Украинская музыка - На главную страницу
Українською мовоюEnglish version
Рассказать другу Версия для печати Пишите нам
 
Позиций в каталоге: 1599
Поиск 
О нас
Как заказать диски
Безопасность
Компакт диски
  Подарочные
  Народная
  Церковная
  Рок и альтернатива
  Хип-хоп
  Поп (Легкая)
  Эстрада
  Забава
  Джаз и около
  Электроакустические опыты
  Классическая
  Для детей
  Другое
  Аудио книги
  MP3-CD
  Мультимедиа
  Видео
  НЕ диски
Гостевая книга
ТОВАР ДНЯ
РАССЫЛКА НОВОСТЕЙ
Исполнители:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Альбомы:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

Отзывы

Страница:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97


ShockolaD. + PL. намбер ван.
  , Burlington VT, USA
03-10-2009 22:19

I listened to the sample tracks on this website, and then took a chance and bought this CD to play on my radio show on WRUV-FM. I'm so glad I did! Every track is beautiful in its own way. The Jazz reminds me a bit of Avishai Cohen's recent work. The beautiful but subtle vocals of Dana Vynnytska are angelic. And somehow the combination is truly evocative of Eastern Europe in a very beautiful way. I want more - I just ordered another CD by ShockolaD. and friended them on MySpace!

Я прислухався до зразка композицій на цьому сайті, а потім ризикнув і купив цей диск, щоб грати на своєму радіошоу на WRUV-FM. Я так рада, що я зробив! Кожна доріжка красива у своєму роді. Джаз нагадує мені трохи про недавню роботу Авішаї Коена. Красиво, але тонкий вокал Дані Vynnytska є ангельські. І чомусь ця комбінація справді нагадують Східна Європа в дуже красиво і стильно. Я хочу більше - я просто замовив ще КР ShockolaD. я friended їх на MySpace!


Национальная капелла бандуристов Украины. Ч.3. /digi-pack/
  , Perkinsville, USA
01-10-2009 21:19

WOW! WOW! WOW! This is a superb CD!!! The "National Honored Chapel of Bandura Players of Ukraine" is OVER THE TOP in their singing with extraordinarily superb harmony. One could not ask for anything better. HIGHLY recommended for music lovers who enjoy folk instruments and extremely high quality, gifted and professional singing. In several of the tracks the singing is so moving it is unbelievable, bringing tears to one's eyes with it's beauty.


Росава, LoTus. LoTus feat. Rosava.
  , Київ, Україна
01-10-2009 16:43

Прекрасний диск!
Слухати обов'язково :)

Дивуюче органічне поєднання різних стилів та ідей. Музика незвичайна, несподівана.

Гарна робота!


KNOB, Seine. Пальне. (Топливо)
  Lily , Helsinki, Finland
28-09-2009 13:22

A very good surprise, I bought it because the cover was nice and the songs preview interesting. In the end, the instrumental songs are very good and soothing, and the voice on the others is very good. Thank you for making us discover this new artist !


Країна. История украинских земель. (4DVD).
  , Одеса, Україна
26-09-2009 13:58

До історії не можна ставитись однозначно. Навіть події, які відбуваються на наших очах, ми тлумачимо по різному. Захоплює те, як подано матеріал, і за це велика вдячність .


Юркеш. Ой.
  Оксана , Київ
21-09-2009 12:58

Моєму синові 22, цей альбом мені порадив він.
Хоча одну річ я вже чула по ТБ, альбом фантастично сподобався, стала цікавитись у Інеті, дивитись кліпи, не можу зрозуміти, чому їх не "просувають" на наших каналах, бо музика "вищого гатунку". Респект і творчої наснаги.


Современная интерпретация традиционной украинской музыки. (mp3).
  Оксана , Київ, Україна
21-09-2009 12:52

Чудовий диск, дякую за популяризацию етно-музики і відношення до неї , як до живої, а не завмерлої. Цей диск тепер постійно з нами в дорозі - це одночасно і драйв і милі серцю мелодії.


Гринджолы. Хай буде так.
  Operator , Київ
15-09-2009 19:45

Альбом дійсно класний. Після прослуховування залишаються тільки позитивні емоції. Однозначно талановита група!


