Украинская музыка - На главную страницу
Українською мовоюEnglish version
Рассказать другу Версия для печати Пишите нам
 
Позиций в каталоге: 2159
Поиск 
О нас
Как заказать диски
Безопасность
Компакт диски
  Подарочные
  Народная
  Церковная
  Рок и альтернатива
  Хип-хоп
  Поп (Легкая)
  Эстрада
  Забава
  Джаз и около
  Электроакустические опыты
  Классическая
  Для детей
  Другое
  Аудио книги
  MP3-CD
  Мультимедиа
  Видео
  НЕ диски
Гостевая книга
ТОВАР ДНЯ
Роман Коляда, Анастасия Колодюк. КоКо Меланж. /mini-pack/.
этно меланж
В Украине: 190.30 грн (*)
Другие страны: $17.30USD
Киев Этно Трио. Kyiv Ethno Trio. /digi-pack/.
Kyiv Ethno Trio
В Украине: 201.30 грн (*)
Другие страны: $18.30USD
РАССЫЛКА НОВОСТЕЙ
Исполнители:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Альбомы:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

Отзывы

Страница:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96


Театр-студия "Не журись!". Повіяв вітер степовий. Стрілецькі пісні.
  , Рівне, Україна
11-12-2006 08:58

Зміст диска знайомий мені давно - маю аудіокасету.
Але диск - якісніше та надійніше.
Пісні ці - вже класика. Чудові виконавці. Добротний запис.
Це саме та музика і та поезія, котра підтримує в нинішній час і надихає на діяльність, як надихала у свій час Січових стрільців - цвіт нашої інтелігенції.


Трио Маренич. Часть 1.
  , Calgary, Canada
10-12-2006 23:57

I purchased the set of Trio Marynych. Both CD's have turned out to be among my very favourite ukrainian music. I especially like the first cut, Striletska. Cut 3, Kari Ochi, Chorni Brovi, always brings a bitterweet remembrance of my first and lost true love...Cut 13, if one listens hard, you can hear the Cranes flying by...a truly wonderful rendition.

It turns out that I had already purchased the first CD under the title, Tri Topoli...no matter, this will be a welcome gift to some lucky ukrainian friend...


Ой, летіли дикі гуси. Лучшие украинские народные песни.
  Olga Nazarenko , NJ, USA
10-12-2006 22:33

I found this tape that wasn't on other sites. It is just what reminds me of my mother as she grew up in Ukraine. The language is the same and the songs are so pure and sweet, It's such a happy cd made of various artists, one of the best of everything I ever heard except for Nina Matvienko, which her style is different but impressive in a opera style. Thank you for you good service. Olga Nazarenko


Пан Пупец. Пан Пупец.
  Січкар , Київ
10-12-2006 04:05

Ну навести цитати з пісень неможна бо "нецензурні відгуки" тут мають право видалити, але назва треку "Курвамама" говорить сама за себе. А в "Tataparty" там текі на кроваті... Все це так "розумно"!
В принципі "достойна заміна "Братам Гадюкіним"", особливо, якщо пригадати їхню "дупу джалізовую" то "всьо чотко"!


Камышовый Кот. Мандрівка в Косаківку.
  VoVka , Київ
10-12-2006 03:34

...Радіохед(11) я б викинув, і не із-за того щоб сумарно треків було щасливе число 12 (а не 13), а щоб не перескакувати цей трек. Та бачте "Очеретяні коти" мене спитати забулись - не моє це діло.
А так, якось незвичайно, дуже подобається увесь альбом! (Майже "ВеВе - в плані що, майже ніодного прохідного треку!)
Для мене це відкриття року - нічого подібного я й несподівався колинебуть почути. Ну ні на кого не схоже!
І, шановний (той хто пише тут так гарно про всі диски) як це: "свій диск коломийок хлопці так і не видали"? Що ж це у мене за ще один диск "Камышовий кот""Коломийки"?.. Правда яка різниця, бо я насилу його до кінця дослухав. Не сприймається. В меншій мірі, але не "догнав" я очеретяного і на етно-фестивалі "Країна мрій 2005". Може через те що вперше чув...
Але саме CD"Мандрівка в Косаківку" - це КАЗКА!!!
(От якби ще загальний рівень гучності був вищим, як у більшості нормально записаних CD, а то збірки робити не зручно - перепади великі. От такі ось технічні зауваження.)


Ольга Богомолец. Kairos.
  VoVka
10-12-2006 02:55

Взагалі то найбільше люблю український рок (ВВ, Ot Vinta, Моторроллу, Тартак...)як за драйв, так і за щирість! Kairos придбав дружині, і сам заслухався. "За вікнами" та "Ясмин" на слова О. Теліги навіть включив собі в збірки "саморобні" за гарні вірші, та щире виконання. Просто енергетика виконавця дуже передається через пісню - це своєрідне спілкування...
Підтримую думку Павла із Дніпропетровська!
Поділяю думку Корнієнко Оксани, що альбом "Осінній день" кращий!
(Правда він у мене на касеті - треба завести на диску.)


