровуюсь її казковим голосом. Який би настрій не був у людини, а послухавшии Матвієнко хочеться жити повним життям і з світлими почуттями, і знаходиш в собі ці сили. Щира вдячність і низький уклін Ніні Матвієнко! Слава Украіні і Богу що вона в нас є!


Дударик Навсегда. Коляда.
  , Scranton, PA, United States
03-03-2006 05:29

A phenomenal recording! It is a wonderful blend of classic and modern arrangements with stunning vocal performances. It is a must have if you love the Christmas music of the Old Country.


Мирослав Скорик, Роман Репка. Мелодія. Фортепіанна музика.
  , Chicago, USA
01-03-2006 17:30

"Melody" is best known opus of Skoryk, so if you buy CD just for that one you will have your money well spent. It is like ukrainian ''bolero" - you can listen it over and over again.
"Children's album " is very interesting as well.Very simple melodies very contemporary and something new to ear.
Totaly agree with Umka that Skoryk's style "characterized by vanguard search and national colouring"
And in addition Repka is true piano virtuoso.
I highly recommend this CD


Ани Лорак. Smile.
  Victoria , Lutsk, Ukraine
01-03-2006 17:14

Просто замечательный альбом. Всё её творчество заслуживает уважения-она просто умничка.Не только красивая,но ещё и чертовски талантливая.Так держать! Simply the best:)


ManSound. Joy to the World.
  , Вінниця, Україна
01-03-2006 16:49

Це неперевершений альбом! Хочеться слухати їхні голоси постійно. Виконання на найвищому рівні та й ще від чистого серця. Я дуже пишаюсь тим, що ми маємо на Україні такий фантастичний колектив. "Щедрик", "Нова радість стала", "People Need the Lord"--без коментарів, треба слухати і отримувати насолоду.


Страница:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96
© 1999-2020 UMKA. Авторские права. Политика конфиденциальности. Партнерская программа.

e-mail address:

 

НОВОСТИ
20 сентября 2020
Эксклюзив! "Колыбельная от папы" – бесплатно!
 
24 августа 2020
Поздравляем с ДНЕМ НЕЗАВИСИМОСТИ!
 
ГОРЯЧЕЕ
Vivienne Mort. Антология-II. /eco-pack/. (5CD box-set +постер+стикеры).
Vivienne Mort. Антология-II. (5 CD)
В Украине: 438.90 грн (*)
Другие страны: $39.90USD
Сергей Жадан. Хлібне перемир'я. (Хлебное перемирие)
Жадан. Хлебное перемирие
В Украине: 141.90 грн (*)
Другие страны: $12.90USD
Таня Ша, МузБат. Колискова від Тата. /песенник+CD/. (Колыбельная от папы)
Колыбельная от папы. /песенник+CD
В Украине: 0.00 грн (*)
Другие страны: $0.00USD
Петро Яценко. Магнетизм.
Яценко. Магнетизм
В Украине: 152.90 грн (*)
Другие страны: $13.90USD