Александр Игнатуша. Білий вовк. /digi-pack/. (Белый волк)
  , Феодосия, Украина
15-09-2009 12:08

Совершенно случайно по проводному радио года три назад услышал презентацию альбома "Белый волк" и чуть не упал со стула. Было так неожиданно и свежо, как давно не было. Настоящее творческое потрясение. Спасибо за талант. Удачи!


Иван Франко. Лис Микита. Анимационный фильм. (5 DVD, box set).
  , Coquitlam, Canada
30-08-2009 22:18

Дякую за швидку доставку замовлення, - 12 днів до Бритійської Колумбії! (і то безкоштовно, бо це було в липні!)
Прекрасний фільм. Франка мова для діяспори цілком зрозуміла - гумористичний галицько-львівський діялект з присмаком австро-польського жарґону. Це мова України в Европі!
Одне що шкодую, це PAL формат який тут лише грає на компютері а не на наших канадійських DVD.


Владимир Шинкарук. Дім для душі. (Дом для души)
  , Київ, Erhf]yf
28-08-2009 12:29

Якось незручно, коли такий класний альбом залишається без відгуків. Цей диск "мене переорав". Таке міг написати лише справжній класик.


Владимир Шинкарук. Перекоти-небо.
  , Київ, Україна
28-08-2009 07:12

Три дні підряд слухаю "Перекоти-небо". Жодної прохідної пісні. Браво!


Мирослав Скорик. Опера Моисей. (2CD).
  Горидан , Дніпропетровськ
08-08-2009 17:56

Роботи Скорика на рівні зі Станковичем та Сильвестровим, вражають мене саме емоційністю музики. Опера не стала виключенням. Дякую Мирославу за хорошу роботу.


Н.Три. Якби я міг знати... (Если б я знал...)
  Савченко Александр , Киев
07-08-2009 21:17

Хорошая музыка. Интересные стихи, обрамляющие философские размышления на актуальные темы (и большинство, ну конечно же, о любви!). Интересная музыкальная составляющая - особенно мне понравилось, как в типичную роковую мелодию вдруг мягко входит звучание акордеона или баяна. Алексей Шманьов поет очень эмоционально и искренне, так,что веришь и сопереживаешь вместе. Короче говоря, Entry удался. Искренне желаю, чтобы удался Stay!


Леся Горова. Близько. /digi-pack/
  , orchard park, usa
04-08-2009 19:58

Listening to Lesia Horova's newest CD is truly a pleasing and rewarding experience. Lesia is a brilliant composer and arranger and all 18 songs are capativating and reflect her great talent. Her lyrics are poetic reflections on what else but Love. Lesia's power of imagination and creativity gives the listener an opportunity to share some very original thoughts and feelings on this universal and intimate emotion. The musical arrangements are masterful and really enhance the romantic feel of the album. This is a unique and beautiful CD.


Страница:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97
© 1999-2022 UMKA. Авторские права. Политика конфиденциальности. Партнерская программа.

e-mail address:

 

НОВОСТИ
22 февраля 2022
Благотворительный фонд "Вернись живым"
 
13 ноября 2020
Эксклюзив! "Нескорений ПроRock. Олена Теліга" – альбом в подарок!
 
ГОРЯЧЕЕ
Тамара Марценюк. "Захисники галактики": влада і криза в чоловічому світі. ("Защитники галактики": власть и кризис в мужском мире)
власть и кризис в мужском мире
В Украине: 236.60 грн (*)
Другие страны: $16.90USD
Александр Быструшкин. Жовті пси Карпат. /mini-pack/. (Желтые псы Карпат)
Жовті пси Карпат
В Украине: 96.60 грн (*)
Другие страны: $6.90USD
Кадзуо Исигуро. Ноктюрни. (Ноктюрны. Пять историй о музыке и сумерках)
Исигуро. Ноктюрны
В Украине: 306.60 грн (*)
Другие страны: $21.90USD
Браты Гадюкины. Made in Ukraine. /digi-pack/.
песни о нас разных
В Украине: 236.60 грн (*)
Другие страны: $16.90USD