Фоззи. MetaMoreFozzey: Mono.
  Січкар
10-12-2006 01:31

У першому, тільки Жириновський свинячив "ненормативною лексикою", бо москаль.
Другий слухати цікаво булоб і без матів, а з відповідниками (Українська мова не бідна, і всі все б зрозуміли).
І так не весело, а тут ще й такий "депресив"...
Перший мені більше подобається!


Борщ. Паразита кусок.
  Ne i щі , Київ, Україна
09-12-2006 21:47

П'ятниця-п'яниця, удома не сидиться,
Усюди лунає веселе "наливай!"(05)
Вже на вечір від мене
Заховали все спиртне(04)
Третя чарка самогону мене не бере(10)
Дехто ночує де п'є(08)
А потім в закладах нічних закладує,
Багато п'є,
Фужери б'є,
У казіно майно пробухує моє.(01)
А я серед ночі слухаю Генделя і бухаю,
А я серед ночі слухаю Брамса і випиваю(03)
Я опускался все более низко(13)
Made in BORSHCH"Parazita kusok"


Модест Менцинский, Соломия Крушельницкая, Михаил Голинский, Александр Мишуга. Золотые голоса Украины.
  , Севастополь, Україна
08-12-2006 12:34

Трохи дивно слухати записи сторiчної давнини... Ще попереду свiтовi вiйни та божевiльне ХХ столiття. Та коли чуєш цi голоси розумiєш, що ланцюжок часу знову цiлий - за XIX йде ХХI вiк.


ManSound. Joy to the World.
  , Київ, Україна
07-12-2006 18:13

Просто надзвичайний альбом, дійсно професійний спів, що лине просто і від серця. прослухавши сто тисяч разів - готова слухати його знов і знов. музика, що робить мене щасливою, не дивлячись ні на що!


Пиккардийская Терция. З Неба до Землі.
  Іванка , Київ, Україна
04-12-2006 22:01

Супер-супер-супер!!!
Пікардійська терція - THE BEST!!!
Мені подобається багато різних українських груп(Океан Ельзи, Друга ріка, Неділя та ін.), але Пікардійці - поза всякою конкуренцією.
Їхні пісні - це такий потужний заряд енергії. хорошого настрою і оптимізму, якого вистачає надовго.
Їхні пісні просто не можуть набриднути.
Наполегливо раджу всім, хто ще з ними не знайомий прослухати їхні альбоми. У позитивних відгука я просто впевнена!!!
Щира прихильниця Пікардійської терції
Іванка К.


Игорь Мамушев. Ранок Однієї Ночі.
  Koss_T , Київ
01-12-2006 01:15

Цей доробок справді надзвичайний. Ніяких стандартів, лише авторське бачення того, як повинна звучати музика настрою )


Энеида (Video CD).
  Andrij , Chicago, USA
30-11-2006 20:33

I remember this cartoon as a child in ( Zojka) Zoji Kosmodemian'skoii kid's theatre in L'viv with my friends. Now when I was watching it again it was like travel back time I was laughing and crying at the same time!
What a beautiful product! I gave this as a present to my niece (3 Y.O) she loves this.


Тени забытых предков (2 VideoCD).
  Andrij , Chicago, USA
30-11-2006 19:54

This movie is one of the classic of the world culture. It has the same artistic feeling as films done by Felini and Bergman. Traditions of Hutzul’s and Carpathian mountains should be studied in art schools.
Very nice.


Vinky. Ruta-M'yata.
  , Rancho Cucamonga, USA
30-11-2006 02:29

I was absolutely impressed with the album. I've heard some of Ivan Zabaluyev's other projects, like No Fly Zone, and this one is the best sounding of the lot. I actually enjoyed the mix of jazz and other styles into the mix, making it something unique in a scene that normally produces a good deal of "sameness." I hope they get more recognition soon.


Страница:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96
© 1999-2020 UMKA. Авторские права. Политика конфиденциальности. Партнерская программа.

e-mail address:

 

НОВОСТИ
18 марта 2020
Наш распорядок работы во время карантина
 
12 марта 2020
Редкие диски (часть 3)
 
ГОРЯЧЕЕ
Галина Пагутяк. Зачаровані музиканти. Слуга з Добромиля. Книга мистическая. (Заколдованные музыканты. Слуга из Добромыля)
Пагутяк. /книга мистическая
В Украине: 201.30 грн (*)
Другие страны: $18.30USD
Владислав Гриневич. Червоний Імперіалізм. Вторая мировая война и общественное мнение в Украине, 1939-1941. /издание 2-е, измененное и дополненное/. (Красный империализм)
Владислав Гриневич. Красный империализм
В Украине: 350.90 грн (*)
Другие страны: $31.90USD
Николай Гоголь. Вечорниці на хуторі біля Диканьки. /арт-бук; пер. Ю.Винничука/. (Вечера на хуторе близ Диканьки)
Гоголь. /арт-бук; пер. Ю.Винничука
В Украине: 273.90 грн (*)
Другие страны: $24.90USD
Галина Пагутяк. Світ Модрицьких, передміщан з Дрогобича. (Мир Модрицких, жителей предместья из Дрогобыча)
Пагутяк. Мир Модрицких, жителей предместья..
В Украине: 130.90 грн (*)
Другие страны: $11.90USD